[quote=*lile*,2007 12 07, 11:10]
as uzkibciau vien del to, kad jau parode kokio nori... jau geriau brangesnis negu koks uz tuos kelis litus.. padovanosi ir tikrai nesios... o geras , grazus laikrodis visad puosia, o ypatingai vyrus
Tai kiek supratau kad tu pritari man ir kaip ir patari kad vistik pirkciau brangu laikrodi, nes jis tikrai jo nori bet bijo kad darbe sudauzys, o nori tai kasdieniam naudojimui, o ir man maximoj nekyla ranka jam uz 100lt pirkti nes ten labai jau primena tuos is turgaus
Patarkit ka man daryt, pirk gera nors tikrai zinau kad i darba jo nenesios ar pirkkti is maximos ir kasdien ji nesiotu bet abejoju ar juo didziuotusi
laikas bega o as niekaip neapsisprendziu
QUOTE(Slibiniukas @ 2007 12 07, 14:33)
As jau nupirkau dovana db ramu
Gaus Tissot laikrodi ir clinique kosmetikos rinkini tikiuosi patiks...
Kaip jums mano isrinkta dovana?
Gaus Tissot laikrodi ir clinique kosmetikos rinkini tikiuosi patiks...
Kaip jums mano isrinkta dovana?
nu super...daugiau nieko ir nereikia
As tai tikriausiai dovanosiu rankini siurbliuka, lap jau savo masina myli..
QUOTE(dontstop @ 2007 12 07, 09:37)
Na, reikės pažiūrėti, maniškis irgi sakė, kad brangaus nenori
Na bet laikrodis toks dalykas, jei jis kokybiskas tai juk ir 20 metu galima ji nesioti...ir tai toks aksesuras, kuriam verta truputi daugiau pinigu isleist
Mano nuomone
[quote=RDA,2007 12 07, 15:20]
as uzkibciau vien del to, kad jau parode kokio nori... jau geriau brangesnis negu koks uz tuos kelis litus.. padovanosi ir tikrai nesios... o geras , grazus laikrodis visad puosia, o ypatingai vyrus
Tai kiek supratau kad tu pritari man ir kaip ir patari kad vistik pirkciau brangu laikrodi, nes jis tikrai jo nori bet bijo kad darbe sudauzys, o nori tai kasdieniam naudojimui, o ir man maximoj nekyla ranka jam uz 100lt pirkti nes ten labai jau primena tuos is turgaus
Patarkit ka man daryt, pirk gera nors tikrai zinau kad i darba jo nenesios ar pirkkti is maximos ir kasdien ji nesiotu bet abejoju ar juo didziuotusi
[/quote]
hmmmmmm. skupus moka du kartus geras daiktas yra geras....
na nieko nera amzino.. o gal nesudauzys, o ta piguske gali tuoj sustot veikus... netokius daiktus sudauzo, pameta, pavogia...........
pati pagalvok kaip tau pirktu....apsikeisk vietom ir pagalvok kaip jis darytu tavo vietoj. ar labai jau noretum is neaisku kur pirkto laikrodzio.
cia jus patys zinot viens kita manau sunku isrinkt kai isvis nenutuoki kokio noretu, o cia jau pabaksnojo...
cia tik mano nuomone... sekmes apsisprendziant
[/quote]
hmmmmmm. skupus moka du kartus geras daiktas yra geras....
na nieko nera amzino.. o gal nesudauzys, o ta piguske gali tuoj sustot veikus... netokius daiktus sudauzo, pameta, pavogia...........
pati pagalvok kaip tau pirktu....apsikeisk vietom ir pagalvok kaip jis darytu tavo vietoj. ar labai jau noretum is neaisku kur pirkto laikrodzio.
cia jus patys zinot viens kita manau sunku isrinkt kai isvis nenutuoki kokio noretu, o cia jau pabaksnojo...
cia tik mano nuomone... sekmes apsisprendziant
QUOTE(Slibiniukas @ 2007 12 07, 18:18)
Na bet laikrodis toks dalykas, jei jis kokybiskas tai juk ir 20 metu galima ji nesioti...ir tai toks aksesuras, kuriam verta truputi daugiau pinigu isleist
Mano nuomone
Mano nuomone
Pritariu. Jei tik yra galimybe,reikia pirkt gera kokybiska daikta.
Gal zinote koki gera krema vyrams lap jautriai odai?m?
QUOTE(ca_ca @ 2007 12 08, 21:19)
is clarins linijos yra geri kremai
as saviskiui jau irgi nupirkau (norejo) MP4
QUOTE(ca_ca @ 2007 12 08, 22:19)
Avene neblogas, didziosiose Eurovaistinese buna