Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

As saviskiui jau nupirkau dovana biggrin.gif Spec. striuke tiems, kurie uzsiima moto sportu. Jis pas mane keturaciu fanas wub.gif Aiksu teko patustinti pinigine, bet kiek dziaugsmo jam bus, net matau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(3vil @ 2007 11 30, 13:46)
Mes siemet tai idomiai sugalvojom: susitarem viena dovanos dali eiti kartu vienas kitam nupirkti, o dar kokia dovanele-smulkmenele patiems sugalvoti, kad isliktu tas "netiketumo" jausmas smile.gif Ziuresim kaip pavyks toks variantas biggrin.gif

Pas mus panašiai: viena dovanos dalis bus fotoaparatas, tai čia gaunasi kaip ir bendra šeimai. O kita dalis, bus kokia smulkmenėlė, dar nesugalvojau kokia blush2.gif
Atsakyti
Man tai nera nieko smagiau uz dovanu pirkima ir laukima to jausmo kai pamato dovana...
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2007 11 30, 14:11)
Man tai nera nieko smagiau uz dovanu pirkima ir laukima to jausmo kai pamato dovana...

drinks_cheers.gif ir man smagiau dovanoti nei gauti thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,noriu jusu paklausti,gal kuri esate dariusis puodeli,delione,kilimeli pelytei(kompiuterio) EUROKOS parduotuviu fotoshopuose? g.gif Man idomu,kokia ju kokybe?!As esu dariusis puodeli ir maikute ''T-idejos''salonuose,tai nusivyliau.Kaina tenai nemazoka,bet abu kartus l.uztamsino uzdetas nuotraukas blink.gif .Man nepatinka ,kad kaina moki kaip reikiant,o darbo nera kokio tikiesi schmoll.gif .Taip,kad si karteli nenoriu suklysti.Kas galite papasakoti apie EUROKOS salona arba apie www.fotopigiau.lt ? Busiu dekinga 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lialia26 @ 2007 11 29, 16:55)
Aš praeitaismetais dovanojau chalatą,sutampė jis jau jį tai galvojų gal ir šiais metais tik išsiuvinėsiu dar vardą ant nugaros,arba ant kišenės smile.gif

As irgi megstu pasiuvineti vardus ant panasiu dovanu (aisku kai tam laiko lieka blush2.gif ), tai vat noriu paklaust kokiu linksniu jus siuvinejat: kam? kieno? ar kas? na pvz: Jono, Jonui ar tiesiog Jonas? As kiek pamenu esu siuvinejus kieno? arba kam? Dabar vel zadu daryt, tai susimasciau kaip cia geriau tinka g.gif ?
Atsakyti
patarkit ka padovanoti savo draugui.dar kartu negyvenam bet draugaujam jau beveik du metus. ax.gif jam 20 metu.verslu domisi.galvoju gal kokia knyga apie versla.. g.gif gal zinot kokiu geru...praeitais metais shalika dovanojau...ir dar buvau sugalvous kad idomiau butu tai padariau balta deze ja visa aprasinejau daug dalyku uz kuriuos ji myliu...tai skaite visa vakara wub.gif ir uzrisau raudonu kaspinu.o i vidu shalika idejau..tai va taip ir buvo dovana.o gal dar galvoju : mes sia vasara i pirma mudvieju kelione vaziavom kartu i kroatija tai zadejau padaryti miela albumeli kuriame butu nuotraukos is ten.graziai pateiktos...bet taip ir neprisiruosiau dar blush2.gif kaip manot?ar neitema jau cia nuo rugsejo praejo trputis laiko...patarkit prasau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2007 11 30, 18:00)
As irgi megstu pasiuvineti vardus ant panasiu dovanu (aisku kai tam laiko lieka blush2.gif ), tai vat noriu paklaust kokiu linksniu jus siuvinejat: kam? kieno? ar kas? na pvz: Jono, Jonui ar tiesiog Jonas? As kiek pamenu esu siuvinejus kieno? arba kam? Dabar vel zadu daryt, tai susimasciau kaip cia geriau tinka g.gif ?

as tai manau kad pvz Jono arba Jonas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(_Magnolija_ @ 2007 11 30, 19:35)
patarkit ka padovanoti savo draugui.dar kartu negyvenam bet draugaujam jau beveik du metus. ax.gif  jam 20 metu.verslu domisi.galvoju gal kokia knyga apie versla.. g.gif gal zinot kokiu geru...praeitais metais shalika dovanojau...ir dar buvau sugalvous kad idomiau butu tai padariau balta deze ja visa aprasinejau daug dalyku uz kuriuos ji myliu...tai skaite visa vakara wub.gif  ir uzrisau raudonu kaspinu.o i vidu shalika idejau..tai va taip ir buvo dovana.o gal dar galvoju : mes sia vasara i pirma mudvieju kelione vaziavom kartu i kroatija tai zadejau padaryti miela albumeli kuriame butu nuotraukos is ten.graziai pateiktos...bet taip ir neprisiruosiau dar blush2.gif  kaip manot?ar neitema jau cia nuo rugsejo praejo trputis laiko...patarkit prasau blush2.gif  4u.gif

Miela dovana butu tas albumas,jei graziai jis pateikta!!!as pries pora metu savo draugui dovanojau pakabuka raktam,jis buvo sirdutes formos ir atsidare,o viduj vieta nuotraukytei,tai ten aisku idejau savaja..o ant pacio pakabuko isgraviravau grazius zodzius..na bet nzn ar tokia dovana tinka kaledom,gali dar ka nors pridet... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kadangi kartu jau labai senai..tai buvo isbandyta daug variantu: mano nuotrauka, laikrodis, pinigine,kvepalai, salikas, bliuzonas, knygos, bilietai i krepsini, odinis vyriskas portfelis, vynas, trumpikes ( su humoru uztaisu), kaklaraistis, segtukas i kaklaraisti, stalo zaidimas, kalendorius( vienetinis kalendorius su seimyninem nuotraukom), skutimosi reikmenys....ir dar daug praktisku dovanu....Ir dabar laabai truksta ideju ka dovanoti doh.gif Nes man tenka dviguba nasta- tenka pirkti 2 dovanas- viena tortadienio proga, o paskui ir kaledine..

Magnolija- padaryk asmenini kalendoriu su jusu nuotraukom mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, kiekviena matyt susiduriame su ta problemele, ka padovanoti smile.gif
na gal kas zinot, kiek kainuotu apytiksliai vyr.skutimosi masinele elktrine? aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(silime @ 2007 11 30, 20:59)
na gal kas zinot, kiek kainuotu apytiksliai vyr.skutimosi masinele elktrine? aciu wink.gif

Priklausomai nuo firmos, funkcijų, galvučių ir pan- maždaug nuo 100 lt iki kelių šimtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silime @ 2007 11 30, 19:59)
sveikos, kiekviena matyt susiduriame su ta problemele, ka padovanoti smile.gif

gera 300lt rolleyes.gif
Atsakyti