Man gruodis tikras galvos skausmas MB gimtadienis, Kaledos.... Bet visai nebloga ideja cia radau nupirksiu dirza Turetu but patenkintas, nes vis zada nusipirkt, bet taip ir nenusiperka
QUOTE(Marinčik @ 2007 11 26, 13:25)
Sudetinga ir aš nežinau ką čia tokio sugalvuoti,pirštines ,šalikus ,kvepalus ir taip galim nusipirkti,o noresi kažko įpatingo ,kad nustebtu,o ką nesugalvuoju
\
o gal padaryti mačiau tokia piramide ar iš stiklo ar iš kristolo,o vuduje nuotrauka,gali buti mano su suneliu tik įdomu kiek kainuoja
\
o gal padaryti mačiau tokia piramide ar iš stiklo ar iš kristolo,o vuduje nuotrauka,gali buti mano su suneliu tik įdomu kiek kainuoja
Brangiai sitas reikaliukas kainuoja - is anksto reikia tam nusiteikt... Kaina, aisku, priklauso nuo dydzio, na, bet vidutiniskai, manau, pora simtuku gali tekti pakloti
QUOTE(Marinčik @ 2007 11 26, 12:25)
Sudetinga ir aš nežinau ką čia tokio sugalvuoti,pirštines ,šalikus ,kvepalus ir taip galim nusipirkti,o noresi kažko įpatingo ,kad nustebtu,o ką nesugalvuoju
\
\
cia gali pasiziureti
MB tai tokia dovana neapsidžiaugtų Iš vis jis nemėgsta visokių fintikliuškų, kurios tik dulkes renka
QUOTE(jowitukas @ 2007 11 27, 09:00)
Sveikutės.Radau visai nieko įdėjų www.eurokosfoto.lt. Yra ten su nuotraukomis siuvenyrai: dėlionės,puodeliai(magic ir ne tik)pagalvėlės,raktų pakabukai,veidrodėliai,na tipo kai stikle būna,na kristale vadinasi sakyčiau.
Ir niekur eiti nereikia,namuose internetu viską užsakai ,o atsiimti artimiausioje eurokos parduotuvėje.Čia ne reklama,man patiko. Uošviui užsakiau puodelį su anūkėlių foto,jei geras atrodys tai jaučiu daug kam taip darysiu.Ai,dar kilimėlis pelei.meškutis ant kurio marškinėlių irgi foto.
Ir niekur eiti nereikia,namuose internetu viską užsakai ,o atsiimti artimiausioje eurokos parduotuvėje.Čia ne reklama,man patiko. Uošviui užsakiau puodelį su anūkėlių foto,jei geras atrodys tai jaučiu daug kam taip darysiu.Ai,dar kilimėlis pelei.meškutis ant kurio marškinėlių irgi foto.
man tokios dovanos labiau ofisines...artimam norisi kazka siltesnio jaukesnio asmeniskesnio padovanoti
QUOTE(paukstyte @ 2007 11 27, 12:41)
Man gruodis tikras galvos skausmas MB gimtadienis, Kaledos.... Bet visai nebloga ideja cia radau nupirksiu dirza Turetu but patenkintas, nes vis zada nusipirkt, bet taip ir nenusiperka
As jau saviskiui dirza nupirkau Giliai giliai paslepiau ir tikiuosi, kad neras. O patenkintas tikrai turetu but, nes seniai ruosesi vis nusipirkt. O galu gale, tai juk praktiskas daiktas, tai vistiek "susinaudos" ir kampe dulkiu nerinks
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 27, 16:50)
man tokios dovanos labiau ofisines...artimam norisi kazka siltesnio jaukesnio asmeniskesnio padovanoti
Pagalvėlė ar meškutis ,su artimųjų ar paties fotke ,kažkaip ofiso nelabai primena.
Man priešingai, miela atrodo,o jeigu dar nuotraukytę čiki surandi tai ir šilta pasidaro.
Papildyta:
QUOTE(Zaizute @ 2007 11 27, 14:50)
Brangiai sitas reikaliukas kainuoja - is anksto reikia tam nusiteikt... Kaina, aisku, priklauso nuo dydzio, na, bet vidutiniskai, manau, pora simtuku gali tekti pakloti
Stiklo suvenyras 13x18 cm
kaina 59.00 Lt
Pasirinkti
Stiklo suvenyras 6x8.5 cm
kaina 29.00 Lt
Pasirinkti
Stiklo suvenyras 12x8.5 cm
kaina 55.00 Lt
Pasirinkti
Stiklo suvenyras 18x12 cm
kaina 49.00 Lt
Pasirinkti
Stiklo suvenyras 14x14 cm
kaina 45.00 Lt
Pasirinkti
Stiklo suvenyras 4x9x10 cm
kaina 35.00 Lt
Pasirinkti
Stiklo suvenyras 5x12x12 cm
kaina 45.00 Lt
Pasirinkti
Stiklo suvenyras 12x15 cm
kaina 39.00 Lt
Pasirinkti
Stiklo suvenyras 10x10 cm
kaina 49.00 Lt
Pasirinkti
Stiklo suvenyras 9x13 cm ant sukamos ašelės
kaina 49.00 Lt
Pasirinkti
Stiklo suvenyras 12x9 cm ant sukamos ašelės
kaina 49.00 Lt
Pasirinkti
Stiklo suvenyras 12x9 cm
kaina 49.00 Lt
Pasirinkti
Stiklo suvenyras 10x15 cm
kaina 49.00 Lt
Pasirinkti
Stiklo suvenyras 6x8cm
kaina 25.00 Lt
Pasirinkti
Stiklo suvenyras 6x8cm
kaina 25.00 Lt
Pasirinkti
Stiklo suvenyras 13x18 cm
kaina 59.00 Lt
Pasirinkti
Stiklo suvenyras 9x13 cm ant sukamos ašelės
kaina 49.00 Lt
Pasirinkti
Mano albumai
Mano duomenys
Užsakymo krepšelis
Užsakymų istorija
Slaptažodžio pakeitimas
© 2006 Eurokos fotografija sprendimas: infoluitai
Papildyta:
kažkaip tikėjausi įklijuoti,kad pavyzdžiai matytųsi
Aukščiau Delfinukė įdėjo nuorodą su pavyzdžiais
Man tai asmeniškai jie baisūs
Man tai asmeniškai jie baisūs
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 27, 16:50)
Parduotuvės čekis labai šilta ir asmeniška
Ko nedovanočiau artimam žmogui niekada tai čekio
QUOTE(Ginta. @ 2007 11 27, 14:57)
Parduotuvės čekis labai šilta ir asmeniška
o prie ko cia cekis as sakau,kad man tie puodeliai visi ofisines dovanos...prie ko cekis,ar rasiau,kad cekis ,niekada nesugalvociau artimam zmogui dovanoti ....cekio turbut nukvakusi tureciau buti,kad nebetureciau fantazijos ir nepazinociau artimo zmogaus
QUOTE(Leksa @ 2007 11 27, 17:28)
As jau saviskiui dirza nupirkau Giliai giliai paslepiau ir tikiuosi, kad neras. O patenkintas tikrai turetu but, nes seniai ruosesi vis nusipirkt. O galu gale, tai juk praktiskas daiktas, tai vistiek "susinaudos" ir kampe dulkiu nerinks
Kur pirkai, kiek mokėjai ir koks
sos noreciau vyrui padovanoti kaledoms kokia silta gera pizama kur galima ju rasti vilniuje?