Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

Neblogu vyrisku kalatu buna Tomo Philips parduotuvese, tiesa, nezinau ar Klaipedoj yra tokia.
O saviskiui pernai Kaledoms kalata pirkau Gariunu turguje. Atsiduriau ten netiketai, tai pasinaudodama ta proga ir nupirkau. Sumokejau panasiai kaip parduotuveje, bet kalatas tikrai grazus ir kokybiskas pasitaike. Maniskis labai dziaugesi ji gaves smile.gif Tik tame turguje gerokai pavaiksciot teko, nes pradzioj nezinojau kas ten kaip ir kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 11 27, 16:45)
Man tai asmeniškai jie baisūs  schmoll.gif

man irgi baisus, ir lyginti su 3d stikle, kurio kaina ir yra virs 200 iki begalybes, net nesilygina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 11 28, 00:04)
Pabandyk Kurimos parduotuvese paziureti ju yra Dubysos g., kur Minijos baldai ir Deco, tai sitame Deco antarme aukste ir Aviteloje. Siandien buvau Deco tikrai buvo chalaciuku ir kokybe nebloga. Aisku kaina nuo 150 Lt bent jau moterisku. Kiek kainuoja vyriski neatkreipiau demesio.

aciu,apsilankysiu thumbup.gif bet db mintyse sumetu kad kur ji ten galetu but,nesu apie tokia girdejus doh.gif bet aciu aciu eisiu ieskotis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jogurtele @ 2007 11 28, 12:21)
Neblogu vyrisku kalatu buna Tomo Philips parduotuvese, tiesa, nezinau ar Klaipedoj yra tokia.
O saviskiui pernai Kaledoms kalata pirkau Gariunu turguje. Atsiduriau ten netiketai, tai pasinaudodama ta proga ir nupirkau. Sumokejau panasiai kaip parduotuveje, bet kalatas tikrai grazus ir kokybiskas pasitaike. Maniskis labai dziaugesi ji gaves smile.gif Tik tame turguje gerokai pavaiksciot teko, nes pradzioj nezinojau kas ten kaip ir kur smile.gif

taip yra klp sita parduotuve,ten vokiskos prekes, istikro net nepagalvojau,reiks zvilgtelet ten kartais buna neblogu dalykeliu ax.gif
Papildyta:
[quote=AJ.,2007 11 28, 09:17]
[/quote]Dar berots niekas nepaminejo specializuotos chalatu parduotuves(anksciau buvusi batu parduotuve) H.Manto gatveje isikurusios tame paciame pastate kur yra Fielman akiniu parduotuve. Pries keleta men.dairiausi moterisko chalato,tai maciau graziu kokybisku vyrisku chalatu. Kiek pamenu kainos didokos.
Kaip sakoma,uz kokybe reik moketi smile.gif
[/quote]
cia tikriausiai ten kur anksciau buvo Bona ar kaip ji ten vadinos?vienu zodziu zinau kelia iki ten blush2.gif aciu,apsilankysiu thumbup.gif
Va turesiu kaledine dovanele MB,paskui galva suksiu ka gimimo dienai dovanot,zadejau tasiuka....jetau kaip sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2007 11 28, 13:41)
aciu,apsilankysiu thumbup.gif bet db mintyse sumetu kad kur ji ten galetu but,nesu apie tokia girdejus doh.gif bet aciu aciu eisiu ieskotis thumbup.gif
Papildyta:

Deco yra tame paciame pastate kaip ir Minijos baldai tik antras iejimas, o Minijos baldai giliau uz Silo. Na nezinau ar padejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 11 28, 13:00)
Deco yra tame paciame pastate kaip ir Minijos baldai tik antras iejimas, o Minijos baldai giliau uz Silo. Na nezinau ar padejau  ax.gif

A db aisku,taip padejei tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš pernai padovanojau kvietima i masažo salona, i kuri pati vaikščiojau, pas savo masažistę. Darausi pas ją anticeliulitinį masaža blush2.gif o jam užsakiau nugaros atpalaiduojantį. Mačiau, kad patiko, ir žadėjo po to dar kartą pats eiti, bet kaip ir visi vyrai, žinoma, neprisiruošė. Mintyse dar sukosi pakvietimas i soliariuma .
Atsakyti
Tajanta Paskelbta Šiandien, 13:46
  Aš pernai padovanojau kvietima i masažo salona, i kuri pati vaikščiojau, pas savo masažistę. Darausi pas ją anticeliulitinį masaža  o jam užsakiau nugaros atpalaiduojantį. Mačiau, kad patiko, ir žadėjo po to dar kartą pats eiti, bet kaip ir visi vyrai, žinoma, neprisiruošė. Mintyse dar sukosi pakvietimas i soliariuma .

vat gal visai nebloga ideja padovanoti pakvietima i soliariuma+dar kokia smulkmena.kazkaip nieko idomaus nesugalvoju,na bet dar yra laiko
Atsakyti
As maciau drakonitoje kur senukose vilniuje ir hyper rimi drakonitoje tai yra fainu buteliu:masinos ratu formos ir daug kitokiu, dar ziebtuveliu ivairiu didekiu: kaip pistoletas... ir daugybe kitu graziu dalyku kurios tiktu dovanoti vyrams smile.gif
Atsakyti
as planuoju vyrui dovanoti grandinele ant kaklo, nes ta kuria turi jau jam atsibodus ir aptriusus. 4u.gif
Atsakyti
O as savo vyrui nupirkau kaljana. Jis visada kazkaip pasnekedavo, bet jam pinigu buvo gaila, sako kad palauksias kol kas nors jam ji padovanos... ax.gif
O kadangi nieko daugiau nesugalvojau, tai ji nupirkau as kaledoms... rolleyes.gif
Tikiuosi patiks... wub.gif wub.gif
Atsakyti
klausykite, kokios kainos mazdaug skutimosi masineliu? as ir su ta pacia problemele... ka padovanot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silime @ 2007 11 28, 20:08)
klausykite, kokios kainos mazdaug skutimosi masineliu? as ir su ta pacia problemele... ka padovanot  mirksiukas.gif

Labai įvairios kainos tų skutimosi mašinėlių. Aš ieškojau įkraunamos, na, kad belaido būtų galima naudoti, tai pigiausia nuo 149lt lyg. O šiaip su laidu, paprastos tai apie 100litų, jau galima normalesnę rasti.
Buvau susigundžiuosi pirkti iš topshop tą barzdaskutę, bet pardavėja pasakė, kad kietesnės barzdos gali nelabai skust doh.gif Tai nepirkau
Papildyta:
QUOTE(Valodkaite @ 2007 11 28, 19:55)
O as savo vyrui nupirkau kaljana. Jis visada kazkaip pasnekedavo, bet jam pinigu buvo gaila, sako kad palauksias kol kas nors jam ji padovanos...  ax.gif
O kadangi nieko daugiau nesugalvojau, tai ji nupirkau as kaledoms...  rolleyes.gif
Tikiuosi patiks...  wub.gif  wub.gif

Sakyčiau, kad visai gera dovana kaljanas. Aš iš pradžių savo vyrui galvojau, kad gal kada reiktų padovanot, čia visai nesenai kažkaip įsikalbėjom ir paklausiau, o ar norėtų kad padovanočiau kaljaną. Tai jo atsakymas buvo:Ne, nenorėčiau, dovana kaip kokiam narkomanui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LABUSKA: 28 lapkričio 2007 - 19:40