Vakar su draugu kaip tik kalbejom apiekaledines dovaneles... Sake, kad jam nieko nereikia Cia kaip ir visi vyrai tikriausiai
Bet paskui pasiuliau as savo variantus, nes vasara buvo uzsimines, kad reikia atsinaujinti. Taigi, jeigu mintis kita nesaus i galva , tai Kaledoms brangiausiajam savo padovanosiu ceki apsipirkti zvejybos reikmenu parduotuveje Pati nupirkciau ka nros, bet nelabai domiuosi zvejyba O jis tikrai megsta, jei tik turi laiko, pazvejoti
QUOTE(jogurtele @ 2007 11 26, 14:09)
Vakar su draugu kaip tik kalbejom apiekaledines dovaneles... Sake, kad jam nieko nereikia Cia kaip ir visi vyrai tikriausiai
Bet paskui pasiuliau as savo variantus, nes vasara buvo uzsimines, kad reikia atsinaujinti. Taigi, jeigu mintis kita nesaus i galva , tai Kaledoms brangiausiajam savo padovanosiu ceki apsipirkti zvejybos reikmenu parduotuveje Pati nupirkciau ka nros, bet nelabai domiuosi zvejyba O jis tikrai megsta, jei tik turi laiko, pazvejoti
geriau jau ceki,nei pirkti paciai nezinant
As irgi taip galvoju
gal zinot kur klaipedoje butu galima rasti pirkti graziu,siltu vyrisku chalatu?nes maximoje tai kazkokie nefaini man... dar galvoju,mano mielasis kompiuteristas,tai gal iteikt jam kokia intriguojancia ar siaip linksma optine pelyte?ka manot,ir kur galima tokiu rast?
Užsiprašė MB mano diržo dovanų, gal žinot kur gaut už padorią kainą ir kokybiškų
Sveikutes,
Kazkuri is jusu cia minejo, kad ieskot dulkiu siurblio skirto masinai, vakar begdama senukuose maciau gulejo, aisku nieko neziurejau kokybes ir etc. bet kaina uzmaciau berods 34.9Lt.
Del dirzo, tai manau bet kurioj rubu parduotuve, as saviskiui pirkau kazkada Aprangoj, poto Baltman, ten tikrai ne kosmosines kainos. O ir dirzai neblogi.
Kazkuri is jusu cia minejo, kad ieskot dulkiu siurblio skirto masinai, vakar begdama senukuose maciau gulejo, aisku nieko neziurejau kokybes ir etc. bet kaina uzmaciau berods 34.9Lt.
Del dirzo, tai manau bet kurioj rubu parduotuve, as saviskiui pirkau kazkada Aprangoj, poto Baltman, ten tikrai ne kosmosines kainos. O ir dirzai neblogi.
mano nuomone tvirta dirza rastum lee,levis ar kaubojaus sapno pard,ten kur prekiauja dzinsais,bet kaina gal bus didesne.o siaip turetu but kiekvienoj parduotuveje.Manau dirzas tikrai gera dovana.
QUOTE(dendule @ 2007 11 26, 20:08)
Sveikutes,
Bent jau kai aš žiūrėjau kažkada sau E5 MODE ir dar kažkur tai man pasirodė kad tikrai šūdini reiks aprangoj pažiūrėt, arba kokioj džinsų parduotuvėj turėtų būti
QUOTE(gintaved @ 2007 11 26, 19:17)
Bent jau kai aš žiūrėjau kažkada sau E5 MODE ir dar kažkur tai man pasirodė kad tikrai šūdini reiks aprangoj pažiūrėt, arba kokioj džinsų parduotuvėj turėtų būti
E5 Mode gali but kad ...Aprangoj kazkada tikrai grazu maciau bet senai tai buvo. Neskiriu as tu aprangu. Baltman irgi rastum, beje tau reik dirzo i kostiuma ar i dzinsus ir eilines kelnes? Nes tai irgi skirtumas, gal jei dzinsams tai tikrai kaubojaus sapne geru butu manau. Vyras pirko kai mes buvom Amerikoj Levis dirza orginala, tai praejo 5 metai ir beveik kasdien naudojo dar dabar padoriai atrodo.
QUOTE(dendule @ 2007 11 26, 21:18)
E5 Mode gali but kad ...Aprangoj kazkada tikrai grazu maciau bet senai tai buvo. Neskiriu as tu aprangu. Baltman irgi rastum, beje tau reik dirzo i kostiuma ar i dzinsus ir eilines kelnes? Nes tai irgi skirtumas, gal jei dzinsams tai tikrai kaubojaus sapne geru butu manau. Vyras pirko kai mes buvom Amerikoj Levis dirza orginala, tai praejo 5 metai ir beveik kasdien naudojo dar dabar padoriai atrodo.
Reiktų tokio viduriuko, kad ir į džinsus ir į kelnes tokias ale kostiumines bet ne kostiumą tiktų galvoju už koki 100lt turėčiau nupirkt
Sesers vyras pirko prieš 11m iš big star diržą tai lig pat šiol prie džinsų nešioja
QUOTE(einareja @ 2007 11 20, 15:24)
Oi,kokie šilti jausmai užplūdo..
Planuoju vyrui gera šiltą chalatą nupirkti , nes kai eina vaklare į balkoną parūkyti tai dažnai maniškį pasigriebia
O tėvukams padovanosiu vaikų nuotraukytes dailiai irėmintas arba į stiklą įlieja dar kažkaip.Planuoju pas stiklo dizainerę užsukti ir pasiciekavinti kas, kaip ir už kiek
Planuoju vyrui gera šiltą chalatą nupirkti , nes kai eina vaklare į balkoną parūkyti tai dažnai maniškį pasigriebia
O tėvukams padovanosiu vaikų nuotraukytes dailiai irėmintas arba į stiklą įlieja dar kažkaip.Planuoju pas stiklo dizainerę užsukti ir pasiciekavinti kas, kaip ir už kiek
Sveikutės.Radau visai nieko įdėjų www.eurokosfoto.lt. Yra ten su nuotraukomis siuvenyrai: dėlionės,puodeliai(magic ir ne tik)pagalvėlės,raktų pakabukai,veidrodėliai,na tipo kai stikle būna,na kristale vadinasi sakyčiau.
Ir niekur eiti nereikia,namuose internetu viską užsakai ,o atsiimti artimiausioje eurokos parduotuvėje.Čia ne reklama,man patiko. Uošviui užsakiau puodelį su anūkėlių foto,jei geras atrodys tai jaučiu daug kam taip darysiu.Ai,dar kilimėlis pelei.meškutis ant kurio marškinėlių irgi foto.
Kaljano yra pirkti bazej įvairiomis kainomis,o aš savo vyrui norejau nupirkti kvepalu tik nežinau kokie geri,kokie madyngi?