Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Giedrita31 @ 2007 12 06, 09:28)
Oj, su tais vyrais! Maniškis vakar sakė - man Kalėdom pripirk daug triusikų ir kojinių  biggrin.gif  Ir ką - tokia dovaną mylimiausiam dovanoti? Briedas

tai motin kodel taupai ir vyrui tokiu dalyku nenuperki paprastom dienom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2007 12 04, 18:02)
Ar daro kur tokius dalykelius? taprasme ikelt savo norima foto?

user posted image

kazka panasaus radau http://www_rodiklis_...itle=zaisliukai
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 12 06, 16:03)
O aš dovanosiu laikrodį. Gal kas nors patars, kur būtų didelis jų pasirinkimas?  4u.gif

As ir buvau nusprendusi SB pirkti laikrodi tai didziausia pasirinkima radau Akropolyje ir Europoje bet gali nusiteikt kad pigiausias nuo 250-300lt it taip iki kainos su 000nuliais
Tai kai sutaupiau jau normalia sumele pasiemiau SB uz rankos kad parodytu kokio mazdaug nori, na jis ir parode beliko tik atvaryt be jo ir nupirkt
Jau ruosiaus viena diena varyt o jis man diena pries tai pasake kad jis nenori tokio brangaus
tada radau maximoj laikrodziu iki 100lt kokiu tik nori bet jie man schmoll.gif
tai dabar net nezinau ka daryt o jau buvau issprendusi sia problema
O juk gal tikrai uz 500lt pirkti laikrodi kasdieniam nesiojimui tai tikrai ispindejimas doh.gif
NA IR BEDA SU TAIS VYRUKAIS mirksiukas.gif
Atsakyti
o maniskis zvejys doh.gif , tai uzsiprase ziemines atributikos. o t.y. dezes visokiems daikciukams ( kuri nesiojame per peti ir kitaip) ir ant jos virsaus yra padaryta minksta sedyne, kad nereiktu dar kedutes ant ledo tampyt biggrin.gif
O taip pat pirstiniu, kur "pirstai" atsilenkia ir nereikia ju nusimaut norint kabliuka paimt rolleyes.gif
Dar rode i grazta ledui, siltus zieminius zvejybos batus ir pan. Tai beliko tik apsispresti uz kiek ir ka pirkti blush2.gif

Kiek pazystu vyru, tai jiems patinka praktiskos dovanos, o ne kazkokie suvenyrai , nuotraukos ir pan. (juos palikim Valentino dienai wub.gif ). Nors yra ir tokiu, kurie tokiomis dovanomis dziaugiasi.
Atsakyti
QUOTE(RDA @ 2007 12 06, 18:40)
As ir buvau nusprendusi SB pirkti laikrodi tai didziausia pasirinkima radau Akropolyje ir Europoje bet gali nusiteikt kad pigiausias nuo 250-300lt it taip iki kainos su 000nuliais
Tai kai sutaupiau jau normalia sumele pasiemiau SB uz rankos kad parodytu kokio mazdaug nori, na jis ir parode beliko tik atvaryt be jo ir nupirkt
Jau ruosiaus viena diena varyt o jis man diena pries tai pasake kad jis nenori tokio brangaus
tada radau maximoj laikrodziu iki 100lt kokiu tik nori bet jie  man  schmoll.gif
O juk gal tikrai uz 500lt pirkti laikrodi kasdieniam nesiojimui tai tikrai ispindejimas  doh.gif
NA IR BEDA SU TAIS VYRUKAIS  mirksiukas.gif

O kodel ispindejimas...man vyras kasdienai irgi apdovanojo uz 600lt rolleyes.gif ir nepasakysi paziurejus,kad toks brangus lotuliukas.gif svarbiausia kokybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pas mane visokiu variantu, tai kazkaip galvoju, kad susitarsim ant lapuko surasyt po kelis dalykus, kuriu reiktu, nes man nepatinka pirkti tik tam, kad paskui ikistum giliai i spinta. Tada jau savo nuoziura nupirksim is savo saraso, vis tiek staigmena bus smile.gif Jei MB nesutiks, tada eisiu i Optikos salona ir pirksiu ceki akiniams, nes kai gime maziukas, isplese masina ir pavoge, o jis niekaip neprisiruosia nusipirkt doh.gif Bet bent jau tikrai zinau, kad reik 4u.gif
Arba dar turejau varianta dovanoti SPA Vilnius pakvietima dviems, bet kazkaip manau sia minti paliksiu Valentino dienai arba vestuviu metinems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2007 12 06, 14:23)
lotuliukas.gif  Manasis taip pat pasake-jam kojiniu, o labiausiai jis noretu keturracio  doh.gif  tik kad kainuoja jis geras 18.000Lt, o as tiek neturiu  blush2.gif 

Geras ne tiek kainuoja schmoll.gif lotuliukas.gif Geri kainuoja kiek daugiau nei dvigubai daugiau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2007 12 06, 16:52)
as tai pirksiu nikorette.  smoke.gif

