Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

[quote=*lile*,2007 12 07, 11:10]
as uzkibciau vien del to, kad jau parode kokio nori... jau geriau brangesnis negu koks uz tuos kelis litus.. padovanosi ir tikrai nesios... o geras , grazus laikrodis visad puosia, o ypatingai vyrus ax.gif
Tai kiek supratau kad tu pritari man ir kaip ir patari kad vistik pirkciau brangu laikrodi, nes jis tikrai jo nori bet bijo kad darbe sudauzys, o nori tai kasdieniam naudojimui, o ir man maximoj nekyla ranka jam uz 100lt pirkti nes ten labai jau schmoll.gif primena tuos is turgaus
Patarkit ka man daryt, pirk gera nors tikrai zinau kad i darba jo nenesios ar pirkkti is maximos ir kasdien ji nesiotu bet abejoju ar juo didziuotusi
laikas bega o as niekaip neapsisprendziu doh.gif
Atsakyti
As jau nupirkau dovana smile.gif db ramu smile.gif
Gaus Tissot laikrodi ir clinique kosmetikos rinkini smile.gif tikiuosi patiks...

Kaip jums mano isrinkta dovana?
Atsakyti
QUOTE(Slibiniukas @ 2007 12 07, 14:33)
As jau nupirkau dovana  smile.gif db ramu  smile.gif
Gaus Tissot laikrodi ir clinique kosmetikos rinkini smile.gif tikiuosi patiks...

Kaip jums mano isrinkta dovana?

nu super...daugiau nieko ir nereikia thumbup.gif
Atsakyti
As tai tikriausiai dovanosiu rankini siurbliuka, lap jau savo masina myli.. ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 12 07, 09:37)
g.gif  g.gif  g.gif Na, reikės pažiūrėti, maniškis irgi sakė, kad brangaus nenori  unsure.gif

Na bet laikrodis toks dalykas, jei jis kokybiskas tai juk ir 20 metu galima ji nesioti...ir tai toks aksesuras, kuriam verta truputi daugiau pinigu isleist smile.gif
Mano nuomone ax.gif
Atsakyti
[quote=RDA,2007 12 07, 15:20]
[quote=*lile*,2007 12 07, 11:10]
as uzkibciau vien del to, kad jau parode kokio nori... jau geriau brangesnis negu koks uz tuos kelis litus.. padovanosi ir tikrai nesios... o geras , grazus laikrodis visad puosia, o ypatingai vyrus ax.gif
Tai kiek supratau kad tu pritari man ir kaip ir patari kad vistik pirkciau brangu laikrodi, nes jis tikrai jo nori bet bijo kad darbe sudauzys, o nori tai kasdieniam naudojimui, o ir man maximoj nekyla ranka jam uz 100lt pirkti nes ten labai jau schmoll.gif primena tuos is turgaus
Patarkit ka man daryt, pirk gera nors tikrai zinau kad i darba jo nenesios ar pirkkti is maximos ir kasdien ji nesiotu bet abejoju ar juo didziuotusi
laikas bega o as niekaip neapsisprendziu doh.gif
[/quote]

hmmmmmm. skupus moka du kartus mirksiukas.gif geras daiktas yra geras....
na nieko nera amzino.. o gal nesudauzys, o ta piguske gali tuoj sustot veikus... netokius daiktus sudauzo, pameta, pavogia...........
pati pagalvok kaip tau pirktu....apsikeisk vietom ir pagalvok kaip jis darytu tavo vietoj. ar labai jau noretum is neaisku kur pirkto laikrodzio.
cia jus patys zinot viens kita 4u.gif 4u.gif manau sunku isrinkt kai isvis nenutuoki kokio noretu, o cia jau pabaksnojo... mirksiukas.gif
cia tik mano nuomone... sekmes apsisprendziant mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Slibiniukas @ 2007 12 07, 18:18)
Na bet laikrodis toks dalykas, jei jis kokybiskas tai juk ir 20 metu galima ji nesioti...ir tai toks aksesuras, kuriam verta truputi daugiau pinigu isleist smile.gif
Mano nuomone  ax.gif

Pritariu. Jei tik yra galimybe,reikia pirkt gera kokybiska daikta.
Atsakyti
Gal zinote koki gera krema vyrams lap jautriai odai?m?
Atsakyti
QUOTE(ca_ca @ 2007 12 08, 21:19)

is clarins linijos yra geri kremai ax.gif
Atsakyti
Koks yra tas geras laikrodis? Na, toks, kurį 20 metų galėtų nešioti?
Atsakyti
as saviskiui jau irgi nupirkau (norejo) MP4 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ca_ca @ 2007 12 08, 22:19)

Avene neblogas, didziosiose Eurovaistinese buna
Atsakyti