Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra Lietuvoje pirkti Next drabužėlių

QUOTE(mamytevaidyte @ 2009 08 28, 17:05)
Gal kas zinot kokia tarpininke, nes per tarpininke tikrai iseina pigiau, o ir pasirinkimas didesnis. smile.gif

O kodėl per tarpininke pigiau? jug jos ir komisinius dar ima... g.gif

Aš niekada nesisiunčiau, nes neturiu jokios tinkamos kortelės susimokėjimui... bet rūbeliai patinka ir norėčiau parsisiųsti... Gal kuri mamytė norėtų kooperuotis? 4u.gif
Atsakyti
Siaubas, ziuriu kad visiems ta pati problema su uzsakymu.. as bandziau siandien su Snoro kreditine uzsisakyti, irgi meta klaida doh.gif
Vel reikes per tarpininke pirkti, pirkau dazniausiai per myma, bet visada reikejo laukti nemaziau 6-7 savaiciu, o karta is viso vos ne du su puse menesio ir galiausiai taip visko ir negavau doh.gif
Myma rinkausi del to, kad ji aiskiausiai paraso, kad uzsakyma gavo, kad jau issiusta, kur kada ir kiek pervesti. Nes pvz. pas agneta, tai man netinka, ten reikia paciai rupintis, kad tau parasytu, kiek moketi, priminti apie save.. schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(volkiene @ 2009 06 25, 12:42)
Gal yra mamyciu ar busimu mamyciu Vilniuj, kurios noretu kartu bandyti uzsisakyti vaikuciams drabuzeliu next is UK?
O gal kas zino kokia tarpininke kuri surenka uzsakymus ir parsiuncia. Tikrai zinau kad tokia vilniuj yra, tik nepavyksta kol kas gauti kontaktu.

visi tapininkai yra skyriuje Internetines parduotuves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2009 08 30, 22:33)
O kodėl per tarpininke pigiau? jug jos ir komisinius dar ima...  g.gif

Aš niekada nesisiunčiau, nes neturiu jokios tinkamos kortelės susimokėjimui... bet rūbeliai patinka ir norėčiau parsisiųsti... Gal kuri mamytė norėtų kooperuotis?  4u.gif

Vilnietes galit kooperuotis,pati savo maziukei siunciuosi is next,dar porai draugiu atsiunciu.Tai jei katra labai norit,rasykit i az,nereik man jokiu komisiniu.Sai savaite ko gero darysiu uzsakyma 4u.gif Tik i kitus miestus tai nesiusiu,i draugija galiu tik vilniuj gyvenancia priimt,kad pacios is manes jau rubiukus pasiimtumet.Atsiuncia next labai greit-per 5 dienas,savaite kazkur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 02 rugsėjo 2009 - 09:56
QUOTE(noraxxx @ 2009 09 01, 23:13)
Siaubas, ziuriu kad visiems ta pati problema su uzsakymu.. as bandziau siandien su Snoro kreditine uzsisakyti, irgi meta klaida doh.gif 
Vel reikes per tarpininke pirkti, pirkau dazniausiai per myma, bet visada reikejo laukti nemaziau 6-7 savaiciu, o karta is viso vos ne du su puse menesio ir galiausiai taip visko ir negavau doh.gif
Myma rinkausi del to, kad ji aiskiausiai paraso, kad uzsakyma gavo, kad jau issiusta, kur kada ir kiek pervesti. Nes pvz. pas agneta, tai man netinka, ten reikia paciai rupintis, kad tau parasytu, kiek moketi, priminti apie save.. schmoll.gif 

Oho, tai ziuriu su tarpininkais irgi nekokie reikalai doh.gif
As dar laukiu swedbanko korteles, tikiuosi, su ja pavyks uzsakyma padaryti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 02 rugsėjo 2009 - 19:38
Vakar pabandziau su Swedbanko kortele atsiskaityti ir PAVYKO biggrin.gif
Pasirodo bankai patys nustato kurie puslapiai saugus, kurie ne.. Tai matomai SEB ir Snoras itrauke nexta i juodus sarasus, del to ir nepavyksta, o Swed ne thumbup.gif
Bandykite su Swed kortelem ax.gif
Atsakyti
Mergaites, bandau prisiregistruoti NEXTE, jiems netinka mano tel nr, nezinot ko jie nori ????? wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mantai baisu siustis is kitos salies, o je dydziu nepataikysi sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke23: 09 rugsėjo 2009 - 09:52
QUOTE(mergaiciuke23 @ 2009 09 09, 09:48)

tai galima paskui parduoti SM

arba pirkti su atsarga

arba gerai issiklausineti tu kurios danai tose pardese perka

Man nesiseka prisiregistruoti nexte sad.gif

nepriima mano tel nr - suds..
Atsakyti
Next rubeliu ir ne tik: http://public.fotki.com/vaikiukam

Susidomejusios i az arba vaikiukams@mail.com mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2009 09 09, 11:08)
tai galima paskui parduoti SM

arba pirkti su atsarga

arba gerai issiklausineti tu kurios danai tose pardese perka
Man nesiseka prisiregistruoti nexte sad.gif

nepriima mano tel nr - suds..

as dabar nepamenu ka ten reik vest, bet logiskai su tarptautiniu +370 kodu turetu buti viskas ok, man bedu nebuvo mirksiukas.gif
Padariau pagaliau uzsakyma su swedbanko kortele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke23 @ 2009 09 09, 09:48)

Gi galima keisti arba grąžinti. Kartą jau grąžinau, pinigėliai įkrito į mano sąskaitą po dviejų savaičių nuo išsiuntimo.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke23 @ 2009 09 09, 10:48)

as nebijau-atitinka maniskei ismieros thumbup.gif
QUOTE(giedrecep @ 2009 09 11, 10:55)
Gi galima keisti arba grąžinti. Kartą jau grąžinau, pinigėliai įkrito į mano sąskaitą po dviejų savaičių nuo išsiuntimo.

irgi grazinima dariau-nera problemos.
Atsakyti