Prasom prasom

as jau psicologiskai ruosiuos rytdienos budejimui prie nextininkes duru
T.A.K. kur dingus gal ir tu prisijungsi ir man kompanija palaikysi, ne taip liudna bus

T.A.K. kur dingus gal ir tu prisijungsi ir man kompanija palaikysi, ne taip liudna bus

QUOTE(ugi @ 2007 11 20, 11:20)
as jau psicologiskai ruosiuos rytdienos budejimui prie nextininkes duru

nu neee, iki tokio lygio as dar nepamisusi

tau gerai siulyt , tu prigriebi ir furrr i kita gatves puses namo o man gi i kita miesto gala, nee, nakvosiu savo lovytej

QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 20, 12:19)
nu neee, iki tokio lygio as dar nepamisusi
tau gerai siulyt , tu prigriebi ir furrr i kita gatves puses namo o man gi i kita miesto gala, nee, nakvosiu savo lovytej

nu blogai kad nepasirasai, teks vienai

QUOTE(ugi @ 2007 11 20, 16:35)

Mergaites, parasykite ,eigu siandien kas pas nextininke eis, ar bus ka naujo su etiketemis

QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 21, 10:43)
Mergaites, parasykite ,eigu siandien kas pas nextininke eis, ar bus ka naujo su etiketemis 

as eisiu siandien apie 18.00h

o kokius dydzius tu ziuri

QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 21, 11:05)
i sveikata

QUOTE(ugi @ 2007 11 21, 16:15)
as eisiu siandien apie 18.00h
gavau nuo jos zinute, kad naujas asortimentas, pakeisti visi rubeliai i naujus na kitaip tariant atnaujintas garderobas
i sveikata

i sveikata

As irgi gavau sms, rytoj vaziuosiu

QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 21, 16:36)
tai kad iki rytojaus jau nieko neliks

Aisku neliks
bet surizikuosiu, siandien tai tikrai ten bardakas bus