Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

Mielosios!!! Help!!! Mano vyras didelis futbolo gerbejas. Jo megstamiausia komanda Arsenal. Taigi gal kuri zinote ar jau isleisti 2008m. marskineliai? Ir ar juos butu imanoma nupirkti Lietuvoj?
Atsakyti
na man ir ta pati bėda, kad MB gimtadienis svenčių laikotarpiu g.gif tai gimtadieniui nupirksiu "rimtesnę" dovaną, o kalėdom truputį papokštausiu... ax.gif nupirkau stiklainį dailesnį ir planuoju jį pripildyti medum, aprišiu dideliu kaspinu ir galės mano meškutis džiaugtis saldžia žiema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balandele @ 2007 11 22, 16:23)
O visai gera mintis gal reikia lagamina padovanoti  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nesusilaikiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kazi, jus nieko blogo nepagalvotumet gavusios lagamina dovanu g.gif
Atsakyti
na nieks man nepatars kur galeciau rasti pirkti vyrisku chalatu klaipedoje? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ten kur zaliosios varlytes @ 2007 11 27, 20:46)
na man ir ta pati bėda, kad MB gimtadienis svenčių laikotarpiu  g.gif tai gimtadieniui nupirksiu "rimtesnę" dovaną, o kalėdom truputį papokštausiu... ax.gif nupirkau stiklainį dailesnį ir planuoju jį pripildyti medum, aprišiu dideliu kaspinu ir galės mano meškutis džiaugtis saldžia žiema  lotuliukas.gif

super idėja thumbup.gif gaila maniškis medaus nemėgsta schmoll.gif bet galima ir kam kitam padovanoti lotuliukas.gif ir nebūtinai medaus, skaniai atrodytų uogienė,o jei dar pačios daryta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2007 11 27, 20:59)
na nieks man nepatars kur galeciau rasti pirkti vyrisku chalatu klaipedoje? schmoll.gif

Taigi didesnej "Akropolinej" Maximoj paziurek - buna vyrisku chalatu, ir labai neblogu, storu, ir skalbiasi gerai, ir nesiojasi super. mirksiukas.gif Kaina kazkur tarp 80-100 Lt turetu svyruoti. Arba JYSK paziurek - dazniausiai tai ten asortimentas nelabai schmoll.gif , bet praejusiais metais pati vyr. chalata ziurejau, labai patiko, tiek kokybe, tiek fasoniukas ir spalvikes, rastai (orientacine kaina, jei gerai pamenu, lyg tarp 100-150 Lt buvo). Na, kitu atveju gali bandyti paieskoti TRIUMPH arba PALMERS parduotuvikese, bet turi nusiteikti gerokai aukstesnei kainai.

Va tau ir patarimas mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu aciu biggrin.gif zinau toj maximoj ziurejau,na gal uztaikyt reikia,nes nemaciau nieko gero...Norisi padovanot grazu ir gera smile.gif va reiks dar jyske apsilankyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinga @ 2007 11 27, 20:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nesusilaikiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kazi, jus nieko blogo nepagalvotumet gavusios lagamina dovanu  g.gif

Nieko blogo nepagalvociau, turbut tik "smutkes" susikrauciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jei rimtai, tai tiek man, tiek MB, intensyviai keliaujantiems, tikrai labai faina dovana butu thumbup.gif Ypac jei moteriskas - raudonas butu (kol kas pas mane vis juodas - raudonas man patiktu, nors raudona spalva pacios zinot kam tinka doh.gif, ).
Papildyta:
QUOTE(Kaciuke @ 2007 11 27, 21:49)
aciu aciu biggrin.gif zinau toj maximoj ziurejau,na gal uztaikyt reikia,nes nemaciau nieko gero...Norisi padovanot grazu ir gera smile.gif va reiks dar jyske apsilankyt bigsmile.gif

Ir siaip uzeik i bet kokia apatiniu rubu parduotuve - daugumose gi ir vyrisku apatiniu, pizamu, na, ir chalatu buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2007 11 27, 22:49)

Pabandyk Kurimos parduotuvese paziureti ju yra Dubysos g., kur Minijos baldai ir Deco, tai sitame Deco antarme aukste ir Aviteloje. Siandien buvau Deco tikrai buvo chalaciuku ir kokybe nebloga. Aisku kaina nuo 150 Lt bent jau moterisku. Kiek kainuoja vyriski neatkreipiau demesio.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 27, 16:00)
o prie ko cia cekis blink.gif as sakau,kad man tie puodeliai visi ofisines dovanos...prie ko cekis,ar rasiau,kad cekis g.gif ,niekada nesugalvociau artimam zmogui dovanoti ....cekio doh.gif turbut nukvakusi tureciau buti,kad nebetureciau fantazijos ir nepazinociau artimo zmogaus  lotuliukas.gif

pas mus ( turiu omeni mociutes uosvienes brolius seseris, mamas ir tevus ) populiariausia dovana vokelis (gimtadienio proga) ir nieko blogo tame nematau. nors pernai Kaledom MB seseriai su jos B dovanojom kikos dovanu ceki, nes zinojom kad bus puiki dovana akvariumo papildymui, kuri buvo neseniai isigije, liko patenkinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2007 11 27, 22:49)

niu as dovanojau chalata pirkau parduotuveje 1000 ir viena naktis,,okejau 270lt, labai patiko...ten buna ir brangesniu po 400 lt kazkastai...siaip chalatu buna, ten kur pataline, ranksluosciai...curma (kazkaip panasiai lietuviska tokia parde yra, tai irgi maciau chalatu pirkti...
Papildyta:
QUOTE(Ginta. @ 2007 11 26, 19:47)
Užsiprašė MB mano diržo dovanų, gal žinot kur gaut už padorią kainą ir kokybiškų g.gif

as pernai pirkau marco o polo, mokejau 130 ;t...buvo l.patenkintas..o siaip visur biskiuka virs 100 kainuoja, geresni dirzai...city man irgi po 120-150 l.grazus
Atsakyti

[/quote]Dar berots niekas nepaminejo specializuotos chalatu parduotuves(anksciau buvusi batu parduotuve) H.Manto gatveje isikurusios tame paciame pastate kur yra Fielman akiniu parduotuve. Pries keleta men.dairiausi moterisko chalato,tai maciau graziu kokybisku vyrisku chalatu. Kiek pamenu kainos didokos.
Kaip sakoma,uz kokybe reik moketi smile.gif
Atsakyti