Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra Lietuvoje pirkti Next drabužėlių

QUOTE(labamba @ 2008 10 29, 23:26)
mergaites,o rubeliai buna naujos klekcijos ar praeitos???? 4u.gif aciu.

Next dazniausiai buna praeitos kolekcijos arba dar senesnes, bet sia vasara pirkau dukrom palaidinukes su leginsiukais is vasaros kolekcijos. Klausiau, tai pardavejos aiskino, kad pasitaiko visaip-ir is nauju, ir is senu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sonic @ 2008 07 01, 22:13)
mano žinutės tikslas ir buvo pateikti tikslesnę informaciją apie Next rūbelių pasirinkimą Vilniuje, kad mamos, kurios augina kūdikius, kurioms nėra lengva lankytis parduotuvėse, kaip ir man, nesitikėtų apsilankę jose apsipirkti geidžiamomis prekėmis. O kas turi laiko dažnai ten lankytis, gali tikėtis sėkmės  smile.gif

o kaip uzsisakyti tiesiogiai is interneto? g.gif

Papildyta:
QUOTE(jurge3 @ 2008 11 11, 11:19)

man atrodo,kad i lietuva tiesiogiai uzsisakius nextas nesiuncia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurge3 @ 2008 11 11, 11:31)

Gali bandyt per Agneta cool.gif
Va cia
Atsakyti
Ar verta sudeliauti po viena rubeli per visas parduotuves? juk uzsisakyti taip paprasta smile.gif ir issirinkti is interneto gali ka tik nori
blush2.gif
Atsakyti
kaune turbut kaip ir nera sios parduotuves? blush2.gif man patinka sios firmos prekes. turiu daug padevetu bet geros kokybes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata K @ 2009 01 27, 16:54)
Ar verta sudeliauti po viena rubeli per visas parduotuves? juk uzsisakyti taip paprasta  smile.gif  ir issirinkti is interneto gali ka tik nori
blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata K @ 2009 01 27, 15:54)
Ar verta sudeliauti po viena rubeli per visas parduotuves? juk uzsisakyti taip paprasta  smile.gif  ir issirinkti is interneto gali ka tik nori
blush2.gif

Gaila kad visi grožiai tik iki 5 metų unsure.gif
Atsakyti
Mamytes Kaunietes nu taip knieti uvaziuoti iki to nexto prie baziu ax.gif Nu bet niekaip nesuprantu kur rasti doh.gif blush2.gif Vaziuojant nuo draugystes yra senukai "Statybos duona" prie baziu ar nuo "Senuku" kur i amalius vaziuoti?? doh.gif blush2.gif Gal kas aiskeu galetu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2009 01 28, 16:28)
Gaila kad visi grožiai tik iki 5 metų  unsure.gif

Tikrai ne iki 5 metu kolekcijos schmoll.gif JOs skiriasi i 3 dalis Newborn (naujagimiams t.y 0-24 men), UP TO 5 YR. (IKI 5 METUKU) IR 5-16 YERAS (na cia jau suprantama blush2.gif )
Mano vyresnelei 7 metai - bet as perku tiesiai is Next pardes per tarpininke - rubeliu kokybe SUPERINE thumbup.gif Nekeisciau juos i nieka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 02 04, 09:08)
Tikrai ne iki 5 metu kolekcijos schmoll.gif JOs skiriasi i 3 dalis Newborn (naujagimiams t.y 0-24 men), UP TO 5 YR. (IKI 5 METUKU) IR 5-16 YERAS (na cia jau suprantama  blush2.gif )
Mano vyresnelei 7 metai - bet as perku tiesiai is Next pardes per tarpininke - rubeliu kokybe SUPERINE thumbup.gif  Nekeisciau juos i nieka schmoll.gif

Na aš nbe apie tai lotuliukas.gif
Kol dukra tilpo į rūbus iki 5 metų, pirkau gana daug, o dabar jau mažiau perku, nes kolekcija man nėra tokia graži. ji jau tokia paaugliška. Dabar Nexto perku tik vieną kitą rūbą, o visa kita - UCB, Lindex, Zara
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2009 02 04, 12:13)
Na aš nbe apie tai  lotuliukas.gif
Kol dukra tilpo į rūbus iki 5 metų, pirkau gana daug, o dabar jau mažiau perku, nes kolekcija man nėra tokia graži. ji jau tokia paaugliška. Dabar Nexto perku tik vieną kitą rūbą, o visa kita - UCB, Lindex, Zara

Sorry blush2.gif , ne taip supratau doh.gif blush2.gif
Teisingai sakot, iki 5 metuku labiau tokia vaikiska ir leliukiska kolekcija buna, daug spalvu, raukinuku ir t.t.- ypac mergaitems wub.gif bet mano vyresnelej, kaip matau patinka kolekcijos vyresniems vaikams - na gal del to, kad nori labiau suaugus buti doh.gif
Na bet velgi apie ta pacia kolekcija - man ir grazesniu ir kokybiskesniu nelabai kur teko matyti. Na yra dar kelios Jav parduotuves, bet cia sorry uz off topic blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzanetukas: 04 vasario 2009 - 14:24
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 02 04, 14:20)
Sorry blush2.gif , ne taip supratau doh.gif  blush2.gif
Teisingai sakot, iki 5 metuku labiau tokia vaikiska ir leliukiska kolekcija buna, daug spalvu, raukinuku ir t.t.- ypac mergaitems wub.gif bet mano vyresnelej, kaip matau patinka kolekcijos vyresniems vaikams - na gal del to, kad nori labiau suaugus buti doh.gif
Na bet velgi apie ta pacia kolekcija - man ir grazesniu ir kokybiskesniu nelabai kur teko matyti. Na yra dar kelios Jav parduotuves, bet cia sorry uz off topic  blush2.gif

drinks_cheers.gif
O maniškė dar nori leliukiškų lotuliukas.gif
Sako, noriu kelnių su mašinytėmis biggrin.gif
O Lietuvoje rast 128 dydžio Next drabužėlių tikrai labai sunku unsure.gif
Atsakyti