Kadangi man Šilainių parduotuvė arti, tai pamačius čia šiek tiek reklamos nuvažiavau. Visai patiko, gana jauki parduotuvėlė. Kaip tik tuo metu savininkai (bent jau man taip pasirodė), nešė prekes. Maloniai pakonsultavo, pardavėja jauna mergina irgi labai gražiai bendravo su mano mažyle, kol aš apžiūrinėjau prekes.
Šį tą įsigijome, nes esu didelė ekologiškų prekių gerbėja.
QUOTE(Rimvyda @ 2008 07 04, 07:48)
Niugi buvom nuvažiavę į parduotuvę išgirtą Šilainiuose priešais Maximą kur yra Next rūbeliu, tai nusivyliau, nes mažiukams daug visko yra, o dvimetinukams jau nieko gero... Paklausiau gal žada atsivežti, tai tik gūžtelėjo pečiais ir tiek....
Iš tiesų dauguma aprangos prekių iki metukų, na, dar iki dviejų, o paskui jau kažkaip mažoka. Bet labai gražių žaisliukų medinukų turi. Akys raibsta
QUOTE(ramčiukas @ 2008 07 18, 15:19)
buvau ir as siandien sitoje, tai dabar tikrai tik labai maziukams yra. kita savaite jau tures didesni asortimenta rudenines kolekcijos
Labai gražios yra NEXT striukytės mergaitėms (žieminės), bet mes jau turime striukių net porą žiemai nusipirkę, tai čia jau nebepirkom.
Kas dėl kainų, nėra labai jau didelės (ypač žaislų), nors, kita vertus, pvz. už porą M&S pėdkelnių sumokėjau 37 lt (po 18,5), tai tikrai labiau apsimoka užsisakinėti per tarpininkes, nes Marks&Spenser pėdkelnės kainuoja 5 svarus (čia antkainis min. 50 proc.).