Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(babyface @ 2007 12 05, 08:08)
Gal kas išties žino, kur galima būtų nusipirkt vyriškų pirštuotų kojinių4u.gif Man čia reik draugui dovanai  ax.gif

kojinių parduotuvėj tikrai būna mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=jowitukas,2007 12 03, 10:17]

Pabandyk www.laisvalaikiodovanos.lt sakyčiau,ar panašiai,ten mačiau kartingų nuoma,dar kažko panašaus,gal ir keturačius nuomoja.O šiaip taigi prie Jonavos yra "Lokio pėda",ten tikrai keturačių turi.Tiesiog pabandyk tuos žodžius į google parašyti.Mano vyras kažkada ten skaitinėjo. smile.gif

Noriu patikslinti LOKES PEDA vadinasi 4u.gif
http://www.motosafaris.lt/
Atsakyti
Įmesiu ką esu dovanojus SB, jismėgsta praktiškas dovanas blush2.gif :

1. šaliką
2.diržą
3. piniginę
4. raktinę
5. rankinę
6. prenumeratą "žūklė" ir t.t.
7.žvejybinį šaliką
8. tapkes odines
9. marškinius+kaklaraištį
10. kremą

daugiau nepamenu g.gif
Atsakyti
Aš tai sėdžiu ir galvoju dabar,ką čia tokio originalaus sugalvojus padovanoti ? Ir žinokit atėjo mintis į galvą.maniškis ruošiasi po naujų mašiną pirkti,tai padovanosiu jam firminius kilimėlius į mašiną ax.gif Originalu,nors manau turėsiu išlaidų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 04, 21:46)
o kur darei puodeli ir kiek kainavo....ar cia Vilniuje ax.gif

Dariau eurokosfoto,čia visoje Lietuvoje,internetu užsakiau,tik reikėjo į artimiausę jų pardą nueiti.Kainavo 13,90 puodelis ir 1 lt. už serverio paslaugas.Vakar klausiau ar prieš šventes nereiks ilgiau laukti,nes noriu dar draugų porai padaryti(Toks puodelių rinkinukas du susiglaudžia širdutės forma),tai sakė kad ne,per savaitę padaro.Pasižiūrėk www.eurokosfoto.lt prie siuvenyrų.
Papildyta:
QUOTE(jowitukas @ 2007 12 05, 16:25)
Dariau eurokosfoto,čia visoje Lietuvoje,internetu užsakiau,tik reikėjo į artimiausę jų pardą nueiti.Kainavo 13,90 puodelis ir 1 lt. už serverio paslaugas.Vakar klausiau ar prieš šventes nereiks ilgiau laukti,nes noriu dar draugų porai padaryti(Toks puodelių rinkinukas du susiglaudžia širdutės forma),tai sakė kad ne,per savaitę padaro.Pasižiūrėk www.eurokosfoto.lt prie siuvenyrų.

Mano vyras tokį versliuką daro,na barą įsirenginėja.Tai pastatė židinį,o aš sugalvojau padovanoti židinio įrankių komplektą.Na labai neasmeniška,bet praktiška ,jam tas baras labai svarbus ir manau bus labai patenkintas.
Atsakyti
as kai savo MB uzklausiau ar jau parase laiska Kaledu seniui ko noretu biggrin.gif tai atsake - taip, parasiau, kad noriu Merso arba ratlankiu dabartinei masinai lotuliukas.gif tai vis suku galva ka cia jam nupirkus. mastau.gif

gal sakau dirza? kaip manot tokia dovana? kazkada pardej buvo nusiziurejes toki pobrangi, tai nepirkom g.gif
Atsakyti
Romada parduotuvė mačiau reklamavo toius įdomius veidrodžius žvejams ir medžiotojams tinkančius ,ten rėmelis aptaisytas meškere ,žuvim ,dar kažkuo gerai neprisimenu ,o medžiotojo su šautuvu ,batais,paskui dar buvo žvakidės -meška įvijusi medžiotoją į medį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jowitukas @ 2007 12 05, 13:31)
Papildyta:
Mano vyras tokį versliuką daro,na barą įsirenginėja.Tai pastatė židinį,o aš sugalvojau padovanoti židinio įrankių komplektą.Na labai neasmeniška,bet praktiška ,jam tas baras labai svarbus ir manau bus labai patenkintas.

