Įkraunama...
Įkraunama...

L/d "Ąžuoliukas"

Mes irgi skruzdeliuku grupe lankome, bet manoji jau yra viena is vyresniu, galvoju gal po nauju metu perkelti jau i darzeli, bet butu smagu jei kartu pereitu visi vyresnieji (ir vaikams smagiau butu ir ne toks stresas, kad viskas pasikeite...)
Atsakyti
Aš šiemet irgi leisiu į šį darželį. Gal žinot kaip ten su režimu yra? Ar galima vaiką atvesti vėliau? nes dabar dirbu ant savės tai man 8-7 ryto pristatyt vaiką - sunkoka blush2.gif , kadangi į darbą nėra reikalo anksti keltis. Gal yra galimybę vaiką atvęsti 9 valandą? nežinot ar ten taip įmanoma susitarti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lilina: 21 liepos 2008 - 14:34
QUOTE(Tutsi @ 2005 03 16, 16:55)
vaje, gi mano vaikysteje sitam darzely prabego  blush2.gif va, ka puikiai pamenu, tai didziuli didziuli zaliuojanti kiema, kuriame buvo (turbut ir tebera) nemazai ivairiu atrakcionu. darzelis yra labai ramioje vietoje. salia nera jokiu dideliu ar judriu gatviu. oj, gal ir nederejo man kisti trigrasi, ale nesusilaikiau  blush2.gif

mano ir ax.gif viskas tas pats ir like - dabar savo zuiki tenai vedu wub.gif man jis patinka, kad nemaza teritorija, nera pasaliniu gatviu, praeinamu gatviu - aisku vienintele problema - renginiai sporto haleje doh.gif na aciudiev nera jie tokie dazni.
Zodziu mano nuomone apie sita darzeli kuo geriausia - ziema silta labai pas juos. valgyti irgi labai gerai duoda - kaitalioja maisteli - klausia tevu nuomones - ka duoti, ko ne.
Atsakyti
sveiki, ir mes norim i si darzeli:)taciau beda ,kad partizanuose gyvenam..Bet tai musu laikina gyvenviete.
Prasau papasakokit daugiau apie aukletojas, priemimo tvarka, ar labai sunku ten patekti?
Atsakyti
QUOTE(neberyza @ 2009 01 22, 19:50)
sveiki, ir mes norim i si darzeli:)taciau beda ,kad partizanuose gyvenam..Bet tai musu laikina gyvenviete.
Prasau papasakokit daugiau apie aukletojas, priemimo tvarka, ar labai sunku ten patekti?

sveikos mamytes smile.gif mano pupa ir lanko si darzeli nuo dvieju metuku,esu patenkinta aukletoju rupestingumu ir vaiko ugdymo ,ji irgi noriai lanko darzeli ner problemu su neeimu i darzeli. tai va puiku:)
Atsakyti
Keliu temute i virsu 4u.gif

Mes nuo rudens planuojame eiti i si darzeli. Labai noreciau sulaukti jau lankanciu atsiliepimu.

Kai buvo Azuoliuke apsidairyti, uzejus i lopselio grupe su direktore radom dvi auklytes viena ant kitos taip rekiancias... doh.gif nei i mane, o tuo labiau i direktore jokio demesio jos nekreipe. Vaikai pietu miegojo, o jos del kazkokiu geliu laistymo ten susipyko. Tai pagalvojau, kaip su vaikiukais elgiasi, jei viena ant kitos taip stauge.. vat tas ir neduoda man ramybes. Pats darziukas labai patiko, ir vieta, ir kiemas. Ilgai rinkausi. Bet del auklyciu tikrai issigandau unsure.gif
Atsakyti
laba visom smile.gif bandau ir as junktis snd pirma karta nuejom i si darziuka skrusdeliuku grupe aisku trumpam valandelei , bet gaila ispudzio nepaliko sad.gif auklyte man tokia grubi atrodo du vaikuciai susipese o mes stovim su direktore, o nei aukletoja nei auklyte neskubejo isskirti tik kai direktore pasake kad pesasi tada jau nuejo tai tas labai nepatiko. siaip vaikas ate parode ir nuleke prie zaislu kai gryzau po valanos nepilnos kukciojo baisiausiai, tai labai suspaude sirdute. gal aukletojos nera tokios blogos gal galit pasidalinti ispudziais gal yra kas tuoj kelaius i skrusdeliukus butu smagu susipazinti . 4u.gif
Atsakyti
Labutis mamytės
Mes irgi bandėm prisijungti prie Ąžuoliuko, tiesą pasakius labai nusivyliau šiuo daržiuku, kiek prieš tai buvau girdėjus gerų atsiliepimųsmile.gif Pirmiausia tai nesupratau, koks ten ugdymas vyksta, kai per 3 buvimo savaites, mūsų grupės kai kurios auklėtojos nesuprasi ką ten veikia, nes vaikai daro kas ką nori, vieni mušasi, kiti sau žaidžia, treti išvis į kolidorių išėję, kažkokia betvrake, o dar geriau kai atėjo auklėtoja iš lauko kambarėlio visa prisirūkius, tai išvis netekau žado. Bet manau, kad čia tik mano sūnelio grupei taip nepasisekė, nes kitose grupėse nepastebėjau tokio chaoso. Netgi ir vaikai tokio skirtingo amžiaus nuo 2 iki 5 metų, tai aišku mažiesiams kliūna, bet kaip ten tuos priešmokyklinius paruošti tuomet, kai kiti tokie mažiukai:) Na žodžiu labai man skaudu, kad reikės vaiką vesti į tokias sąlygas. Aišku negaliu sakyt, gal auklytės ir myli tuos vaikučius, bet manau tokia betvarkė tikrai neturėtų būti.
Atsiprašau, jei per daug ko prirašiau:)
Atsakyti
o kiek tavo vaikuciui metuku ir i kokia grupe einat ? g.gif
Atsakyti
O kaip su vietomis šiame darželyje? Patenka visi užsirašę vaikučiai?
Atsakyti
Auksuole, eiles yra, bet zmoniskos. Mes patekom, palauke gera pusmeti eilej, bet lankem trumpai unsure.gif dabar jau uzsirasem i kita darzeli.
Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2011 05 05, 10:32)
Auksuole, eiles yra, bet zmoniskos. Mes patekom, palauke gera pusmeti eilej, bet lankem trumpai  unsure.gif dabar jau uzsirasem i kita darzeli.

Nes vakar sužinojau, kad nepateko dukra į lopšelį, nors sakė tikrai pateks. Tai ieškau atsarginio varianto ax.gif
Atsakyti