Kokia gera minti davei,reiks ir man pasiziureti tokio dalykelio smile.gif ,nes ruko kaip kaminas.Kaz kada mete rukyti,tai sustorejo,bet uztat buvo i vyra panasus ax.gif ,o paskui vel pradejo,tai vel kaip permatomas siaudelis blush2.gif ,atrodo kad zmona valgyti neduoda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gisida @ 2007 12 06, 00:52)
as manau kad visus buitinius dalykus kuriu reikia vienaip ar kitaip nusiperki, tad kaledom nesu linkusi pirkt irankiu, sluotu, puodu ar kojniu schmoll.gif
vat gerai rankinei ar geriems kvepalams biggrin.gif , daigtui kuri gali tik atejus kaledoms, stebukli metui isigyt,tada pinigu nebuna gaila ax.gif .as nesakau kas menesi vyrui pirkt kvepalus po kelis simtus litu, o vat kaledu proga kodel gi ne 4u.gif
mano brabgusis po eglute siemet ras geru kvepalu buteliuka wub.gif

Kodel blogai, cia nuo poziurio priklauso mirksiukas.gif MB pats visada nusiperka, ko jam reikia, kvepalu nenaudoja, romantikos nesupranta. Tai nusprendziau padovanot kojiniu visiems metam I prieki, nes jis nuolat pamirsta nusipirkt ir jos nuolat pasibaigia. Pripirksiu daug ir supakuosiu I diiidele deze, kaip baisiai vertinga daikta biggrin.gif Tikrai pasijuoks ir bus suzavetas rupesciu. O brangia dovana jo nenustebinsiu, ir manau kad svarbiausia ne suma, o reakcija I dovana. O ji tikrai bus gera. Tiesa, yra vienas dalykas, kurio jis labai nori, bet neleidzia sau - fotikas uz 12000, bet tiek vis tiek neturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
na, manasis irgi didysis Praktikas, jo visokie suvenyriukai ir pan. nedomina. Tai šiemet gaus pagalvę (jau 3mėn. nenusiperka, nors dabartinė plokščia kaip laikraštis), knygą apie sporto psichologiją (domisi biški), triasus (nu kojinių turi maišais, o su šitais irgi blogai, dargi radau tokių lengvai humoristinių, tai bus liuks), mano pintą apyrankę (Buvau aš čia susipirkus siūlus ir visa kita vestuvių proga nupint, bet nebespėjau ir nukišau. Po 3 metų atradau viską, parodžiau, sako "nupink, noriu". o aš jau ir nebepamenu, kaip ten kas. tai teko lįst į internetą ir ieškotis, kokia aš ten technika pindavau biggrin.gif ) ir zippo žiebtuvėlį su kuru. Šito tai tikrai žinau, kad nori. Ale kai gali paprastą nusipirkt už eurą, tai ir gaili sau brangesnio. O dovanai bus pats tas. Žodžiu, šiemet gausis tokia dovana iš daug sudėtinių dovanėlių - ir itin žemiškai paprastų, ir dekoratyvesnių, ir asmeniškų. kartais būna, kad sunku sugalvot, o šiemet idėjos viena po kitos lindo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienių jūra: 07 gruodžio 2007 - 02:08
QUOTE(RDA @ 2007 12 06, 20:40)
tada radau maximoj laikrodziu iki 100lt kokiu tik nori bet jie  man  schmoll.gif
O juk gal tikrai uz 500lt pirkti laikrodi kasdieniam nesiojimui tai tikrai ispindejimas  doh.gif
NA IR BEDA SU TAIS VYRUKAIS  mirksiukas.gif

g.gif g.gif g.gif Na, reikės pažiūrėti, maniškis irgi sakė, kad brangaus nenori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 12 07, 10:37)
g.gif  g.gif  g.gif Na, reikės pažiūrėti, maniškis irgi sakė, kad brangaus nenori  unsure.gif

as uzkibciau vien del to, kad jau parode kokio nori... jau geriau brangesnis negu koks uz tuos kelis litus.. padovanosi ir tikrai nesios... o geras , grazus laikrodis visad puosia, o ypatingai vyrus ax.gif

maniskis norejo laikrodzio gimtadienio proga.. tai as nupirkau ceki... vien del prietaru nesiryzau jo pati dovanot rolleyes.gif

siemet maniskis prase nedovanot brangios dovanos, nes kaip tik kaledos taip ir isleidziu jam kokius 600lt 800lt... bet nelabai klausau jo rolleyes.gif ka sugalvosiu, paieskosiu o jau kaina kaip nors... svarbu, kad jam patinka rolleyes.gif zinau, kad pats sau neleis isigyt brangaus daikto.. geriau jau man isleis, negu save apsiprekins rolleyes.gif
aisku svarbu nuo galimybiu, bet as dedu kelis men i slapta vietele ir tada liuks gaunas mirksiukas.gif
Atsakyti