Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Delfiniukė @ 2007 12 02, 16:09)
ne, nesu nieko panašaus darius,maniškiui nepatiktų ax.gif

aga biggrin.gif gaila,kad maniškiui vizgi nepatiktų,suku galvą ką padovanoti šiais metais,bet dar minčių jokių neturiu,nes ko nori viską pats nusiperka ax.gif nebent labai patiktų su keturačiais palakstyti,bet kur žiemos metu g.gif ir kiek tas malonumas kainuoja g.gif

o mano vyras ju turi net 3 lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2007 12 02, 16:37)
mamai pries kelis metus Motinos dienos proga dariau puodeli su savo ir vaiku nuotraukomis. Stovi aisku nenaudojamas sekcijoje pastatytas, bet gavosi graziai.
Penktadieni bedradarbiui gimtadienio/isejimo is darbo proda dovanojome alaus bokala ( stiklini) su musu nuotraukomis. Tai cia jau kiek prasciau atrodo - tenais ant viso bokalo kaip ir plevele tokia gelsva klijuojasi, tai nuotraukos tokios blausios gavosi. Reikejo tamsesnes, kontrastingesnes daryti.
Dabar galvoju gal savo mamai padovanoti ta kristala su vaiku nuotrauka. Ar siaip ar taip, vaiku nuotraukos namuose pas juos daug kur prikabintos ir toliau kabinamos, tai bent jau nereikes sukti galvos del remeliu ir t.t.

Silvute...o kur darei ta puodeli mirksiukas.gif ir kiek mazdaug kainavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2007 11 30, 17:59)
Merginos,noriu jusu paklausti,gal kuri esate dariusis puodeli,delione,kilimeli pelytei(kompiuterio) EUROKOS parduotuviu fotoshopuose? g.gif Man idomu,kokia ju kokybe?!As esu dariusis puodeli ir maikute ''T-idejos''salonuose,tai nusivyliau.Kaina tenai nemazoka,bet abu kartus l.uztamsino uzdetas nuotraukas blink.gif .Man nepatinka ,kad kaina moki kaip reikiant,o darbo nera kokio tikiesi schmoll.gif .Taip,kad si karteli nenoriu suklysti.Kas galite papasakoti apie EUROKOS salona arba apie www.fotopigiau.lt ? Busiu dekinga 4u.gif .

eurokose dariau permatoma stiklini puodeli su nuotrauka, tai nuotrauka po pusmecio isbluko, beveik nebesimato verysad.gif
Atsakyti
Sugalvojau galiausiai, ką MB dovanosiu šiemet smile.gif
Prisikundė, kad kaklaraiščio segtukas nuolat smunka, tai nupirkau naują su grandinėle, kad prilaikytų. Tuo labiau, kad jis kaklaraiščius taip mėgsta. O supakuosiu į kokią dailią taurę, pridėsiu pilną kokių blizgučių, aprišiu kaspinu ir liepsiu ieškoti tikrosios dovanos smile.gif
O antra dovana bus kalendorius kur kiekvienam mėnesiui įdėtos nuotraukos iš mūsų gyvenimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 12 02, 11:16)
Dėl fotofabriko gaminamų dovanų. Jeigu yra galimybė primiausiai apžiūrėkite realiai kaip atrodo.
Aš užsakinėjai laikrodį (stalinį) su nuotrauka.
Darė 3 dienas, 2 dienas siuntė, atsiuntė surinktą dėžėj, ištraukiau - sulanstyta sekund. rodyklė.  Sako, tai išstiesinkit... Grąžinau, kad pataisytų, nusiuntė vėl į Kauną (ten gamina), ten išrinko, sudėjo į dėžutę ir atsiuntė atgal (praėjo dar 3 dienos)... Įsižiūrėjau į nuotrauką - spalvos netikros, vyrui ant veido atsirado šėšėlis - lyg 3 dienų barzda būtų  biggrin.gif , nors nuotraukoj buvo nusisukutęs švariai  biggrin.gif
Nesiginčijau, ir nors buvo dovanai pirktas, nukišau į stalčių ir guli.

