as ir galva suku ka padovanot MB kvepalus dovanojau,pirstynes,megztini o siemet nezinau....taip norisi ji nudziugint gal nustebint neruko jis tokiu visokiu suvenyru nelabai vertina....galvoju gal koki abonenta i baseina?nes begalo megsta pirtelias krepsyni
mano pazistama tai dovanos saviskiam auksini zieda su savo isgraviruotu vardu
Manau tokia nieko butu dovana...
QUOTE(Arfeja @ 2007 11 28, 23:34)
Jei vyras mėgsta daugiau nei 1 žiedą (sutuoktuvių) nešioti tai visai nieko, tik nepigi tokia
QUOTE(Arfeja @ 2007 11 28, 22:34)
as pati noreciau tokios dovanos
maniskis nenesioja papuosalu
QUOTE(Valodkaite @ 2007 11 28, 18:55)
O as savo vyrui nupirkau kaljana. Jis visada kazkaip pasnekedavo, bet jam pinigu buvo gaila, sako kad palauksias kol kas nors jam ji padovanos...
O kadangi nieko daugiau nesugalvojau, tai ji nupirkau as kaledoms...
Tikiuosi patiks...
O kadangi nieko daugiau nesugalvojau, tai ji nupirkau as kaledoms...
Tikiuosi patiks...
Aš taip pat planuoju pirkti kaljana, tad domintų kiek mokėjai už jį? Aš tikiuosi iki 200lt. prasisukti
o as savo vyrui padovanojau KAVOS PODELI SU NUOTRAUKA KUR JIS MAZIUKAS (DARO AKROPOLI)jam labai patiko...
O aš tai nupirkau šiandien chalata, nes paskutiniu metu vis mano užsimesdavo. Tik galvoju kaip įdomiau jį įpakuoti ir padovanoti.
QUOTE(Julite @ 2007 11 29, 13:58)
o as savo vyrui padovanojau KAVOS PODELI SU NUOTRAUKA KUR JIS MAZIUKAS (DARO AKROPOLI)jam labai patiko...
Gera idėja
Aš praeitaismetais dovanojau chalatą,sutampė jis jau jį tai galvojų gal ir šiais metais tik išsiuvinėsiu dar vardą ant nugaros,arba ant kišenės
QUOTE(giedruute @ 2007 11 29, 13:44)
Aš taip pat planuoju pirkti kaljana, tad domintų kiek mokėjai už jį? Aš tikiuosi iki 200lt. prasisukti
As uz kaljana mokejau 185lt. pirkau Siauliuose prekybos centre bruklinas. biski kaip ir brangoka, bet ka nepadarysi, kad tik vyras dziaugtusi sava dovana...
QUOTE(Pause @ 2007 11 28, 23:47)
Jei vyras mėgsta daugiau nei 1 žiedą (sutuoktuvių) nešioti tai visai nieko, tik nepigi tokia
Nepigi, bet uztat gera, aisku jei nesioja papuosalus tai tikrai apsidziaugtu