aciu labai tuoj eisiu ziureti ju paslaugu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(davile @ 2007 12 05, 13:35)
as kai savo MB uzklausiau ar jau parase laiska Kaledu seniui ko noretu  biggrin.gif  tai atsake - taip, parasiau, kad noriu Merso arba ratlankiu dabartinei masinai  lotuliukas.gif  tai vis suku galva ka cia jam nupirkus. mastau.gif

gal sakau dirza? kaip manot tokia dovana? kazkada pardej buvo nusiziurejes toki pobrangi, tai nepirkom  g.gif

as tai juokais nupirkciau mersa......zaislini...o poto ir tikra dovana duociau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(daiva.k @ 2007 12 05, 13:44)
Romada parduotuvė mačiau reklamavo toius įdomius veidrodžius žvejams ir medžiotojams tinkančius ,ten rėmelis aptaisytas meškere ,žuvim ,dar kažkuo gerai neprisimenu ,o medžiotojo su šautuvu ,batais,paskui dar buvo žvakidės -meška įvijusi medžiotoją į medį biggrin.gif

Romadoje ganetinai brangu...patarciau zveju megejams, eiti prie senuku pasilaiciuose tuose naujuose namuose yra,priesais manekenu fabrika,ten parduotuve ir nuolaidu pritaiko ir siaip kainos palyginimui mieste viena is normaliausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Italiana @ 2007 12 05, 09:14)
thumbup.gif  thumbup.gif Gal reiktu nueiti su zaisliuku i foto parduotuves, ten kur nuotraukas ant puodeliu uzkelia, tai gal ir ant zaisliuko padarytu, reikia pasidometi, labai idomu smile.gif

Cia to zaisliuko vidui dar galima ir zinute palikti, taprasme palinkejima ar kanors thumbup.gif Bet as norecia paprasto zaisliuko tik su foto, bet kiek ziurejau internete tai neradau kad darytu... verysad.gif Nu nebent reikia pasiklausinet pacioj fotoparduotuvej g.gif Jei ka suzinosi, parasyk man. Busiu dekinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2007 12 05, 15:35)
as kai savo MB uzklausiau ar jau parase laiska Kaledu seniui ko noretu  biggrin.gif  tai atsake - taip, parasiau, kad noriu Merso arba ratlankiu dabartinei masinai  lotuliukas.gif  tai vis suku galva ka cia jam nupirkus. mastau.gif

gal sakau dirza? kaip manot tokia dovana? kazkada pardej buvo nusiziurejes toki pobrangi, tai nepirkom  g.gif

As turbut prie dovanos dar prideciau zaislini mersa ,juk prase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfiniukė @ 2007 12 05, 11:41)
aš irgi norėčiau padovanoti drėlę,nes baigiasi jau visos,bet,kad kokios jam reikia kainuoja tūkstantuką doh.gif

Na nezinau - apie tukstantuka profesionalios dreles kainuoja, bet prie namu ukio tokia tikrai, manau, nereikalinga schmoll.gif Maniskis irgi i darbus didelius ir mazus nespjauna, bet issisuka ir su paprastesne. As va is cia zadu pirkt wink.gif Į 500 lt laisvai tilpsiu wink.gif

QUOTE(Jumi @ 2007 12 05, 11:43)
Jeigu megejas virtuvej suktis, gal kokia originalia prijuoste arba gera receptu knyga  g.gif

Prijuosciu nemegsta...o va su receptu knygom doh.gif doh.gif Jau lentynos luzta. Jis pas mane diplomuotas virejas, tai,kaip sakoma, daro viska intuityviai ir pagal nuotaika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RDA @ 2007 12 04, 16:50)
Sveikos  4u.gif
O kaip manot ar gera butu dovana kokiu irankiu rinkinys,atsuktuvu ir pan as tai manau jei esi jauna seima tai vistiek dar nebuna vyras ten visko susipirkes o ir tie geresni tai ne kapeikas kainuoja  g.gif
Jei nusisnekejau tai daug nesijuokyt is mano pasiulymo  blush2.gif

manau labai gera dovana. bent jau maniskis daug kartu yra sakes, kad jam gera dovana butu visokie graztai, atsuktuvai ir t.t. Nors nera jis pas mane didelis meistras, bet turint savo namus, kaip sakant "prie ukes" pravercia smile.gif
Atsakyti