radau, kad tas maisto derinimas tėra išpūstas burbulas http://www.kmi.lt/st...psnis.php?id=56
nors pati mokyklos laikais tai išbandžiau ir gan ilgai.
o dabar pati turiu mažą mergytę neramuolę ir prie 54 kg nėštumo užsimetę 18 jau seniai dingo su kaupu - dabar tėra 52 kg. nors tiek dar riebalo ant pilvo
nors pati mokyklos laikais tai išbandžiau ir gan ilgai.
o dabar pati turiu mažą mergytę neramuolę ir prie 54 kg nėštumo užsimetę 18 jau seniai dingo su kaupu - dabar tėra 52 kg. nors tiek dar riebalo ant pilvo
Šiandien nusipirkau Rimmel Extra super Lash blakstienų tušą... Susigundžiau nedidele kaina, tikiuosi nenutiks taip, kad "skūpus moka du kartus"
Atsiprašau, merginos, netyčiom ne čia įrašiau žinutę, moderatoriai, prašau ištrinkite ją
[quote=viva,2005 03 10, 19:44]
As sakyciau taip: dietos laikytis nereikia, reikia paciai pasikeisti, pirmiausia galvoje. Kai nusprendi buti kitokia, po truputi keiti savo gyvenimo buda, pvz neperki riebios kiaulienos sonines, o tik neriebia mesa. Jei norisi saldumynu (o norisi ju butent tada, kai bandai sau neleisti) manau, kad galima javinukus ar avizinius sausainius pirkti. Aisku, sako keptas maistas nera toks sveikas, kaip virtas, bet kai suvalgai ant groteliu kepta mesyte su kalnu svieziu darzoviu be duonos ir bulviu - as manau, kad maziau priaugi. Reiktu vengti ir deti grietine ar majoneza, kur papuole (sriubas, salotas, padazus). Is pradziu atseit buvo nelabai skanu, bet geriau pamascius - ne kazin kiek skiriasi tas skonis.
Ir pats baisiausias lieknejimo priesas - maisto likuciai lekstese. Jei vaikas paliko sauksta koses leksteje - geriau i siuksliu deze ja, o ne i savo skrandi, o jei puode dar yra 1 balandelis ar cepelinas - tegul jis ten ir lieka...
Sekmes - gal kas daugiau valios turi, ir grieztai dietu laikosi. As dietos laikytis negaliu, o liekna buti noriu!
Labai pritariu
Labai saunu, kad sugebejai tiek daug numesti. Kaip dabar sekasi?
Jau seniai yra irodyta, kad norint VISAM numesti svorio ir ji toki islaikyti, reikia ne dietos laikytis, o keisti savo mitybos iprocius arba net gyvenimo buda. Grieztos dietos pasilaikius gal ir nukris tie kilogramai, bet sugrizus prie senosios mitybos, su kaupu ataugs.
Manau, kad maisto derinimas tikrai nera blogas dalykas.
Man irgi viena didziausiu problemu - mano mazes paliktas maistas leksteje. Bet dabar pasakiau sau, kad mano skrandis - ne siuksliu deze, atlieku nuo stalo ten nebutina krauti .
As irgi dietos neturiu valios laikytis, o be to nemanau, kad tai geras budas liekneti ( o kaip tada svorio nepriaugti pabaigus laikytis dietos?). Irgi dabar bandau tiesiog keisti savo mitybos iprocius. Aisku, ir sportas butu ne pro sali, bet i sale eiti nera laiko, tai bandysiu gelbetis su Pilates pratimais namie...
As sakyciau taip: dietos laikytis nereikia, reikia paciai pasikeisti, pirmiausia galvoje. Kai nusprendi buti kitokia, po truputi keiti savo gyvenimo buda, pvz neperki riebios kiaulienos sonines, o tik neriebia mesa. Jei norisi saldumynu (o norisi ju butent tada, kai bandai sau neleisti) manau, kad galima javinukus ar avizinius sausainius pirkti. Aisku, sako keptas maistas nera toks sveikas, kaip virtas, bet kai suvalgai ant groteliu kepta mesyte su kalnu svieziu darzoviu be duonos ir bulviu - as manau, kad maziau priaugi. Reiktu vengti ir deti grietine ar majoneza, kur papuole (sriubas, salotas, padazus). Is pradziu atseit buvo nelabai skanu, bet geriau pamascius - ne kazin kiek skiriasi tas skonis.
