Sveikutes!
Noreciau paklausti, gal zinote kokios parduotuves prekiauja vyriskais chalatais? Noreciau vyrui nupirkti Kaledoms, nes neturi, o manau, kad nesiotu. Tik va is kokiu baziu pirkti nenoriu, nes ju kokybe prastesne, o maniskis tokiu daiktu nemegsta...
Aciukas
QUOTE(popuri @ 2007 12 03, 15:27)
Sveikutes!
Noreciau paklausti, gal zinote kokios parduotuves prekiauja vyriskais chalatais? Noreciau vyrui nupirkti Kaledoms, nes neturi, o manau, kad nesiotu. Tik va is kokiu baziu pirkti nenoriu, nes ju kokybe prastesne, o maniskis tokiu daiktu nemegsta...
Aciukas
Aciukas
Thomas Philips, Kurima bei apatinio trikotažo praduotuvės
QUOTE(xxkamane @ 2007 12 03, 09:59)
Sveikos, noreciau jusu konsultacijos. mano vyras uzsimane geru skutimosi peiliuku. elektrine skutimosi masinele turi-nepatinka.
Gal galite papasakoti kokie peiliukai isties geri, kokius verta pirkti?
Gal galite papasakoti kokie peiliukai isties geri, kokius verta pirkti?
Maniskis jau daug metu giria Gillete produkcija. Bandem Shick'a, bet kazkaip nelabai pasiteisino O dabar maciau kaip tik reklamuoja naujus 5 peiliuku Gillete....ir beje, siulo dovanoti vyrams Kaledu proga grazu rinkinuka
O elektriniu barzdaskuciu jis pakest negali
QUOTE(dontstop @ 2007 12 03, 15:47)
Thomas Philips, Kurima bei apatinio trikotažo praduotuvės
Dekui, ilgai nelauksiu ir apsilankysiu
Eh..as tai kaip dievinu kaledas. Prisiminiau viena dovanele sudetinge, kuria dovanojo draugui isvykstant(visos komplektacijos nebepamenu):
Lempute- tam kad jeigu bus tamsu pasisviesti
Prezervatyva - nebutu netyciuku
Degtukus - jeigu butu salta pasisildyt
Kojnes - kai labai tingesis plauti
Savo vyrui dar tada draugui kazkada irgi panasiai sumascius buvau:
padovanojau kruva kompaktu su daug graziu melodingu dainu kurios daug reiskia mums ir parasiau kad visad turetume ka klausyti kai bunam dviese
tada berods zvakiu daug visokiu - kad visad butu romantikos...
ir t.t.
Gal kazkam patiks ideja dovanu dezutes:)
Lempute- tam kad jeigu bus tamsu pasisviesti
Prezervatyva - nebutu netyciuku
Degtukus - jeigu butu salta pasisildyt
Kojnes - kai labai tingesis plauti
Savo vyrui dar tada draugui kazkada irgi panasiai sumascius buvau:
padovanojau kruva kompaktu su daug graziu melodingu dainu kurios daug reiskia mums ir parasiau kad visad turetume ka klausyti kai bunam dviese
tada berods zvakiu daug visokiu - kad visad butu romantikos...
ir t.t.
Gal kazkam patiks ideja dovanu dezutes:)
QUOTE(Rykliuke @ 2007 11 30, 17:59)
Merginos,noriu jusu paklausti,gal kuri esate dariusis puodeli,delione,kilimeli pelytei(kompiuterio) EUROKOS parduotuviu fotoshopuose? Man idomu,kokia ju kokybe?!As esu dariusis puodeli ir maikute ''T-idejos''salonuose,tai nusivyliau.Kaina tenai nemazoka,bet abu kartus l.uztamsino uzdetas nuotraukas .Man nepatinka ,kad kaina moki kaip reikiant,o darbo nera kokio tikiesi .Taip,kad si karteli nenoriu suklysti.Kas galite papasakoti apie EUROKOS salona arba apie www.fotopigiau.lt ? Busiu dekinga .
Aš Eurokoje dariausi puodelį, į kurį įpylus karšto vandens, atsiranda nuotrauka. Dariau vasarą, tai iki šiol tas puodelis geras, foto nenusitrynusi, o ir gavosi ryški, graži. Šios dovanos gavėja iki šiol džiaugiasi
jowitukas ,ar jau pasiemei puodeli is EOROKOS?
KAIP KOKYBE?!
KAIP KOKYBE?!
Nezinau,merginos,uzsakiau siandiena,seneliams ir sesutei puodelius su nuotraukomis,sunenui padekliuka kompiuterio pelytei,EUROKOS foto paslaugu salone.Tikiuosi nenukentesiu bloga kokybe.Taciau jai mano lukesciai ir si karteli nepasitvirtins,daugiau nebedarysiu tokiu suvenyru niekur .Na,beliuka tiketis nesugadintu svenciu nuotaikos ,tiesa?
