Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra Lietuvoje pirkti Next drabužėlių

QUOTE(ugi @ 2007 11 27, 15:11)
gal ir galima tik skambint reikia 4u.gif
tai jau ka griebsi pas ja, negi patalyne lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nea, dukrai reikia baltos sukneles..... na ir striukes reik paziureti..

As cia biski ne i tema, bet vakar Gausa parduotuvej maciau Kenzo sarafaniuka 2 metu mergaitei, labai jau grazutis......
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 27, 15:30)
nea, dukrai reikia baltos sukneles..... na ir striukes reik paziureti..
As cia biski ne i tema, bet vakar Gausa parduotuvej maciau Kenzo sarafaniuka 2 metu mergaitei, labai jau grazutis......

cia karnavalui g.gif
i tema i tema ,.................. kiek as esu geru, nauju rubeliu tose parduotuvese pripirkus thumbup.gif jau aisku nunesiotu kaip skuduru neperku schmoll.gif
as dukrytei pamenu i darziuka ieskojau sarafaniuko visas pardes apvazinejau nu nors nusisauk ......nera, o jei yra tai kaina 150lt blink.gif blink.gif blink.gif nu kazkaip nezinau blink.gif blink.gif blink.gif vilti praradus galvoju gal as nemoku ieskot
tai jos kriksto mamai paskambinau i kauna sakau jei tu pamatysi nupirk,ji sako nueik i tas pardes....ir ta paciua diena nupirkau nauja Girl2girls ir Esprit sarafaniukus thumbup.gif
tau nuo to ir viskas prasidejo ir liga iki siol tesiasi... hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 11 27, 15:41)
cia karnavalui g.gif 
i tema i tema ,.................. kiek as esu geru, nauju rubeliu tose parduotuvese pripirkus thumbup.gif  jau aisku nunesiotu kaip  skuduru neperku  schmoll.gif
as dukrytei pamenu i darziuka ieskojau sarafaniuko visas pardes apvazinejau nu nors nusisauk ......nera, o jei yra tai kaina 150lt blink.gif  blink.gif  blink.gif  nu kazkaip nezinau  blink.gif  blink.gif  blink.gif vilti praradus galvoju gal as nemoku ieskot
tai jos kriksto mamai  paskambinau i kauna sakau jei tu pamatysi nupirk,ji sako nueik i tas pardes....ir ta paciua diena nupirkau nauja Girl2girls ir Esprit sarafaniukus thumbup.gif
tau nuo to ir viskas prasidejo ir liga iki siol tesiasi... hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Tai ir pas mane ta pati liga, per pietus beveik visada kur nors vaziuoju, po skudurus megstu vaiksciuot blush2.gif irgi labai daug geru dalykeliu radau dukrai, ir kenzo ir armani ir naujus gerus rubelius.... ir dar isparduotuves..... vienu zodziu daug darbo turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 27, 16:12)
Tai ir pas mane ta pati liga, per pietus beveik visada kur nors vaziuoju, po skudurus megstu vaiksciuot  blush2.gif  irgi labai daug geru dalykeliu radau dukrai, ir kenzo ir armani ir naujus gerus rubelius.... ir dar isparduotuves..... vienu zodziu daug darbo turiu  biggrin.gif

Kada ryt varai pas ja g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 11 27, 16:17)
Kada ryt varai pas ja g.gif

... per pietus lotuliukas.gif reikia paziuret kada virsininko nebus...
siaip pietus pas mane 12 val.
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 27, 16:51)
... per pietus  lotuliukas.gif  reikia paziuret kada virsininko nebus...
siaip pietus pas mane 12 val.

tai tu cia jos netoli dirbi ax.gif
as ir ryt eisiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 11 27, 22:40)

palyk man striuke ziemine ax.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 27, 22:48)
palyk man striuke ziemine  ax.gif
biggrin.gif

ne ne nereikia man striukiu, as toki faina komplektuka nupirkau Mada Vaikams thumbup.gif
tai pas ja ir striukiu nauja siunta g.gif
Atsakyti
o as jau ebay suknele nupirkau, tai liko tik basutes sventems.... ir dar ka nors dlia dushi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 27, 23:11)
o as jau ebay suknele nupirkau, tai liko  tik basutes sventems....  ir dar ka nors dlia dushi smile.gif

cia internetu, o kokios kainytes gaunasi mazdaug?
as tai is La redoute siunciaus bet man tai kokybe kai kuriu drabuzeliu laaabaiiiiiii nekokia schmoll.gif
dabar pasinesiau ant zaisliuku is anglijos,tai siunciuos anabele, ir dar vokiu niekuciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 11 27, 22:40)

Labas, musu nextininke nauja siunta gavo?
Olgunia, kurioj Gausoj apsiperki dazniausiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.A.K.: 28 lapkričio 2007 - 09:21
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 28, 10:18)
Labas,  musu nextininke nauja siunta gavo?
Olgunia, kurioj Gausoj apsiperki dazniausiai?

T.A.K vel darbe poilsiauji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

lygtais gavo eisiu, pas ja tuoj tongue.gif
Atsakyti