Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra Lietuvoje pirkti Next drabužėlių

Sveikutes,esu taip pat nexto fane smile.gif
Vakar labai sauniai apsipirkau next sale thumbup.gif
(Jeigu kas norit galiu nupirkti,priimu uzsakymus blush2.gif )
Atsakyti
Man taip pat labai patinka next vaikams, o siunciuosi tiesiai i namus thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal kartais uzsisakinejote paskutinemis dienomis ka nors is http://www.nextdirectory.eu/, dvi dienas bandau daryti uzsakyma ir gale ismeta, kad siuo metu negali ivykdyti uzsakymo ir bandyti veliau g.gif , idomu ar cia tik man kvailioja ar ir kitoms yra taip buve doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Man kazkodel neleidzia atsisakityti next.co.uk su savo kortele... verysad.gif O taip patinka ju drabuzeliai...Aisku yra dar next.eu, bet ten nuolaidu nebuna blush2.gif g.gif
Visur UK kuo puikiausiai atsiskaitau, ir Adams, ir minimode, ir kiddicare, ir amazon...o va su next'u problemos.
Gal kas galit ka patarti? g.gif Ar dar kam nors taip yra buve? unsure.gif
Tiesa, dar klausimelis, per kiek laiko atsiuncia i LT next.eu? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Problema matyt visuotine: as jau visa savaite bandau nextdirectory.eu padaryti uzsakyma, taciau nepriima mokejimo. Parasiau jiems paklausima, tai parase atsakyma bendro pobudzio ir prase pranesti, jei problema isliks. Laukiu atsakymo - parasysiu, ka parasys.
Atsakyti
QUOTE(Jausmė @ 2009 07 23, 12:20)
Merginos, gal kartais uzsisakinejote paskutinemis dienomis ka nors is http://www.nextdirectory.eu/, dvi dienas bandau daryti uzsakyma ir gale ismeta, kad siuo metu negali ivykdyti uzsakymo ir bandyti veliau  g.gif , idomu ar cia tik man kvailioja ar ir kitoms yra taip buve  doh.gif

Aš bandžiau dar ilgiau, kai nusibodo, paskambinau į SEB banką. Man paaiškino, kad neleidžia atsiskaityti, nes mano jog ši svetainė nesaugi...tada pabandžiau atsiskaityti kito banko VISA - atrodė, kad pavyko. Deja sekančią dieną gavau iš NEXT meilą, kad užsakymą atmeta, nes "kortelė nepasiekiama". g.gif Pikčiausia tai, kad pinigai iš sąskaitos buvo (ir iki šiol yra - laikoma 30 dienų) rezervuoti...Susirašinėjau, bet iš to jokios naudos, tik atsiprašymai ir pasiūlymas susimokėti kita kortele doh.gif :Tiesą sakant, daugiau nėra noro, užsisakiau per tarpininkę.
Atsakyti
O as uzsakineju per tarpininke, ir niekad jokiu problemu nebuvo, ir tarpininkavimas tik 10 proc, kuriu net nepajauciu, o problemu niekad nebuna. Verta.
Deja, sikart labai nusiskalbe spalvos drabuzeliu dar nepasibaigus pirmam sezonui, bet bandysim toliau istikimauti nextui ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 07 28, 08:46)
O as uzsakineju per tarpininke, ir niekad jokiu problemu nebuvo, ir tarpininkavimas tik 10 proc, kuriu net nepajauciu, o problemu niekad nebuna. Verta.
Deja, sikart labai nusiskalbe spalvos drabuzeliu dar nepasibaigus pirmam sezonui, bet bandysim toliau istikimauti nextui ax.gif .

taip gaunasi kad cia vienintelis variantas tuomet g.gif
Bet per next.eu butu pigiau uzsakinet vistiek, nes pristatymas tik 5 eurai, o jei dar su kokia drauge susimesti smile.gif Gaila kad jie nesutvarko mokejimo sistemos, padare paslauga, o ji net neveikia normaliai ir visims nusispjauti doh.gif
Atsakyti
Laba diena visoms,mamytes gal kas gali išduoti paslapti koiu next tarpininkiu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, gavau siandien dar viena atsakyma is www.nextdirectory.eu su kruva atsiprasymu, apgailestavimu ir siulymu... naudotis kita kreditine kortele... Kazkas ten pas juos tikrai negerai. g.gif

Gal zinote gera tarpininke, pas kuria butu galima uzsakyti is next.co.uk?
nes panasu, kad kito pasirinkimo nera.
Atsakyti
O va devetu Next cia yra http://www.public.fo...eveti-rubeliai/, bet as va nupirkau striukyte savo didzkiui, tai kaip nauja, net nesimato deveta, uz 25 Lt! Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2009 07 29, 15:12)
Na va, gavau siandien dar viena atsakyma is www.nextdirectory.eu su kruva atsiprasymu, apgailestavimu ir siulymu... naudotis kita kreditine kortele... Kazkas ten pas juos tikrai negerai. g.gif

Gal zinote gera tarpininke, pas kuria butu galima uzsakyti is next.co.uk?
nes panasu, kad kito pasirinkimo nera.

taigi, va, pardavyneja http://www.rubunetas.lt ... yra NEXT, yra ir kitu firmu... galima parasyt, uzklaust ju, gal ka parveztu...
Atsakyti