Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(dontstop @ 2007 12 04, 13:08)
Yra tų kojinių visur, net Maximose  mirksiukas.gif  Na, ir kojinių parduotuvėse  mirksiukas.gif Aš pirkau ne kartą dovanoms  mirksiukas.gif

Buvau nuėjusi vakar į keletą parduotuvių: Maxima, RIMI, Sepala ir niekur neradau vyriškų pirštuotų kojinių verysad.gif Nežinau, gal ne ten kur ieškau, bet tikrai nemačiau ir dar pardavėjų paklausiau, tai sakė niekad tokių dalykų neturi... Gal kas išties žino, kur galima būtų nusipirkt vyriškų pirštuotų kojinių? 4u.gif Man čia reik draugui dovanai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2007 12 04, 21:02)
Ar daro kur tokius dalykelius? taprasme ikelt savo norima foto?

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif Gal reiktu nueiti su zaisliuku i foto parduotuves, ten kur nuotraukas ant puodeliu uzkelia, tai gal ir ant zaisliuko padarytu, reikia pasidometi, labai idomu smile.gif
Atsakyti
Aš irgi ieškau dovanos vyrui. Jis praktiškas, romantikos nemėgsta schmoll.gif
Bet juk kiek galima pizamas pirkti
Atsakyti
QUOTE(RDA @ 2007 12 04, 15:50)
Sveikos  4u.gif
O kaip manot ar gera butu dovana kokiu irankiu rinkinys,atsuktuvu ir pan as tai manau jei esi jauna seima tai vistiek dar nebuna vyras ten visko susipirkes o ir tie geresni tai ne kapeikas kainuoja  g.gif
Jei nusisnekejau tai daug nesijuokyt is mano pasiulymo  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif As va pamenu pries kokius 7 metus dovanojau vyrui drele - tai dziaugesi kaip mazas vaikas. Vat ir siemet ko gero naujos ieskosiu blush2.gif Mat jau vis bamba,kad reiktu, nes ta visai baigiasi. Atlaike didelius kapitalinius remontus ir pan....tai normalu,kad gyvavimo laikas baigiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorenza: 05 gruodžio 2007 - 08:59
QUOTE(babyface @ 2007 12 05, 10:08)
Buvau nuėjusi vakar į keletą parduotuvių: Maxima, RIMI, Sepala ir niekur neradau vyriškų pirštuotų kojinių  verysad.gif Nežinau, gal ne ten kur ieškau, bet tikrai nemačiau ir dar pardavėjų paklausiau, tai sakė niekad tokių dalykų neturi... Gal kas išties žino, kur galima būtų nusipirkt vyriškų pirštuotų kojinių4u.gif Man čia reik draugui dovanai  ax.gif

Pirštuotas vyriškas kojines esu pirkusi turguje Panevėžyje, bet manau, kad visuose turguose galima jų rasti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrita31 @ 2007 12 05, 08:55)
Aš irgi ieškau dovanos vyrui. Jis praktiškas, romantikos nemėgsta  schmoll.gif
Bet juk kiek galima pizamas pirkti

Maniskis irgi labai praktiskas ir visaiiiiiiiiii ne romantikas doh.gif Tai tenka gerai galvele pasukti, kol sumastau, ka jam dovanoti blush2.gif Vat ir siemet vis blaskausi - masina imones, įrankių gyva galybe (tik drele jau baiginejasi), hobio praktiskai jokio, megejas virtuvej suktis - bet visa imanoma technoka jau supirkta doh.gif Pirstinių, kepuriu, saliku nenesioja...Chalata ir slepetes turi...
Nu kazi koks kosmaras....
Atsakyti
Vaje vaje kokios bedos su tais vyrais, kuriems nieko nereikia....maniskis irgi toks, tai ir suku galva.Per tiek metu visos geros mintys jau isnaudotos... doh.gif
Atsakyti
Paskutinis šiaudas man visad yra geras odekolonas ar tualet.vanduo. Juk visad reikia. Bet neoriginalu.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Noriu papasakokti ka as padovanojau savo brangiajam per praejusias Kaledas. Jis kaip tik neturejo raktu pakabuko, o as netycia juvelyrinej radau sidabrini raktu pakabuti, toki su sidabrine plokstele ant grandineles ir isgraviravau joje savo varda ir data.
Tai va blush2.gif
Atsakyti
Šiemet vyrui dovanosiu firminius kedukus 4u.gif prieš gerą mėnesį jis juos nužiūrėjo, pamatavo, bet dėl kainos nepirko, o aš nubėgusi sekančią dieną juos nupirkau ir saugiai paslėpiau iki Kalėdų tongue.gif manau, pradžiuginsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 12 04, 17:44)
Laabai puiki dovana vyrui, kuris to nesusipirkęs, tūkstantį kartų geriau už visus megztinius ir kvepalus thumbup.gif  Aš MB irgi dovanočiau kokių įrankių, bet va tik prieš pusmetį viską susipirko ir netrūksta nieko jam verysad.gif

Arba jei vyras turi įrankius tada gerą dėžę susidėti jiems, jos nėra pigios ir vyrai dažnai neprisiruošia tokios įsigyti biggrin.gif

taip gera mintis,esu prieš 5metus dovanojusi,tai patenkintas liko,o dabar prieš sav labai gerą-brangią pats nusipirko.
QUOTE(Arfeja @ 2007 12 04, 19:40)
As pagalvojau, gal koki grazu vyriska salika padovanoti...
Kaip galvojat?  smile.gif

esu dovanojusi,bet jis jų nenešioja schmoll.gif jainesi dovanojusi ir jis mėgsta,tai puiki dovana,dar ką nors dadėti ax.gif

QUOTE(Lorenza @ 2007 12 05, 08:58)
thumbup.gif  thumbup.gif As va pamenu pries kokius 7 metus dovanojau vyrui drele - tai dziaugesi kaip mazas vaikas. Vat ir siemet ko gero naujos ieskosiu blush2.gif Mat jau vis bamba,kad reiktu, nes ta visai baigiasi. Atlaike didelius kapitalinius remontus ir pan....tai normalu,kad gyvavimo laikas baigiasi.

aš irgi norėčiau padovanoti drėlę,nes baigiasi jau visos,bet,kad kokios jam reikia kainuoja tūkstantuką doh.gif
išvis nebežinau,suku suku galvą ką padovanoti ir minčių nėra doh.gif
mačiau dvi taures ir kokteiliams plaktuvą(nežinau kaip tiksliai jis vadinasi)gal šitą g.gif galės maišyti kokteiliukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorenza @ 2007 12 05, 09:03)
Maniskis irgi labai praktiskas ir visaiiiiiiiiii ne romantikas doh.gif Tai tenka gerai galvele pasukti, kol sumastau, ka jam dovanoti  blush2.gif Vat ir siemet vis blaskausi - masina imones, įrankių gyva galybe (tik drele jau baiginejasi), hobio praktiskai jokio, megejas virtuvej suktis - bet visa imanoma technoka jau supirkta doh.gif Pirstinių, kepuriu, saliku nenesioja...Chalata ir slepetes turi...
Nu kazi koks kosmaras....

Jeigu megejas virtuvej suktis, gal kokia originalia prijuoste arba gera receptu knyga g.gif
Atsakyti