Ir pats baisiausias lieknejimo priesas - maisto likuciai lekstese. Jei vaikas paliko sauksta koses leksteje - geriau i siuksliu deze ja, o ne i savo skrandi, o jei puode dar yra 1 balandelis ar cepelinas - tegul jis ten ir lieka...
Sekmes - gal kas daugiau valios turi, ir grieztai dietu laikosi. As dietos laikytis negaliu, o liekna buti noriu!
Labai pritariu
Jau seniai yra irodyta, kad norint VISAM numesti svorio ir ji toki islaikyti, reikia ne dietos laikytis, o keisti savo mitybos iprocius arba net gyvenimo buda. Grieztos dietos pasilaikius gal ir nukris tie kilogramai, bet sugrizus prie senosios mitybos, su kaupu ataugs.
Man irgi viena didziausiu problemu - mano mazes paliktas maistas leksteje. Bet dabar pasakiau sau, kad mano skrandis - ne siuksliu deze, atlieku nuo stalo ten nebutina krauti .
As irgi dietos neturiu valios laikytis, o be to nemanau, kad tai geras budas liekneti ( o kaip tada svorio nepriaugti pabaigus laikytis dietos?). Irgi dabar bandau tiesiog keisti savo mitybos iprocius. Aisku, ir sportas butu ne pro sali, bet i sale eiti nera laiko, tai bandysiu gelbetis su Pilates pratimais namie...
QUOTE(dzeldze @ 2005 05 03, 15:20)
Kazkokias nesamones cia paistot, koki derinimai?Norit but lieknos tai valgykit kaip pauksciukai:mazutes porcijeles 1200-1500kaloriju ir maisykit jus ta maista kaip tik norit nors ant lasiniu sviesta tepkit vistiek nesustoresit.Mane tos kalbos apie derinimus tai nervina. Gali tipo visa kepta vista praryti ir jai be bulviu tai lieknesi, o vat jei suvalgysi su bulvem gabaliuka vistienos ir neduok dieve dar kokia kulsi su apskrudusia odele, tai riebalai prilips tarsi virusas.. NESAMONE.Yra zmones , kur eda ka nori kada nori ir kiek nori ir liekni kaip sapeliai, o yra tokie kaip as, kuriems papildomi kasniai eina i kuna ir jie noredami islikti laibi turi gyventi pusbadziu. Siuo metu esu po gimdymo+10kg ant uzpakalio ir jau pradedu trauktis, nes "sedziu ant 1500kcal per diena" senas isbandytas metodas ir ryk zmogus ka nori, deja tai pagal normalu valgyma gaunasi tik trupineliu palesiojimas.
Tai papasakok, ką valgai ir ko atsisakei, nes nelabai suvokiu, kaip tas kalorijas skaičiuoti reikia? Kaip tai darai?
QUOTE(Vėtružė @ 2005 09 26, 14:59)
na viskas aišku, reik nustot esti kaip kiaulei ir sulieknėsiu... Bet kaip gera but kiaule . na negaliu aš nevalgyti, esu smaližė ir gurmanė, mėgstu gaminti, eksperimentuoti virtuvėje, o kaip neparagausi ką pagamini?
Ir man patinka virtuveje sukiotis. O kiek cia tu malonumu namie sedint surasi, televizorius, nuolat zyziantis vaikas ir viskas. Kazkokia neteisybe, saldumynai taip gardu ir tu negalima. Protestuoju.
[quote=Germante,2006 01 07, 00:04]
Labai pritariu
[/quote]
Kai pries pora metu buvau labai liekna valgiau viska ir labai daug, nekreipiau jokio demesio i tai kaip valgau, kad valgau. Svoris neaugo todel, kad buvau labai uzimta, daug sportavau, mokiaus, dirbau. Manau cia ir yra paslaptis, kuo daugiau judi, randi mylima darba, daug uzsiemimu, kuo maziau tupi virtuveje ir maisto parduotuveje, tuo greiciau tas svoris dings. O maisto derinimai, kaloriju skaiciavimai - niekai, eiline reklama.
