Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(babyface @ 2007 12 05, 08:08)
Buvau nuėjusi vakar į keletą parduotuvių: Maxima, RIMI, Sepala ir niekur neradau vyriškų pirštuotų kojinių  verysad.gif Nežinau, gal ne ten kur ieškau, bet tikrai nemačiau ir dar pardavėjų paklausiau, tai sakė niekad tokių dalykų neturi... Gal kas išties žino, kur galima būtų nusipirkt vyriškų pirštuotų kojinių4u.gif Man čia reik draugui dovanai  ax.gif

Aš pernai kažkuriame PC pirkau, tuomet prieš šventes irgi sunku buvo rasti doh.gif Jei gerai pamenu, tai Norforje radau 4u.gif
Atsakyti
na o as broliui ismasciau dovanoti odini dirza.
Atsakyti
as manau kad visus buitinius dalykus kuriu reikia vienaip ar kitaip nusiperki, tad kaledom nesu linkusi pirkt irankiu, sluotu, puodu ar kojniu schmoll.gif
vat gerai rankinei ar geriems kvepalams biggrin.gif , daigtui kuri gali tik atejus kaledoms, stebukli metui isigyt,tada pinigu nebuna gaila ax.gif .as nesakau kas menesi vyrui pirkt kvepalus po kelis simtus litu, o vat kaledu proga kodel gi ne 4u.gif
mano brabgusis po eglute siemet ras geru kvepalu buteliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2007 12 02, 20:31)
kadangi mes dovanomis nesikeiciam, tai šiais metais tiesiog nupirksiu pakvietimą į spa dviems, ir save pasilepinsiu ir vyrą nustebinsiu thumbup.gif

Aš taip pat biggrin.gif . Kas iš tų dovanų, nusiperkame kada reikia ir ko reikia, o štai masžai, kitos procedūros thumbup.gif Be to, maniškis ir pats pasisakė, kad norėtų. Na, tik dar galvoju pridėti kokius bilietus į kiną ar teatrą...
Atsakyti
oi o vyrui tai mobilke... nors jis sake nedristi wink.gif bet kad anoji jo dvesia smile.gif ir dabar abu taupom mosklams, tik as taupesne irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzuss: 05 gruodžio 2007 - 23:20
QUOTE(Will @ 2007 12 05, 22:19)
Aš pernai kažkuriame PC pirkau, tuomet prieš šventes irgi sunku buvo rasti  doh.gif  Jei gerai pamenu, tai Norforje radau  4u.gif

Būtent Klaipėdoje pati pirkau vyriškas pirštuotas kojines parduotuvėje Nelik basas 4u.gif Nežinau, ar tokia tebėra, čia seniai buvo g.gif Kaune pirkau Hyper maximoje, net ir ne vieną kartą 4u.gif irgi būtent vyriškas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Panamira @ 2007 12 05, 12:27)
Šiemet vyrui dovanosiu firminius kedukus 4u.gif prieš gerą mėnesį jis juos nužiūrėjo, pamatavo, bet dėl kainos nepirko, o aš nubėgusi sekančią dieną juos nupirkau ir saugiai paslėpiau iki Kalėdų tongue.gif manau, pradžiuginsiu thumbup.gif

Labai gera dovana bus, Panamira thumbup.gif Jau įsivaizduoju vyro džiaugsmą rolleyes.gif
Atsakyti
Oj, su tais vyrais! Maniškis vakar sakė - man Kalėdom pripirk daug triusikų ir kojinių biggrin.gif Ir ką - tokia dovaną mylimiausiam dovanoti? Briedas
Atsakyti
QUOTE(Giedrita31 @ 2007 12 06, 11:28)
Oj, su tais vyrais! Maniškis vakar sakė - man Kalėdom pripirk daug triusikų ir kojinių  biggrin.gif  Ir ką - tokia dovaną mylimiausiam dovanoti? Briedas

xaxaxaxax cia tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Manasis taip pat pasake-jam kojiniu, o labiausiai jis noretu keturracio doh.gif tik kad kainuoja jis geras 18.000Lt, o as tiek neturiu blush2.gif aisku jis juokais pasake, bet daugiau ir nesako ko jis nori. Problema kad si menesi 10diena jo gimtadienis, o po keliu savaiciu Kaledos doh.gif Kaledoms nupirkau gaubli, nes jis megsta keliones ir siaip buvo kazkada sakes kad noretu gaublio, na o gimtadieniui ka pirkti, neisivaizduoju! g.gif
Atsakyti
O aš dovanosiu laikrodį. Gal kas nors patars, kur būtų didelis jų pasirinkimas? 4u.gif
Atsakyti
as tai pirksiu nikorette. smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrita31 @ 2007 12 06, 11:28)
Oj, su tais vyrais! Maniškis vakar sakė - man Kalėdom pripirk daug triusikų ir kojinių  biggrin.gif  Ir ką - tokia dovaną mylimiausiam dovanoti? Briedas

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Maniskis irgi to paties dazniausiai praso, nors jau ir taip i stalciu nei vieni, nei kiti netelpa blush2.gif Tai net nezinau... Pries kelias dienas nusipirko kazkokias geras lempas masinai, tai sake, kad kaledom jau apsiprekino ir man jau nieko nepirkt g.gif Bet juk kazkokia smulkmena tai vistiek reikia unsure.gif Nors kad sirdi bent truputi paglostytu svenciu metu wub.gif Tik niekaip nesugalvoju ka doh.gif
Atsakyti