Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra Lietuvoje pirkti Next drabužėlių

QUOTE(ugi @ 2007 11 28, 10:11)
as tai is  La redoute siunciaus bet man tai kokybe kai kuriu drabuzeliu laaabaiiiiiii nekokia schmoll.gif
dabar pasinesiau ant zaisliuku is anglijos,tai siunciuos anabele, ir dar vokiu niekuciu thumbup.gif

as tai laredaout kartais patenkinta, kartais nelabai, o anabele ir uzsakiau wub.gif

beje, o kur tos pardes Gausa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 11 28, 10:26)
T.A.K vel darbe poilsiauji lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lygtais gavo eisiu, pas ja tuoj tongue.gif

as matai ve viena tokia, ziuriu Olgunia panasiai lotuliukas.gif
kazkaip keistai gauna ji tas prekes - tai sako kad treciadieni o ketvirtadieni galima shopintis tai jau treciadieni galima shopintis g.gif
Kai grizi pasidalink ispudziais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnele @ 2007 11 28, 10:35)
beje, o kur tos pardes Gausa? g.gif

ir Karoliniskese prie Iki, prie Karolio Norfoje . Dar kur nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 28, 10:43)
as matai ve viena tokia, ziuriu Olgunia panasiai lotuliukas.gif
kazkaip keistai gauna ji tas prekes - tai sako kad treciadieni o ketvirtadieni galima shopintis tai jau treciadieni galima shopintis g.gif
Kai grizi pasidalink ispudziais smile.gif
Papildyta:

Man ir jau reik pradet ziurinetis darbelio ax.gif
As ir galvojau kad ji gauna 3-ieni , opas ja galima eit tik kita diena, bet va pasirodo galima ir kitaip rolleyes.gif

Mes jau ta anabele turim gauti ant dienu , zadejo 30d, ot zvengsiu kai atsius kokia apdauzyta ir neveikiancia hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

Beje gal kas i pagalba man teiksis: koki auksti ir ploti rasyt keiciant avatara g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugi: 28 lapkričio 2007 - 09:49
QUOTE(ugi @ 2007 11 28, 09:46)
Mes jau ta anabele turim gauti ant dienu , zadejo 30d, ot zvengsiu kai atsius kokia apdauzyta ir neveikiancia hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Beje gal kas i pagalba man teiksis: koki auksti ir ploti rasyt keiciant avatara g.gif

Gausit normalia dezuteje supakuota, mes siuntemes is jos ir viskas ciki su ta Anabele wub.gif

Avataro dydis pas mane 120*120 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 11 28, 10:46)
Man ir jau reik pradet ziurinetis darbelio ax.gif
As ir galvojau kad ji gauna 3-ieni , opas ja galima eit tik kita diena, bet va pasirodo galima ir kitaip  rolleyes.gif

Mes jau ta anabele turim gauti ant dienu , zadejo 30d, ot zvengsiu kai atsius kokia apdauzyta ir neveikiancia hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

as per Agneta Chou Chou parsisiunciau tai deze buvo net nesuglamzita viskas ciki piki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 11 28, 10:11)
cia internetu, o kokios kainytes gaunasi mazdaug?
as tai is  La redoute siunciaus bet man tai kokybe kai kuriu drabuzeliu laaabaiiiiiii nekokia schmoll.gif
dabar pasinesiau ant zaisliuku is anglijos,tai siunciuos anabele, ir dar vokiu niekuciu thumbup.gif

sveiki, visokiai buna... bet siaip radau suknele verbauted (ar kazkaip panasiai) firmos, deveta, nes tik vienam kartui reikia smile.gif
o siaip daug ka per Ebay perku, smile.gif
is la redoute ir as anksciau pirkau, bet nusuviliau kokybe, ....
Papildyta:
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 28, 10:18)
Labas,  musu nextininke nauja siunta gavo?
Olgunia, kurioj Gausoj apsiperki dazniausiai?

Labukas, nextininke sian turetu siunta gauti
o Gausoj buvau pirma karta Laisves pr. Norfos pastate Justiniskese, prie Nikstuko kavines.
Papildyta:
.... koks oras fainas dabar.... smile.gif ir taip nenorisi dirbti.....
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2007 11 28, 11:04)
as per Agneta Chou Chou parsisiunciau tai deze buvo net nesuglamzita viskas ciki piki thumbup.gif

As ir tikiuosi kad pas mane bus viskas ciki bigsmile.gif

QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 28, 11:19)
sveiki, visokiai buna... bet siaip radau suknele verbauted (ar kazkaip panasiai) firmos, deveta, nes tik vienam kartui reikia smile.gif
is la redoute ir as anksciau pirkau, bet nusuviliau kokybe, ....
Papildyta:

As La redoute ziauriai nusivyliau kazkokios mazgotes o ne rubai, bet cia tik mano `opinion` cool.gif
papasakok daugiau apie ta Ebay bigsmile.gif
Atsakyti
Cia ne i tema, bet noriu parodyti kokia suknele dukrai nupirkau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 28, 11:52)
Cia ne i tema, bet noriu parodyti kokia suknele dukrai nupirkau smile.gif

vau kokia, man ir reikia i darzeli panasios mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 11 28, 12:20)
man ir reikia i darzeli panasios mirksiukas.gif

atrodo sakei kad sau darbo ieskosi hihihi.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 28, 11:19)

gali placiau rolleyes.gif
Atsakyti
Ebay.de
ebay.cu.uk
ebay.com
aukcionai, kur galima nusipirki visokius daikciukus labai papigiai
bet kai as neturiu paypal'o, negaliu pati atsiskaityti kortele, tai per tarpininke grapus viska perku...
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 28, 12:30)
Ebay.de
ebay.cu.uk
ebay.com
aukcionai, kur galima nusipirki visokius daikciukus labai papigiai
bet kai as neturiu paypal'o, negaliu pati atsiskaityti kortele, tai per tarpininke grapus viska perku...

gali nuoroda duot?
Atsakyti