Labai pritariu
[/quote]
Kai pries pora metu buvau labai liekna valgiau viska ir labai daug, nekreipiau jokio demesio i tai kaip valgau, kad valgau. Svoris neaugo todel, kad buvau labai uzimta, daug sportavau, mokiaus, dirbau. Manau cia ir yra paslaptis, kuo daugiau judi, randi mylima darba, daug uzsiemimu, kuo maziau tupi virtuveje ir maisto parduotuveje, tuo greiciau tas svoris dings. O maisto derinimai, kaloriju skaiciavimai - niekai, eiline reklama.
kaip susiimti ir kur gi ta mano valia?
QUOTE(gabce @ 2006 01 18, 11:52)
Kaip keista, kai zmogus galvoja, kad visi zmones yra tokie patys kaip ir jis pats
Labai gerai, kad tau tie papildomi kg krenta nuo judejimo, mylimo darbo, daug uzsiemimu. Bet yra daug zmoniu, kuriems nuo to nekrenta svoris. Pvz. as. Galiu pervargti kiekviena diena, neissimiegoti naktimis, daznai pamirsti pavalgyti ir t.t. (cia man taip buvo, kai dukra dar visai mazyte buvo), o svoris nekrenta, ir tiek. Tai va, tokioms kaip as ir reikalingi maisto derinimai, kaloriju skaiciavimai ir t.t. Cia jau kaip kas pasirenka. Beje, sureguliavus mityba nuo nauju metu atsikraciau jau 10 kg., ko nepavyko padaryti is karto po gimdymo, nors kaip jau minejau uzsiemimu turejau tikrai pakankamai. Tuo paciu budu iki vasaros zadu numesti dar daugiau.
Zmones yra skirtingi, nereikia visu matuoti pagal viena kurpali
Ant saldytuvo su magnetukais priklijavau popieriaus lapa kuriame uzrasiau"TAVO SKRANDYS NE SIUKSLIU DEZE,KAD KISTUM VISKA KAS PAPUOLA"
Zinokit padeda,kai eilini karta uzsimanau ko nors "skanaus"
Laikausi dietos nuo kovo 22.Pavyko numest 4 kg.Na,gal truputuka per sventes sugriesijau-ir velykos,ir dukrytei 8 men,ir vestuviu metynes Viskas ta pacia diena
O dieta mano tokia,kad atsisakiau bulviu,saldumynu,alaus!Dar nevalgau po 19 val.
Siaip svajoju apie rieducius Vyras pazadejo nupirkt O tada tik i parka...
Zinokit padeda,kai eilini karta uzsimanau ko nors "skanaus"
Laikausi dietos nuo kovo 22.Pavyko numest 4 kg.Na,gal truputuka per sventes sugriesijau-ir velykos,ir dukrytei 8 men,ir vestuviu metynes Viskas ta pacia diena
O dieta mano tokia,kad atsisakiau bulviu,saldumynu,alaus!Dar nevalgau po 19 val.
Siaip svajoju apie rieducius Vyras pazadejo nupirkt O tada tik i parka...
Sveikos,
aš ir nuo šiandien nusprendžiau "pasikūdinti". Prisipirkau sėlenų ir kviečių gemalų - tai dabar dėsiu šito garo į visokį maistą. Dar reiks gal kefyro gerokai pagerti ir numesiu keletą kg . Tikiuosi valios nepritrūks, nes čia jin oi kaip reikalinga.
Sėkmės visoms lieknėjant, gražėjant, pavasariškėjant
aš ir nuo šiandien nusprendžiau "pasikūdinti". Prisipirkau sėlenų ir kviečių gemalų - tai dabar dėsiu šito garo į visokį maistą. Dar reiks gal kefyro gerokai pagerti ir numesiu keletą kg . Tikiuosi valios nepritrūks, nes čia jin oi kaip reikalinga.
Sėkmės visoms lieknėjant, gražėjant, pavasariškėjant