Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra Lietuvoje pirkti Next drabužėlių

Ugi, netesi savo pazado, kur foto???
Atsakyti
Hi hi.gif

QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 29, 09:48)
Tai kas nors gavo pranesima apie nauja siunta?
Papildyta:
...nes pas mane sefo visa diena nebus smile.gif reikia polzovatsia polozenijem wink.gif

As su ja kai kalbejau tai tik vakar vaziavo pasimti siunta, tai dristu dvejoti kad is vakarykstes siuntos jums tikrai neleis rinktis, bet kas ten ja gali zinoti......
Jei eisi paskui pakomentuok mirksiukas.gif

QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 29, 09:57)
Ugi, netesi savo pazado, kur foto???

Taip as prisipazistu kalta.........
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 11 29, 11:38)
tai dristu dvejoti kad is vakarykstes siuntos jums tikrai neleis rinktis, bet kas ten ja gali zinoti......
Jei eisi paskui pakomentuok mirksiukas.gif
Taip as prisipazistu kalta.........

vat ir man taip paskutini karta atrode kad ne iskarto isdelioja ji nauja siunta ir ne kita diena duota krapstytis po tovara.
Kas is to kad pripazisti kalte, taisyk ja lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas mamkos, buvau as pas nextininke, neverta eiti, nes nieko gero 2-3 metams vaikuciams nera, prigriebiau pora Benetton palaidines ir viena silta raudona megstuka.....
Pasake, kad gruodzio 5 bus didele siunta, ir zaislai, ir avalyne smile.gif
Papildyta:
pamirsau pasakyti, kad patalines komplektus si karta ji negavo, atvez gruodzio 5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 29, 14:36)
Labas mamkos, buvau as pas nextininke, neverta eiti, nes nieko gero 2-3 metams vaikuciams nera, prigriebiau pora Benetton palaidines ir viena silta raudona megstuka.....
Pasake, kad gruodzio 5 bus didele siunta, ir zaislai, ir avalyne smile.gif
Papildyta:
pamirsau pasakyti, kad patalines komplektus si karta ji negavo, atvez gruodzio 5 smile.gif

as isivaizduoju kas ten pas ja desis gruodzio 5 diena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 11 28, 21:03)
As tai kazkaip bijau korta atsiskaitinet , o tuo labiau jei dar yra suteiktas kreditas, na kazkaip nepasitikiu schmoll.gif
niekad problemu jokiu nebuvo g.gif

Jau geriau 10% tarpininkams sumokesiu ax.gif

Treti metai atsiskaitinėju ir viskas OK thumbup.gif Tiesa, jei kreditne baisoka naudokitės Visa Virtuon(SEB banko) arba Mastercard Virtualia(Ūkio banko) jos be kredito, kiek įnešit tiek ir bus kortelėj pinigų. Skirtos grynai tik pirkimams internetinėse parduotuvėse, bilietų užsakymui ir pan. Išgryninti pinigų su jomis negalima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2007 11 29, 22:31)
Treti metai atsiskaitinėju ir viskas OK thumbup.gif Tiesa, jei kreditne baisoka naudokitės Visa Virtuon(SEB banko) arba Mastercard Virtualia(Ūkio banko) jos be kredito, kiek įnešit tiek ir bus kortelėj pinigų. Skirtos grynai tik pirkimams internetinėse parduotuvėse, bilietų užsakymui ir pan. Išgryninti pinigų su jomis negalima smile.gif

O Hansabankas tokiu turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 11 30, 09:48)
O Hansabankas tokiu turi?  g.gif

Turi turet mirksiukas.gif

Kur dingusios, gal daug darbo padave sefai paskutine daro dienele hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
pas mus penktadieniais darbe, tais iabo filmai otdihajut smile.gif
Atsakyti
vakar naugarduko g esancioj next isparduotuvej maciau stai toki
user posted image
dzemperiuka, smelio spalvos 9-12 men kaina buvo 22 lt
as saviskiui is UK melyna turiu , tai labai jau jis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristupukas2004: 30 lapkričio 2007 - 13:18
QUOTE(ugi @ 2007 11 30, 12:33)
Kur dingusios,

o ka pasiilgai g.gif
Tai kad ner ka apsneket, tu gi nuotrauku nerodai g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 30, 14:11)
o ka pasiilgai g.gif
Tai kad ner ka apsneket, tu gi  nuotrauku nerodai g.gif

aisku pasiilgauuser posted image

Mnao ozkyte nesileidzia fotografuojama, galit i mano kieme akmenu cia nemetyt unsure.gif

Atsakyti