Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

as ir galva suku ka padovanot MB g.gif kvepalus dovanojau,pirstynes,megztini o siemet nezinau....taip norisi ji nudziugint gal nustebint bigsmile.gif neruko jis tokiu visokiu suvenyru nelabai vertina....galvoju gal koki abonenta i baseina?nes begalo megsta pirtelias thumbup.gif krepsyni
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida1229: 28 lapkričio 2007 - 21:31
mano pazistama tai dovanos saviskiam auksini zieda su savo isgraviruotu vardu smile.gif
Manau tokia nieko butu dovana... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfeja @ 2007 11 28, 23:34)
mano pazistama tai dovanos saviskiam auksini zieda su savo isgraviruotu vardu  smile.gif

Jei vyras mėgsta daugiau nei 1 žiedą (sutuoktuvių) nešioti tai visai nieko, tik nepigi tokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfeja @ 2007 11 28, 22:34)
mano pazistama tai dovanos saviskiam auksini zieda su savo isgraviruotu vardu  smile.gif

as pati noreciau tokios dovanos santa2.gif user posted image
maniskis nenesioja papuosalu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Valodkaite @ 2007 11 28, 18:55)
O as savo vyrui nupirkau kaljana. Jis visada kazkaip pasnekedavo, bet jam pinigu buvo gaila, sako kad palauksias kol kas nors jam ji padovanos...  ax.gif
O kadangi nieko daugiau nesugalvojau, tai ji nupirkau as kaledoms...  rolleyes.gif
Tikiuosi patiks...  wub.gif  wub.gif

Aš taip pat planuoju pirkti kaljana, tad domintų kiek mokėjai už jį? ax.gif Aš tikiuosi iki 200lt. prasisukti doh.gif
Atsakyti
o as savo vyrui padovanojau KAVOS PODELI SU NUOTRAUKA KUR JIS MAZIUKAS 4u.gif (DARO AKROPOLI)jam labai patiko... drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš tai nupirkau šiandien chalata, nes paskutiniu metu vis mano užsimesdavo. lotuliukas.gif Tik galvoju kaip įdomiau jį įpakuoti ir padovanoti. biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katuliukas @ 2007 11 29, 13:39)
Tik galvoju kaip įdomiau jį įpakuoti ir padovanoti. biggrin.gif  g.gif

user posted image
čia dydis kaži ar tinkamai matosi mastau.gif bet dėžė laabai didelė biggrin.gif lotuliukas.gif
beje, pakavimos temos: 1, 2, 3, 4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leita: 29 lapkričio 2007 - 14:03
QUOTE(Julite @ 2007 11 29, 13:58)
o as savo vyrui padovanojau KAVOS PODELI SU NUOTRAUKA KUR JIS MAZIUKAS 4u.gif (DARO AKROPOLI)jam labai patiko... drinks_cheers.gif

Gera idėja thumbup.gif
Atsakyti
Aš praeitaismetais dovanojau chalatą,sutampė jis jau jį tai galvojų gal ir šiais metais tik išsiuvinėsiu dar vardą ant nugaros,arba ant kišenės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruute @ 2007 11 29, 13:44)
Aš taip pat planuoju pirkti kaljana, tad domintų kiek mokėjai už jį?  ax.gif Aš tikiuosi iki 200lt. prasisukti  doh.gif

As uz kaljana mokejau 185lt. pirkau Siauliuose prekybos centre bruklinas. blink.gif biski kaip ir brangoka, bet ka nepadarysi, kad tik vyras dziaugtusi sava dovana... ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 11 28, 23:47)
Jei vyras mėgsta daugiau nei 1 žiedą (sutuoktuvių) nešioti tai visai nieko, tik nepigi tokia  ax.gif

Nepigi, bet uztat gera, aisku jei nesioja papuosalus tai tikrai apsidziaugtu smile.gif
Atsakyti