dariau fotofabrike pernai raktų pakabuką su nuotrauka...ir ... daugiau nebenoriu nei dovanoti, nei gauti tokių dovanų smile.gif kokybė labai nekokia pasirodė besanti..
Atsakyti
kadangi mes dovanomis nesikeiciam, tai šiais metais tiesiog nupirksiu pakvietimą į spa dviems, ir save pasilepinsiu ir vyrą nustebinsiu thumbup.gif
Atsakyti
Ech... tas gruodžio mėnuo... doh.gif MB gimtadienis... Kalėdos...
Jau tiek visko jam pridovanojusi esu, kad galva neišneša ką dar gudraus, reikalingo ir širdžiai mielo sugalvoti.
Chalatą, megztinį ir pan. dalykus dovanojau, apie čekius į žvejybos parduotuves net galvoti nesinori, tiek nuo draugų, tiek nuo šeimos gauna įvairiausioms progoms... Knygų neskaito, šalikų pirštinių, kepurių nenešioja doh.gif , nors ir tuos pačius esu dovanojusi, kvepalai perkami be progos (vis tiek visa jo kosmetika man reikia rūpintis cool.gif ). Suvenyrų pati nesu linkusi dovanoti. Tik dulkes kaupia namuose. blush2.gif Vienžo, dauguma jūsų čia vardintas dovanas arba jau dovanojau, arba niekaip netinka. doh.gif
Šias Kalėdas tikriausia išgelbės futbolas. biggrin.gif Kol skaičiau visą tėmelę šis bei tas į galvą šovė. biggrin.gif Bet kur rasti, tai ką sumąsčiau? g.gif Gal jūs patarsit?
Gimtadieniui nupirkau adidas sportinį kostiumą, bet jis toks plonytis. Žiemą tikriausia nebus itin smagu su juo, turint omeny, kad žaidžia lauke. Galvoju kad viena iš dovanų galėtų būti po apačia apsivelkamos šiltesnės ilgos apatinės kelnės ir marškinėliai ilgomis rankovėmis, bet niekur nesu užmačiusi tokių. Gal kam užkliuvo akis? Dar, sakiau, eisiu draugus iškamantinėsiu ir nuspirksiu geras kojų apsaugas. Gal kurios vyras žino Vilniuje, kur tokių prekių specializuota parduotuvė yra?

QUOTE(sigutekns @ 2007 11 27, 20:02)
Mielosios!!! Help!!! Mano vyras didelis futbolo gerbejas. Jo megstamiausia komanda Arsenal. Taigi gal kuri zinote ar jau isleisti 2008m. marskineliai? Ir ar juos butu imanoma nupirkti Lietuvoj?

Va va. Mes su panašia problema susidūrėme, nes draugas yra Škotijos futbolo klubo Hearts fanas. Užsimanė dovanų šios komandos marškinėlių. Nu ir ką. Dabar tenka ieškoti po visą svietą. doh.gif Kol kas neradom. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 02 gruodžio 2007 - 20:58
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 02, 19:55)
Silvute...o kur darei ta puodeli mirksiukas.gif ir kiek mazdaug kainavo mirksiukas.gif

dariau is cia
Atsakyti
Sveikos,

na ir as cia ta proga jungiuosi 4u.gif
Siais metais Kaledos ir Naujieji mums nusimato idomesni - laukiam savo leliuko atejimo. Tai vis galvoju, ka galima tom visom progom vyrui padovanoti ypatingo, kad galetu prisiminti doh.gif
Nuotraukos, kristolas, puodeliai, maikutes labai jau neidomu schmoll.gif gal ka patartumete?
Atsakyti
QUOTE(NeringaJu @ 2007 12 03, 01:59)
Sveikos,

na ir as cia ta proga jungiuosi 4u.gif 
Siais metais Kaledos ir Naujieji mums nusimato idomesni - laukiam savo leliuko atejimo. Tai vis galvoju, ka galima tom visom progom vyrui padovanoti ypatingo, kad galetu prisiminti  doh.gif
Nuotraukos, kristolas, puodeliai, maikutes labai jau neidomu  schmoll.gif gal ka patartumete?

