Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra Lietuvoje pirkti Next drabužėlių

QUOTE(migliux @ 2008 07 01, 08:44)
Tai nėra Next parduotuvė. Ten yra išparduotuvė. Next ten nėra didelis pasirinkimas. Jei nori pirkti Next rūbus pusei metų į priekį - užsisakinėk internetu, ką mes sėkmingai ir darome  mirksiukas.gif

mano žinutės tikslas ir buvo pateikti tikslesnę informaciją apie Next rūbelių pasirinkimą Vilniuje, kad mamos, kurios augina kūdikius, kurioms nėra lengva lankytis parduotuvėse, kaip ir man, nesitikėtų apsilankę jose apsipirkti geidžiamomis prekėmis. O kas turi laiko dažnai ten lankytis, gali tikėtis sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 06 30, 14:28)
Dėvėtą rūbą nuo naujo gali atskirti ne tik pagal etiketes  mirksiukas.gif

atsirt visuomet galima mirksiukas.gif
QUOTE(migliux @ 2008 07 01, 08:44)
Tai nėra Next parduotuvė. Ten yra išparduotuvė. Next ten nėra didelis pasirinkimas. Jei nori pirkti Next rūbus pusei metų į priekį - užsisakinėk internetu, ką mes sėkmingai ir darome  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif puikus rubai thumbup.gif
Atsakyti
Niugi buvom nuvažiavę į parduotuvę išgirtą Šilainiuose priešais Maximą kur yra Next rūbeliu, tai nusivyliau, nes mažiukams daug visko yra, o dvimetinukams jau nieko gero... Paklausiau gal žada atsivežti, tai tik gūžtelėjo pečiais ir tiek....
Atsakyti
aha geras cia dirbau as ten ss deveti rubai ir galiu pasakyt kad ten visai ne deveti kas liecia next rubelius gal vienetai , o pagrinde tai rubeliai anglijoj ismetami nauji ir cia parduodami nes ten eina nauja mada... gaila kad jau nebedirbu buciau prisikaupus leliui rubeliu butu super ax.gif
Atsakyti
Bent jau as NEXT parduotuves nauju rubeliu Kaune tikrai nemaciau (zinau kur yra ju rubeliu -tai skuduryne lotuliukas.gif ) ,o seip tai visada uzsisakau is internetines parduotuves ir kokybe ju labai gera thumbup.gif thumbup.gif man patinka ju rubeliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 06 28, 12:31)
Pritariu. drinks_cheers.gif Bent jau Naugarduko g. visi rūbeliai nauji. O ir temą gal vertėjo atidžiau paskaityti-šiuo metu LT nėra nei vienos parduotuvės, kuri prekiautų tokiom pačiom NEXT drabužėlių kolekcijom, kaip ir UK. mirksiukas.gif
Yra parduotuvės, kurios vežasi naujus rūbelius, bet praeitų metų kolekcijų.
Aš pati sėkmingai sau perku Next džinsus, nes mažaūgėm sunku surasti. smile.gif Ir nauji, ir kaina patraukli, ir kas dienai patogu. 4u.gif

Gal galima butu tikslenius adresus kur yra Next nauju rubeliu Naugarduko ir Vienuolio g. suzinoti ax.gif Ar didelis ten rubeliu pasirinkimas ir ar kaina labai skiriasi nuo tos kuri iseina per tarpininkus?
Papildyta:
Ir dar darbo grafikas domintu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 07 04, 08:48)
Niugi buvom nuvažiavę į parduotuvę išgirtą Šilainiuose priešais Maximą kur yra Next rūbeliu, tai nusivyliau, nes mažiukams daug visko yra, o dvimetinukams jau nieko gero... Paklausiau gal žada atsivežti, tai tik gūžtelėjo pečiais ir tiek....

buvau ir as siandien sitoje, tai dabar tikrai tik labai maziukams yra. kita savaite jau tures didesni asortimenta rudenines kolekcijos
Atsakyti
gal siauliuose yra kur siu rubeliu pirkt blush2.gif
Atsakyti
Grazi nauja kolekcija. O ju dudziai atitinka musiskiu amziu ar pamazinti ar padidinti?
Atsakyti
QUOTE(sindija @ 2008 07 18, 01:16)
Gal galima butu tikslenius adresus kur yra Next nauju rubeliu Naugarduko ir Vienuolio g. suzinoti ax.gif Ar didelis ten rubeliu pasirinkimas ir ar kaina labai skiriasi nuo tos kuri iseina per tarpininkus?
Papildyta:
Ir dar darbo grafikas domintu blush2.gif

Kadangi nežinau nei tikslių adresų, nei darbo laiko, tai radau štai tokią nuorodą, kuri jums turėtų padėti. mirksiukas.gif
http://www.sgs.puslapiai.lt/
Pasakysiu tiek, kad ten rūbeliai yra senesnių kolekcijų. Kiek pati mačiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 07 25, 21:36)
Kadangi nežinau nei tikslių adresų, nei darbo laiko, tai radau štai tokią nuorodą, kuri jums turėtų padėti. mirksiukas.gif
http://www.sgs.puslapiai.lt/
Pasakysiu tiek, kad ten rūbeliai yra senesnių kolekcijų. Kiek pati mačiau. mirksiukas.gif

man nieko nerodo toj nuorodoj ,tik kad neveikia psl g.gif gal butu sita nuorodele tiksliau ,bet nieko grazaus neradau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalinee: 27 liepos 2008 - 16:59
O gal kas zinot kur dingo kaune bazeje tas 6 sandelio skyrelis ? Ten budavo senu kolekciju rubeliu bet reikedavo uztaikyti /Buvom nuvaziave vakar tuscia verysad.gif issikrauste ar uzsidare g.gif
Atsakyti