Įkraunama...
Įkraunama...

Protingai lieknėju

QUOTE(zossss @ 2009 07 19, 00:04)
cia truputi ne i tema 4u.gif  http://www.filmai.in/uzeik-15705.html nemokami filmai ziureti internete, visiskai nestringa, iskarto pasiijungia ir smagiausia tai, kad daug filmu lietuviu kalba  thumbup.gif  bigsmile.gif

MELAGE, jie mokami schmoll.gif
Atsakyti

Merginos daug ką išbandžiau lotuliukas.gif, bet svoris dienomis augo, jau priėjau kritinę ribą ir labai nusivyliau.

Prieš mėnesį svėriau 90kg. Daug ką išbandžiau, niekas nepadėjo, kaip svoris augo taip augo. Dabar sveriu 84(-6kg) ir tai ne viskas. Turbūt radau savo veiksmingą priemonę mesti svoriui. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Moksliukė @ 2009 08 19, 15:18)
Merginos daug ką išbandžiau lotuliukas.gif, bet svoris dienomis augo, jau priėjau kritinę ribą ir labai nusivyliau.

Prieš mėnesį svėriau 90kg. Daug ką išbandžiau, niekas nepadėjo, kaip svoris augo taip augo. Dabar sveriu 84(-6kg) ir tai ne viskas. Turbūt radau savo veiksmingą priemonę mesti svoriui. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Prašom atskleisti paslaptį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 08 22, 00:32)
Prašom atskleisti paslaptį  bigsmile.gif

Sisi,
Tokia paslaptis, kad suradau veiksmingus kokteilius, panašūs kaip Herbalife, tik ne jie, jie irgi geri tik brangūs. Mano kokteiliukai veikimas panašus, tik daug pigesni.
Atsakyti
Galiu duoti patarima kaip neprisivalgyti daug smile.gif
Pries valgant isgerti bent stikline vandens smile.gif
Taip skrandis bus pilnesnis ir medziagu apykaitai tai naudinga. Sekmes bandant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji999 @ 2009 08 27, 16:33)
Galiu duoti patarima kaip neprisivalgyti daug smile.gif
Pries valgant isgerti bent stikline vandens smile.gif
Taip skrandis bus pilnesnis ir medziagu apykaitai tai naudinga. Sekmes bandant  4u.gif

Labai geras patarimas, jei visos valgytumete tik sveika maista 3 kartus per diena, gertumet daug vandens, jokiu uzkandziavimu ir nusizengimu, kristu svoris kaip ant mieliu cool.gif cool.gif cool.gif As pati sveika mityba domiuosi jau 4 metus, tada buvau priaugus gal 8 kg, o db sveriu maziiaursiai per savo gyvenima ir niekada nesijauciu alkana. Esme yra tokia:
Ryta pradeti srikline vandens i kuria ispausti citrinos sulciu, greitina medziagu apykaita, pazadina organizma.
Jokio daugiau cukraus spinteleje (as jo jau neragauju 4 metus)
Gerti daug vendens, vsiur nesiotis buteliuka vandens su savim ir nuolat ji gurksnoti;
Tik labai retai valgyti kepta maista, jokiu miltiniu patiekalu, jokios duonos, saldumynu, pagrinda sudaryti turi liesi baltyminiai produktai, koses, vaisiai ir darzoves, liesos sriubos ir t.t. Na pas mane yra mazai mesos, jei labai norisi nebent vistienois krutinele troskinta vandenyje, svarbiausiai kuo maziau riebalu, jokiu pusfabrikaciu, juos reikia jau pamirsti
Jei uzeina noras pasmaliziauti, ar siaip pavalgyti, o dar ne laikas, suvalgau koki pomidora, agurka ar pan.
Perkant produktus visada isstudijuoti ju sudeti, kad nebutu ivairiausiu skonio stiprikliu. Na siam kartui tiek 4u.gif
Atsakyti
Man rekomendavo į dieną 3 litrus išgerti, o dieve kiek tada kartų bėgi į wc.
Skaičiau kad iki 2 litrų pakanka. Bet apetito jis tai tikrai nemažina
Atsakyti
QUOTE(Moksliukė @ 2009 08 29, 11:16)
Man rekomendavo į dieną 3 litrus išgerti, o dieve kiek tada kartų bėgi į wc.
Skaičiau kad iki 2 litrų pakanka. Bet apetito jis tai tikrai nemažina

Na jei nemazina, bet kad i nauda organizmui tai tikrai thumbup.gif pagereje ir pagreiteja virskinimas smile.gif o siaip zinokit manau reikia ismokti ir iprasti valgyti maziau ir sveikiau, kaip sakoma suo kariamas irgi pripranta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as savaitgaliui sau leidau viena cepelina sukapot, bet dabar vel jokiu pagundu ir viskas, ja pripratau prie to, kad man darbo dienomis lepintis tokiais blogais patiekalais negalima biggrin.gif biggrin.gif
geriausiai mane veikia kai pamatau maximoj kokia apkunia mergina ir tada praeina noras valgyti kai pagalvoju kad ir as tokia galiu buti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif psichologija labai veikia mano mityba lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaip tai tikrai padeda kuo daugiau isgertas vanduo, nes jis isvalo organizma. O man atrodo, paprasciausias ir geriausias budas yra toks: walgyti kuo mazesnemis porcijomis, daugiau darzoviu nei kotletu, bulviu ar kepsniu, kas diena pasportuoti bnt po 20 min, ir pries miega kokias 3-4 h newalgyti smile.gif) as taip numeciau 17 kg mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninjah: 31 rugpjūčio 2009 - 16:06
QUOTE(Ninjah @ 2009 08 31, 17:05)
Siaip tai tikrai padeda kuo daugiau isgertas vanduo, nes jis isvalo organizma. O man atrodo, paprasciausias ir geriausias budas yra toks: walgyti kuo mazesnemis porcijomis, daugiau darzoviu nei kotletu, bulviu ar kepsniu, kas diena pasportuoti bnt po 20 min, ir pries miega kokias 3-4 h newalgyti smile.gif) as taip numeciau 17 kg  mirksiukas.gif

Labai teisingas tavo budas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninjah @ 2009 08 31, 17:05)
Siaip tai tikrai padeda kuo daugiau isgertas vanduo, nes jis isvalo organizma. O man atrodo, paprasciausias ir geriausias budas yra toks: walgyti kuo mazesnemis porcijomis, daugiau darzoviu nei kotletu, bulviu ar kepsniu, kas diena pasportuoti bnt po 20 min, ir pries miega kokias 3-4 h newalgyti smile.gif) as taip numeciau 17 kg  mirksiukas.gif

Na sutinku, bet jeigu eini į darbą tai nelabai eina valgyti mažesnėmis porcijomis ir dažniau. O darbuose užkandžiavimai tikrai ne į naudą.
Atsakyti
QUOTE(Moksliukė @ 2009 09 04, 15:02)
Na sutinku, bet jeigu eini į darbą tai nelabai eina valgyti mažesnėmis porcijomis ir dažniau. O darbuose užkandžiavimai tikrai ne į naudą.

as pati dirbu ir zinau ka tai reiskia 4u.gif paprasciausiai reikia ryte daugiausiai pavalgyt, pietums kokia sriuba ar kazka panasaus nekaloringo ir vakare po darbo, man gaunasi panasiai puse 6 pavalgau ir viskas 4u.gif vakare ne kasnio daugiau bigsmile.gif tada atsikeliu ryte ir taip gerai jauciuosi, apetitas didelis, svoris nukrites thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti