O aš tai dovanosiu barzdaskutę elektrinę - tikrai bus patenkintas
Ir dar tortą iškepsiu skanų
Aš turiu keletą variantų:
pirmas - savaitraščio arba kokio žurnalo prenumeratą;
antras - abonimentą i kiną (jei šiais metai galima tokį įsigyti);
trečias - automobilių plovykloje užsakyti auto salono valymą - manau, kad ši dovana labiausiai nudžiugintų
ketvirtą - suorganizuoti alaus degustaciją - nuperkant "n" rūšių alaus ir pakvietus jo draugus, kad būtų tik vyriška kompanija, žinoma be manęs
Sekmės visoms ieškant dovanų
pirmas - savaitraščio arba kokio žurnalo prenumeratą;
antras - abonimentą i kiną (jei šiais metai galima tokį įsigyti);
trečias - automobilių plovykloje užsakyti auto salono valymą - manau, kad ši dovana labiausiai nudžiugintų
ketvirtą - suorganizuoti alaus degustaciją - nuperkant "n" rūšių alaus ir pakvietus jo draugus, kad būtų tik vyriška kompanija, žinoma be manęs
Sekmės visoms ieškant dovanų
QUOTE(Reko @ 2007 11 19, 23:00)
Va čia tai būtų maniškiui buvusi superinė dovana gimtadienio proga, reiks nepamiršt iki kitų metų
o mes dovanojam viens kitam,nuosirdzias,siltas dovanas,kurios nekainuoja daug vitaminai,siltos kojines su linksmais piesinukais,knyga su siltu irasu,o siemet dovanosiu kartu su suneliu savo padaryta darbeli,arbatos puoda su sunelio pedutes antspaudu,mazylis kojytes anspauda dare,mamyte visa kita
QUOTE(mmergyte @ 2007 11 20, 01:19)
o mes dovanojam viens kitam,nuosirdzias,siltas dovanas,kurios nekainuoja daug vitaminai,siltos kojines su linksmais piesinukais,knyga su siltu irasu,o siemet dovanosiu kartu su suneliu savo padaryta darbeli,arbatos puoda su sunelio pedutes antspaudu,mazylis kojytes anspauda dare,mamyte visa kita
Kokia grazi ideja ir silta dovanele.... Jataus...
Oi,kokie šilti jausmai užplūdo..
Planuoju vyrui gera šiltą chalatą nupirkti , nes kai eina vaklare į balkoną parūkyti tai dažnai maniškį pasigriebia
O tėvukams padovanosiu vaikų nuotraukytes dailiai irėmintas arba į stiklą įlieja dar kažkaip.Planuoju pas stiklo dizainerę užsukti ir pasiciekavinti kas, kaip ir už kiek
Planuoju vyrui gera šiltą chalatą nupirkti , nes kai eina vaklare į balkoną parūkyti tai dažnai maniškį pasigriebia
O tėvukams padovanosiu vaikų nuotraukytes dailiai irėmintas arba į stiklą įlieja dar kažkaip.Planuoju pas stiklo dizainerę užsukti ir pasiciekavinti kas, kaip ir už kiek
O aš nupirksiu tokią dėžutę, na kur vis atidarai joje dar mažesnė panašiai kaip rusiška matrioška, tik čia dėžutė, o viduje bus bilietai į kiną ir dar kas nors tik nesugalvojau dar ką įdėti mielo Gal įdėsiu galvoju du balandžius stiklinius
Kažkaip niekad neturėjau galvos skausmo, ką dovanot mylimam žmogui, juk jį labiausiai pažįstu ir žinau kas tiktų, ko reikėtų ir pan.
Anais metais dovanojau chalatą, labai gerą, tokį vyrišką, bet žaismingą, kaip jis pats. Kadangi pasitiki mano skoniu, tai drįsau nupirkt ir tašę nešiojamam kompiuteriui. Reikia tik pasukti galvą, ko čia reikėtų jam ir mintys liesis kaip iš kibiro Gal pavyzdžiui pagalvės naujos, geros? Nes dažnai juk mes nekeičiam tokių dalykų ir dedam galvas ant senų "poduškų"
Anais metais dovanojau chalatą, labai gerą, tokį vyrišką, bet žaismingą, kaip jis pats. Kadangi pasitiki mano skoniu, tai drįsau nupirkt ir tašę nešiojamam kompiuteriui. Reikia tik pasukti galvą, ko čia reikėtų jam ir mintys liesis kaip iš kibiro Gal pavyzdžiui pagalvės naujos, geros? Nes dažnai juk mes nekeičiam tokių dalykų ir dedam galvas ant senų "poduškų"
QUOTE(giedruute @ 2007 11 19, 10:33)
As siais metais manau dovanosiu kaljana, jei pavyks rasti iki 200Lt. nebloga, bus abiems naudinga dovana
Kaljanu yra labai ivairiu kainu, Kaune bazej yra ir uz 70Lt ir geros kokybės
QUOTE(Grazhke @ 2007 11 19, 15:42)
Aš tai ne kartą įsitikinau, kad labai patenkintas būna kai dovana susijusi su hobiu. Prieš kelis metus dovanojau gerą krepšinio kamuolį. Tai buvo nerealiai patenkintas. Šiais metais plauonu pirkti ką nors slidinėjimui (akinius, pirštines ar kt.) Jei vyrai žvejoja, tai žvejybos reikalai manau irgi prie širdies (tik aišku ne mums ), jei turistauja, tai turistis inventorius. Sėkmės
mano vyro hobi ir laisvalaikis-buriavimas. ką patartumėt
QUOTE(Jūja @ 2007 11 20, 18:06)
mano vyro hobi ir laisvalaikis-buriavimas. ką patartumėt
as padovanociau pagalve-avynuka su vardu BURE BEE cia rimtai nesisaipant