Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

Man gruodis tikras galvos skausmas doh.gif MB gimtadienis, Kaledos.... Bet visai nebloga ideja cia radau bigsmile.gif nupirksiu dirza smile.gif Turetu but patenkintas, nes vis zada nusipirkt, bet taip ir nenusiperka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2007 11 26, 13:25)
Sudetinga g.gif  ir aš nežinau ką čia tokio sugalvuoti,pirštines ,šalikus ,kvepalus ir taip galim nusipirkti,o noresi kažko įpatingo ,kad nustebtu,o ką nesugalvuoju schmoll.gif  rolleyes.gif
\
o gal padaryti  g.gif mačiau tokia piramide ar iš stiklo ar iš kristolo,o vuduje nuotrauka,gali buti mano su suneliu  rolleyes.gif tik įdomu kiek kainuoja 4u.gif

Brangiai sitas reikaliukas kainuoja - is anksto reikia tam nusiteikt... ax.gif Kaina, aisku, priklauso nuo dydzio, na, bet vidutiniskai, manau, pora simtuku gali tekti pakloti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2007 11 26, 12:25)
Sudetinga g.gif  ir aš nežinau ką čia tokio sugalvuoti,pirštines ,šalikus ,kvepalus ir taip galim nusipirkti,o noresi kažko įpatingo ,kad nustebtu,o ką nesugalvuoju schmoll.gif  rolleyes.gif
\
o gal padaryti  g.gif mačiau tokia piramide ar iš stiklo ar iš kristolo,o vuduje nuotrauka,gali buti mano su suneliu  rolleyes.gif tik įdomu kiek kainuoja 4u.gif

cia gali pasiziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfiniukė: 27 lapkričio 2007 - 13:36
MB tai tokia dovana neapsidžiaugtų schmoll.gif Iš vis jis nemėgsta visokių fintikliuškų, kurios tik dulkes renka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jowitukas @ 2007 11 27, 09:00)
Sveikutės.Radau visai nieko įdėjų www.eurokosfoto.lt. Yra ten su nuotraukomis siuvenyrai: dėlionės,puodeliai(magic ir ne tik)pagalvėlės,raktų pakabukai,veidrodėliai,na tipo kai stikle būna,na kristale vadinasi sakyčiau.
Ir niekur eiti nereikia,namuose internetu viską užsakai ,o atsiimti artimiausioje eurokos parduotuvėje.Čia ne reklama,man patiko. Uošviui užsakiau puodelį su anūkėlių foto,jei geras atrodys tai jaučiu daug kam taip darysiu.Ai,dar kilimėlis pelei.meškutis ant kurio marškinėlių irgi foto.

man tokios dovanos labiau ofisines...artimam norisi kazka siltesnio jaukesnio asmeniskesnio padovanoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukstyte @ 2007 11 27, 12:41)
Man gruodis tikras galvos skausmas  doh.gif  MB gimtadienis, Kaledos.... Bet visai nebloga ideja cia radau  bigsmile.gif nupirksiu dirza  smile.gif Turetu but patenkintas, nes vis zada nusipirkt, bet taip ir nenusiperka  smile.gif

As jau saviskiui dirza nupirkau bigsmile.gif Giliai giliai paslepiau ir tikiuosi, kad neras. O patenkintas tikrai turetu but, nes seniai ruosesi vis nusipirkt. O galu gale, tai juk praktiskas daiktas, tai vistiek "susinaudos" ir kampe dulkiu nerinks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 27, 16:50)
man tokios dovanos labiau ofisines...artimam norisi kazka siltesnio jaukesnio asmeniskesnio padovanoti smile.gif

Pagalvėlė ar meškutis ,su artimųjų ar paties fotke ,kažkaip ofiso nelabai primena.
Man priešingai, miela atrodo,o jeigu dar nuotraukytę čiki surandi tai ir šilta pasidaro.
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zaizute @ 2007 11 27, 14:50)
Brangiai sitas reikaliukas kainuoja - is anksto reikia tam nusiteikt... ax.gif  Kaina, aisku, priklauso nuo dydzio, na, bet vidutiniskai, manau, pora simtuku gali tekti pakloti  doh.gif

Stiklo suvenyras 13x18 cm

kaina 59.00 Lt
Pasirinkti

Stiklo suvenyras 6x8.5 cm

kaina 29.00 Lt
Pasirinkti

Stiklo suvenyras 12x8.5 cm

kaina 55.00 Lt
Pasirinkti

Stiklo suvenyras 18x12 cm

kaina 49.00 Lt
Pasirinkti

Stiklo suvenyras 14x14 cm

kaina 45.00 Lt
Pasirinkti

Stiklo suvenyras 4x9x10 cm

kaina 35.00 Lt
Pasirinkti

Stiklo suvenyras 5x12x12 cm

kaina 45.00 Lt
Pasirinkti

Stiklo suvenyras 12x15 cm

kaina 39.00 Lt
Pasirinkti

Stiklo suvenyras 10x10 cm

kaina 49.00 Lt
Pasirinkti

Stiklo suvenyras 9x13 cm ant sukamos ašelės

kaina 49.00 Lt
Pasirinkti

Stiklo suvenyras 12x9 cm ant sukamos ašelės

kaina 49.00 Lt
Pasirinkti

Stiklo suvenyras 12x9 cm

kaina 49.00 Lt
Pasirinkti

Stiklo suvenyras 10x15 cm

kaina 49.00 Lt
Pasirinkti

Stiklo suvenyras 6x8cm

kaina 25.00 Lt
Pasirinkti

Stiklo suvenyras 6x8cm

kaina 25.00 Lt
Pasirinkti

Stiklo suvenyras 13x18 cm

kaina 59.00 Lt
Pasirinkti

Stiklo suvenyras 9x13 cm ant sukamos ašelės

kaina 49.00 Lt
Pasirinkti

Mano albumai

Mano duomenys

Užsakymo krepšelis

Užsakymų istorija

Slaptažodžio pakeitimas

© 2006 Eurokos fotografija sprendimas: infoluitai

Papildyta:
kažkaip tikėjausi įklijuoti,kad pavyzdžiai matytųsi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Aukščiau Delfinukė įdėjo nuorodą su pavyzdžiais mirksiukas.gif

Man tai asmeniškai jie baisūs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 27, 16:50)

Parduotuvės čekis labai šilta ir asmeniška g.gif
Ko nedovanočiau artimam žmogui niekada tai čekio schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2007 11 27, 14:57)
Parduotuvės čekis labai šilta ir asmeniška g.gif
Ko nedovanočiau artimam žmogui niekada tai čekio  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

o prie ko cia cekis blink.gif as sakau,kad man tie puodeliai visi ofisines dovanos...prie ko cekis,ar rasiau,kad cekis g.gif ,niekada nesugalvociau artimam zmogui dovanoti ....cekio doh.gif turbut nukvakusi tureciau buti,kad nebetureciau fantazijos ir nepazinociau artimo zmogaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2007 11 27, 17:28)
As jau saviskiui dirza nupirkau  bigsmile.gif  Giliai giliai paslepiau ir tikiuosi, kad neras. O patenkintas tikrai turetu but, nes seniai ruosesi vis nusipirkt. O galu gale, tai juk praktiskas daiktas, tai vistiek "susinaudos" ir kampe dulkiu nerinks  smile.gif

Kur pirkai, kiek mokėjai ir koks bigsmile.gif
Atsakyti
sos 4u.gif noreciau vyrui padovanoti kaledoms kokia silta gera pizama 4u.gif kur galima ju rasti vilniuje? g.gif
Atsakyti