Labas,visoms!
Skaičiau skaičiau ir kilo tokia mintis,kad tos kurios pasiūlo kokią idėją,tai didžiosioms skeptikėms arba neįdomu(visokie puodeliai,krištolai ir maikutės)arba jau viskas dovanota ir neasmeniška...Tai prašote ką nors įdomesnio,o gal pačios pasukit smegenėles ir visas nustebinkit originaliomis idėjomis.Prašau ką nors ypatingo,tik ne kosmetika,ne knyga,ne nuotraukos...Na manau supratot apie ką aš
g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Delfiniukė @ 2007 12 02, 19:09)
ne, nesu nieko panašaus darius,maniškiui nepatiktų ax.gif

aga biggrin.gif gaila,kad maniškiui vizgi nepatiktų,suku galvą ką padovanoti šiais metais,bet dar minčių jokių neturiu,nes ko nori viską pats nusiperka ax.gif nebent labai patiktų su keturačiais palakstyti,bet kur žiemos metu g.gif ir kiek tas malonumas kainuoja g.gif

Pabandyk www.laisvalaikiodovanos.lt sakyčiau,ar panašiai,ten mačiau kartingų nuoma,dar kažko panašaus,gal ir keturačius nuomoja.O šiaip taigi prie Jonavos yra "Lokio pėda",ten tikrai keturačių turi.Tiesiog pabandyk tuos žodžius į google parašyti.Mano vyras kažkada ten skaitinėjo. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rykliuke @ 2007 11 30, 18:59)
Merginos,noriu jusu paklausti,gal kuri esate dariusis puodeli,delione,kilimeli pelytei(kompiuterio) EUROKOS parduotuviu fotoshopuose? g.gif Man idomu,kokia ju kokybe?!As esu dariusis puodeli ir maikute ''T-idejos''salonuose,tai nusivyliau.Kaina tenai nemazoka,bet abu kartus l.uztamsino uzdetas nuotraukas blink.gif .Man nepatinka ,kad kaina moki kaip reikiant,o darbo nera kokio tikiesi schmoll.gif .Taip,kad si karteli nenoriu suklysti.Kas galite papasakoti apie EUROKOS salona arba apie www.fotopigiau.lt ? Busiu dekinga 4u.gif .

Labas
Rytoj eurokosfoto atsiimsiu puodelį su anūkų nuotraukomis ,uošviui buvau užsakiusi,tai galėsiu ką nors daugiau parašyt,na ir foto imesiu.(Mačiau čia galima taip paprastai įdėt fotkę)
Atsakyti
Sveikos, noreciau jusu konsultacijos. mano vyras uzsimane geru skutimosi peiliuku. elektrine skutimosi masinele turi-nepatinka.
Gal galite papasakoti kokie peiliukai isties geri, kokius verta pirkti?
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2007 12 02, 20:31)
kadangi mes dovanomis nesikeiciam, tai šiais metais tiesiog nupirksiu pakvietimą į spa dviems, ir save pasilepinsiu ir vyrą nustebinsiu thumbup.gif

Vat as irgi siemet apie tai galvoju...Noriu paklausti, kur galvoji pirkti, gal Sugiharoje? Gal kas is ten buvusiu (butent Vilniaus Akropolyje ar klinikoj Sugiharos g.) gali pasakyti, kokio dydzio ten baseiniukai,ar imanoma paplaukiot, nes mano vyrui tai aktualiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivira @ 2007 12 03, 12:19)
Vat as irgi siemet apie tai galvoju...Noriu paklausti, kur galvoji pirkti, gal Sugiharoje? Gal kas is ten buvusiu (butent Vilniaus Akropolyje ar klinikoj Sugiharos g.) gali pasakyti, kokio dydzio ten baseiniukai,ar imanoma paplaukiot, nes mano vyrui tai aktualiausia  biggrin.gif

Akropolyje baseiniuko jokio nėra. Tik sukūrinė vonia. Na ir pora pirčių. 4u.gif
Atsakyti