Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra Lietuvoje pirkti Next drabužėlių

QUOTE(ugi @ 2007 11 26, 14:09)
tai taip ir klijuojat viska kas papuola:hihihi:  lotuliukas.gif

mano pupa nera isreikus meniniu sugebejimu  ant sienu schmoll.gif 

tai ta parde kartais ne WALKING g.gif

TAIP TAIP... WOLKING biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nerko @ 2007 11 26, 14:33)
as ir pagalvojau, kad next batukai wink.gif
ar jie tinkami laukui?

Tikrai ne dabartiniam orui, o vat pavasariui gal ir tiks, paziuresim... o ei ne, tai kaip amerikonai nesiosim vasara lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 11 26, 14:33)
as ir pagalvojau, kad next batukai wink.gif
ar jie tinkami laukui?

panasus ane rolleyes.gif

QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 26, 14:59)
TAIP TAIP... WOLKING  biggrin.gif

Niu va, subalamutinai mane lotuliukas.gif

As vis neprisiruosiu imest nuotraukyciu blush2.gif

Tarp kitko vos nepamirsau , penktadieni buvau pas musu tetulyte grazinau pinigus ir uzklausiau jos apie zaislus , tai leptelejo kad pas ja zaislai atkeliauja viena kart per menesi, cia vienas pletkas, o kitas tai kai bus nauja siunta tai zadejo kad bus visiskai naujos patalynes- supakuotos su etiketem ir t.t nu ZINOMA NEDEVETA schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugi: 26 lapkričio 2007 - 14:07
QUOTE(ugi @ 2007 11 26, 15:02)
Tarp kitko vos nepamirsau , penktadieni buvau pas  musu tetulyte  grazinau pinigus ir uzklausiau jos apie zaislus , tai leptelejo kad pas ja zaislai atkeliauja viena kart per menesi, cia vienas pletkas, o kitas tai  kai bus nauja siunta  tai zadejo kad bus visiskai naujos patalynes- supakuotos su etiketem ir t.t nu ZINOMA NEDEVETA schmoll.gif

tai dar didesnis susidomejimas kils musu tetule nextininke g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 26, 16:39)
tai dar didesnis susidomejimas kils musu tetule nextininke g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš vienoj prie stoties parduotuvėj nupirkau visiškai naujus next legingsus savo merginai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2007 11 26, 16:59)
aš vienoj  prie stoties parduotuvėj nupirkau visiškai naujus next legingsus savo  merginai thumbup.gif

kur. kokia parduotuve, prasom klot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 26, 16:01)
kur. kokia parduotuve, prasom klot smile.gif

gėlių stotelėj išlipi ir yra dvi šalia viena kitos dėvėtų rūbų parduotuvės, tai vienoj galima rasti naujų rūbelių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 26 lapkričio 2007 - 16:14
QUOTE(*Lina* @ 2007 11 26, 17:12)
gėlių  stotelėj išlipi ir yra dvi  šalia viena kitos dėvėtų rūbų parduotuvės, tai vienoj galima rasti naujų rūbelių

gal priesais kazino?
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 26, 16:17)
gal priesais kazino?

nepastebėjau ten kazino g.gif priešais berods yra parduotuvė Armijai ir civiliams, dar kažkokie nakvynės namai....
Atsakyti
Labas rytas suraitytas biggrin.gif

kaip tylu cia g.gif
Atsakyti
Kaip manot, rytoj per pietus ar galima jau bus nuvaryti pas nextininke? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 27, 14:42)
Kaip manot, rytoj per pietus ar galima jau bus nuvaryti pas nextininke? wink.gif

gal ir galima tik skambint reikia 4u.gif
tai jau ka griebsi pas ja, negi patalyne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti