Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(babyface @ 2007 12 04, 09:25)
Gal kas matėt, kur pardavinėja vyriškas pirštuotas kojinesbiggrin.gif Draugas pamatė mane su pirštuotom kojinėm ir vis kartoja, kad norėtų tokių  biggrin.gif Tai galvoju, būtų nebloga dovanėlė jam, bet kad nežinau, ar apskritai būna pirkti tokių pirštuotų vyriškų kojinių  ax.gif Gal kas matėt kurnors?  ax.gif

Yra tų kojinių visur, net Maximose mirksiukas.gif Na, ir kojinių parduotuvėse mirksiukas.gif Aš pirkau ne kartą dovanoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 12 04, 13:08)
Yra tų kojinių visur, net Maximose  mirksiukas.gif  Na, ir kojinių parduotuvėse  mirksiukas.gif Aš pirkau ne kartą dovanoms  mirksiukas.gif

Niu, moteriškų pirštuotų kojinių ir aš visur mačiau, bet kad būtent vyriškų tai dar neteko kažkaip matyt Maximoje g.gif Bet jau gavau informacijos kur ieškoti vyriškų pirštuotų kojinių - tad leksiu žiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2007 12 04, 08:46)
Yra tokiu rubu Armijai ir civiliams, ir siaip visokiausio gerio megstantiems aktyvu sporta lauke ten ir pan. Visokiu kaip MB sako neperslampamu ir nepersaunamu pirstiniu, kelniu, batu ir t.t.  :bigsmile:Ir webe galima ju prekes pasiziuret  mirksiukas.gif

Ačiū labai už patarimą 4u.gif Pati nebūčiau sugalvojusi ten ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Lorenza @ 2007 12 03, 15:08)
Maniskis jau daug metu giria Gillete produkcija. Bandem Shick'a, bet kazkaip nelabai pasiteisino g.gif O dabar maciau kaip tik reklamuoja naujus 5 peiliuku Gillete....ir beje, siulo dovanoti vyrams Kaledu proga grazu rinkinuka smile.gif
O elektriniu barzdaskuciu jis pakest negali tongue.gif

aciu labai labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2007 12 03, 19:31)
jowitukas    ,ar jau pasiemei puodeli is EOROKOS?
KAIP KOKYBE?!

Apie 18 h važiuosiu,tai kai grįšiu butinai parašysiu.Na apie kokią 19.30, ir fotkę įdėsiu.IKI
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O kaip manot ar gera butu dovana kokiu irankiu rinkinys,atsuktuvu ir pan as tai manau jei esi jauna seima tai vistiek dar nebuna vyras ten visko susipirkes o ir tie geresni tai ne kapeikas kainuoja g.gif
Jei nusisnekejau tai daug nesijuokyt is mano pasiulymo blush2.gif
Atsakyti
Laabai puiki dovana vyrui, kuris to nesusipirkęs, tūkstantį kartų geriau už visus megztinius ir kvepalus thumbup.gif Aš MB irgi dovanočiau kokių įrankių, bet va tik prieš pusmetį viską susipirko ir netrūksta nieko jam verysad.gif

Arba jei vyras turi įrankius tada gerą dėžę susidėti jiems, jos nėra pigios ir vyrai dažnai neprisiruošia tokios įsigyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jowitukas @ 2007 12 04, 16:49)
Apie 18 h važiuosiu,tai kai grįšiu butinai parašysiu.Na apie kokią  19.30, ir fotkę įdėsiu.IKI

Pasiėmiau puodelį,na ir mano akimis žiūrint kokybė gera: nuotrauka ryški,gražiai atrodo.
Papildyta:
QUOTE(jowitukas @ 2007 12 04, 21:29)
Pasiėmiau puodelį,na ir mano akimis žiūrint kokybė gera: nuotrauka ryški,gražiai atrodo.

kažko fotkės neikėlė verysad.gif
Atsakyti
As pagalvojau, gal koki grazu vyriska salika padovanoti...
Kaip galvojat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jowitukas @ 2007 12 04, 18:32)
Papildyta:

kažko fotkės neikėlė verysad.gif

o kur darei puodeli ir kiek kainavo....ar cia Vilniuje ax.gif
Atsakyti
Ar daro kur tokius dalykelius? taprasme ikelt savo norima foto?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2007 12 04, 21:02)
Ar daro kur tokius dalykelius? taprasme ikelt savo norima foto?

user posted image

Kaip faina smile.gif
As pirma karta matau toki dalyka blush2.gif
Atsakyti