Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra Lietuvoje pirkti Next drabužėlių

Aš jau buvau pas šitą nextininkę apie 16 val, tai jau prieš mane apie 10 žmonių buvo, kaip ji pati sakė, tai daug ką išgraibė.
Atsakyti
Na va, vel striukytes negausiu
Atsakyti
Mergaites, tai gal parodisyt ka nupirkot? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(GrazinaIva @ 2007 11 21, 19:26)
Aš jau buvau pas šitą nextininkę apie 16 val, tai jau prieš mane apie 10 žmonių buvo, kaip ji pati sakė, tai daug ką išgraibė.

jau vakar komentuoti taip tingejau blush2.gif
as buvau apie 18h tai jau buvo viena moteris ir dar veliau atejo dvi, nu ten pas ja prahadnoj dvor doh.gif
si karta rubeliu neblogu buvo, nufotkinsiu veliau ant mazyles rolleyes.gif
o kokias fainutes striukytes maciau ant 6men kudikeliu wub.gif wub.gif wub.gif
ten pas ja dabar ko tik nori yra nuo striukiu iki trauzu, pedkelniu, ai ir dar kojniu cool.gif

o as ir dovanele gavau - MEDAUS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pastovioms klientems dovaneles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 21, 20:35)
Na va, vel striukytes negausiu

ziurejau striukytes nieko doro nemaciau schmoll.gif , nu nebent po kiema drost blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugi: 22 lapkričio 2007 - 09:39
QUOTE(ugi @ 2007 11 22, 10:38)
o as ir dovanele gavau  - MEDAUS  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
pastovioms klientems dovaneles lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o medus irgi is Next? lotuliukas.gif
beje Labas rytas 4u.gif
as tai siandien turbut susiruosiu, nors sake kad vakar buvo kazkur 20 zmoniu vakare. Golfu tikrai jau neturi.
Atsakyti
O as tai si karta praleisiu.... gal kita savaite nuvaziuosiu smile.gif
laukiam nuotraukiciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 22, 10:45)
o medus irgi is Next? lotuliukas.gif
beje Labas rytas 4u.gif
as tai siandien turbut susiruosiu, nors sake kad vakar buvo kazkur 20 zmoniu vakare. Golfu tikrai jau neturi.

nono.gif not from UK from Lithuania user posted image

Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 11 22, 12:17)
nono.gif not from UK from Lithuania

ar nors skanus? gal galima rinktis buvo? tongue.gif Ar tik medus dovanu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 22, 12:20)
ar nors skanus? gal galima rinktis buvo? tongue.gif Ar tik medus dovanu? lotuliukas.gif

aga galima rinktis buvo arba ievu, arba laukiniu geliu arba misrus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu tu pavarai as dar dziaugiuos gavus........
bet kaip as truputi nusimanau apie bitininkyste lotuliukas.gif tai jauciasi kad bitutes butu gerai pamaitintos cukriuku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 11 22, 12:32)
aga  galima rinktis buvo arba ievu, arba laukiniu geliu arba misrus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu tu pavarai as dar dziaugiuos gavus........
bet kaip as truputi nusimanau apie bitininkyste lotuliukas.gif tai jauciasi kad bitutes butu gerai pamaitintos cukriuku schmoll.gif

o as megstu grikiu medu smile.gif

as nemegstu nenaturalaus medaus schmoll.gif t.y. primaitinto cukrum (mes irgi siemet reguliariai pirkom pas pazistamus medu tai zinau kad jeigu greit nestingsta o toks liejantis reiskia primaitintas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 22, 12:36)
o as megstu grikiu medu  smile.gif

as nemegstu nenaturalaus medaus schmoll.gif t.y. primaitinto cukrum (mes irgi siemet reguliariai pirkom pas pazistamus medu tai zinau kad jeigu greit nestingsta o toks liejantis reiskia primaitintas unsure.gif

blink.gif nera ko noreti, cia lygiai tas pats kai parduotuvese buna akcijos ar ispardavimai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 11 22, 12:42)
blink.gif nera ko noreti

drinks_cheers.gif
griztam prie temos - ka nupirkai vakar?
Atsakyti