Na sudetinga su dovanomis vyrams:
teciui- bus nuotrauka mano ir brolio (vis sako, jog nebendraujam, kaip kate su pele, retai susitinkam, o dabr sutarem abu kad nusifotografuosim, tai zinau jog bus labai patenkintas) ir bus kazkas tokio kavisko, gal kava, gal toks senovinis kavinukas (tetis- kavos maniakas)
broliui- turiu talismana jo masinai (tecio ideja) ir dar kazkas solidesnio. galvojau kveplaus, bet jau tetis jam tai dovanos, tai net nzn. klausiu ko reikia- sako nezinau
savo draugui- bus kazkas praktisko. bus arba marskiniai, arba apatines kelnes, arba tai, ko jis noretu- kadangi labai sprotuoja su svoriais, tai jis noretu tokiu pirstiniu arba spec. batu. sake butu laimingas, jei gautu koki originalu salika, kepure ar dar, ka nors tokio. dar viena ideja, vienas kitam padovanot kelione: jis perka man, as jam
o siaip manau dovanos turetu buti tokios, kuriu zmogus noretu ir jam reiketu, bet jis pats pagailetu pinigu, tam daiktui isigyti.
teciui- bus nuotrauka mano ir brolio (vis sako, jog nebendraujam, kaip kate su pele, retai susitinkam, o dabr sutarem abu kad nusifotografuosim, tai zinau jog bus labai patenkintas) ir bus kazkas tokio kavisko, gal kava, gal toks senovinis kavinukas (tetis- kavos maniakas)
broliui- turiu talismana jo masinai (tecio ideja) ir dar kazkas solidesnio. galvojau kveplaus, bet jau tetis jam tai dovanos, tai net nzn. klausiu ko reikia- sako nezinau
savo draugui- bus kazkas praktisko. bus arba marskiniai, arba apatines kelnes, arba tai, ko jis noretu- kadangi labai sprotuoja su svoriais, tai jis noretu tokiu pirstiniu arba spec. batu. sake butu laimingas, jei gautu koki originalu salika, kepure ar dar, ka nors tokio. dar viena ideja, vienas kitam padovanot kelione: jis perka man, as jam
o siaip manau dovanos turetu buti tokios, kuriu zmogus noretu ir jam reiketu, bet jis pats pagailetu pinigu, tam daiktui isigyti.
QUOTE(puzzle @ 2007 11 22, 18:53)
Kur galima rasti ka nors panasaus
QUOTE(Isida @ 2007 12 02, 22:53)
Ech... tas gruodžio mėnuo... MB gimtadienis... Kalėdos...
Jau tiek visko jam pridovanojusi esu, kad galva neišneša ką dar gudraus, reikalingo ir širdžiai mielo sugalvoti.
Chalatą, megztinį ir pan. dalykus dovanojau, apie čekius į žvejybos parduotuves net galvoti nesinori, tiek nuo draugų, tiek nuo šeimos gauna įvairiausioms progoms... Knygų neskaito, šalikų pirštinių, kepurių nenešioja , nors ir tuos pačius esu dovanojusi, kvepalai perkami be progos (vis tiek visa jo kosmetika man reikia rūpintis ). Suvenyrų pati nesu linkusi dovanoti. Tik dulkes kaupia namuose. Vienžo, dauguma jūsų čia vardintas dovanas arba jau dovanojau, arba niekaip netinka.
Šias Kalėdas tikriausia išgelbės futbolas. Kol skaičiau visą tėmelę šis bei tas į galvą šovė. Bet kur rasti, tai ką sumąsčiau? Gal jūs patarsit?
Gimtadieniui nupirkau adidas sportinį kostiumą, bet jis toks plonytis. Žiemą tikriausia nebus itin smagu su juo, turint omeny, kad žaidžia lauke. Galvoju kad viena iš dovanų galėtų būti po apačia apsivelkamos šiltesnės ilgos apatinės kelnės ir marškinėliai ilgomis rankovėmis, bet niekur nesu užmačiusi tokių. Gal kam užkliuvo akis?
Jau tiek visko jam pridovanojusi esu, kad galva neišneša ką dar gudraus, reikalingo ir širdžiai mielo sugalvoti.
Chalatą, megztinį ir pan. dalykus dovanojau, apie čekius į žvejybos parduotuves net galvoti nesinori, tiek nuo draugų, tiek nuo šeimos gauna įvairiausioms progoms... Knygų neskaito, šalikų pirštinių, kepurių nenešioja , nors ir tuos pačius esu dovanojusi, kvepalai perkami be progos (vis tiek visa jo kosmetika man reikia rūpintis ). Suvenyrų pati nesu linkusi dovanoti. Tik dulkes kaupia namuose. Vienžo, dauguma jūsų čia vardintas dovanas arba jau dovanojau, arba niekaip netinka.
Šias Kalėdas tikriausia išgelbės futbolas. Kol skaičiau visą tėmelę šis bei tas į galvą šovė. Bet kur rasti, tai ką sumąsčiau? Gal jūs patarsit?
Gimtadieniui nupirkau adidas sportinį kostiumą, bet jis toks plonytis. Žiemą tikriausia nebus itin smagu su juo, turint omeny, kad žaidžia lauke. Galvoju kad viena iš dovanų galėtų būti po apačia apsivelkamos šiltesnės ilgos apatinės kelnės ir marškinėliai ilgomis rankovėmis, bet niekur nesu užmačiusi tokių. Gal kam užkliuvo akis?
Yra tokiu rubu Armijai ir civiliams, ir siaip visokiausio gerio megstantiems aktyvu sporta lauke ten ir pan. Visokiu kaip MB sako neperslampamu ir nepersaunamu pirstiniu, kelniu, batu ir t.t. :bigsmile:Ir webe galima ju prekes pasiziuret
Gal kas matėt, kur pardavinėja vyriškas pirštuotas kojines? Draugas pamatė mane su pirštuotom kojinėm ir vis kartoja, kad norėtų tokių Tai galvoju, būtų nebloga dovanėlė jam, bet kad nežinau, ar apskritai būna pirkti tokių pirštuotų vyriškų kojinių Gal kas matėt kurnors?