[quote=petarda,2005 12 07, 17:15]
Čia šiek tiek panašu į baltymų dietą, bet dietoje įvairesnis maistas, geriau subalansuotas, o ne viena rūšis per dieną.
Man dieta buvo sunku, bet numečiau apie 6 kg (pirmąkart), ir nė vieno antrąkart.
BET VIS DELTO REIKIA SPORTUOT,TADA BUS GARANTIJA KAD KILOGRAMAI NESUGRIZ.
[quote=Pakeleivė,2005 12 07, 18:34]
[quote]Сильнодействующее психотропно-диетическое средство.Препарат нового поколения.Медленного (но верного)воздействия."Супер-похудин"!Рекомендации по примениению:Распечатать!Вывесить на холодильник и впечатляться,как только часы покажут 18.00!
[/quote]
http://www.postcard....-151816-big.jpg
[quote]Сильнодействующее психотропно-диетическое средство.Препарат нового поколения.Медленного (но верного)воздействия."Супер-похудин"!Рекомендации по примениению:Распечатать!Вывесить на холодильник и впечатляться,как только часы покажут 18.00!
[/quote]
http://www.postcard....-151816-big.jpg
Pakeleive, o kaip tu daraisi celiulito masazus?? turi koki masazuokli? ar kaip? o tu sportuoji? o maitiniesi tik kefyru ir ta vaisiu tyre ar kaip??
Pakleive, dekui uz issamias konsultacijas.
QUOTE(COSMO @ 2005 12 09, 03:12)
Pakleive, dekui uz issamias konsultacijas.
COSMO, nesupyk, bet mane be galo nervina tokie klausimai, ir panašios 10 dienų dietos.
Čia papasakojau, tai kaip pavyko susimažinti savo (kaip patiktų pavadinti inteligentiškai klubų apimtį, vulgariai šiknytę). Radau gan neblogų patarimų, visur daviau nuorodas, kam perpasakoti, geriau paskaityk pati.
Jei čia būčiau papasakojus, kaip lankiau elitinius sporto klubus, kaip man darė medaus masažus puikiuose salonuose ( pas mus medaus masažas salone 60Lt, kiek čia apie 25$), vakuuminis masažas brangiau, rankų anticeliulitinis salone 60-80Lt, tai viskas skambėtu tikroviškiau??? Kaip namuose įsigijau super puper masažuoklį, koks jis puikus!!!!!!!
Gali pirkti baltyminius kokteilius po 140-180Lt dviem savaitėm, išklausyti reklaminę paskaitą kokie jie veiksmingi. Argi nuo reklamos lengviau susilaikoma nuo visų kitų maistinių pagundų. Baltyminių kokteilių pagrindinės dalys baltymai + angliavandeniai, Taip ir pasidaryta savo virtuvėje putra baltymai + angliavandeniai.
Visose baltyminių kokteilių vartojimo instrukcijose + lančas + pietūs.
QUOTE(jadzka @ 2005 12 08, 11:27)
Sveikutės...
Pradėjau laikytis dietos. Ją sudarė dietologė. Jos esmė - labai riboti riebalų kiekį. Leidžiama tik 30 g. per dieną. Gal ir atrodo daug, tačiau
Pradėjau laikytis dietos. Ją sudarė dietologė. Jos esmė - labai riboti riebalų kiekį. Leidžiama tik 30 g. per dieną. Gal ir atrodo daug, tačiau
Kada patarimus duoda dietologė už pinigus, puiku.
Kai tuos pačius patarimus pasiūlau pasiskaityti pačioms už dyka, tingisi. Jadzka skundėsi, kad nežino ką gi čia pasirinkus, o nuorodoje pirmame puslapyje, viskas sudėliota, sukramtyta, tik perskaityk ir vykdyk.
Kaip nekeista, bet veikia, kūdėji. Tie patys patarimai už dyka.
QUOTE(COSMO @ 2005 12 08, 22:15)
Šios dienos pietūs
ET, Pakeleivė, išgasdinai ir visos išsilakstė.
Nagi papasakok savo rezultatus. O tie pietus skaniai atrodo. Galėtum kartais ir parašyti ką pietum valgiai jei dar laikaisi šitos dietos...
Nagi papasakok savo rezultatus. O tie pietus skaniai atrodo. Galėtum kartais ir parašyti ką pietum valgiai jei dar laikaisi šitos dietos...
Pietus panasus kiekviena diena, tik ne visada staltiesė patiesta,
Merginos, ar sunku pasiskaityti nuorodas
Mesos gabalas, tokio dydzio kaip nuosavas delnas, be pirstų, pasižiūrėkite, į savo delną, visiškai nemažas, aišku, kuo kūdesnis, bet vistienos krutinelės nusibosta. YRa jautienos, kiaulienos išpiova. Pries troskinant, nurankioju visus riebaliukus. Kad skaniau butu, galima pamarinuoti vianą kart su česnakais, kitą kart su svogūnais. Virtos nekrakmolingos daržovės - kopūstai, cukinija (Vasarą pasirinkimas didesnis, bet negi jos lauksi). Ir kalnas žalių daržovių, kas pasitaiko: morkos, kopūstai. Kai kada pomidoras, agurkas (dabar man jie pasitenkinimo neteikia)
Man pikantiškumo daržovėse suteikia:
Smulkiai supjaustyti svoguną, sumaigyti šakute kartu su druskyte ir paslakstyti kas tuo metu yra namuose : citrinų, apelsinų, mandarinų, greifrukto sultimis. Tik ne daug, keliais lasais. Šiek tiek palaikyti, poto sumaišyti su likusiomis.
Merginos, ar sunku pasiskaityti nuorodas
Mesos gabalas, tokio dydzio kaip nuosavas delnas, be pirstų, pasižiūrėkite, į savo delną, visiškai nemažas, aišku, kuo kūdesnis, bet vistienos krutinelės nusibosta. YRa jautienos, kiaulienos išpiova. Pries troskinant, nurankioju visus riebaliukus. Kad skaniau butu, galima pamarinuoti vianą kart su česnakais, kitą kart su svogūnais. Virtos nekrakmolingos daržovės - kopūstai, cukinija (Vasarą pasirinkimas didesnis, bet negi jos lauksi). Ir kalnas žalių daržovių, kas pasitaiko: morkos, kopūstai. Kai kada pomidoras, agurkas (dabar man jie pasitenkinimo neteikia)
Man pikantiškumo daržovėse suteikia:
Smulkiai supjaustyti svoguną, sumaigyti šakute kartu su druskyte ir paslakstyti kas tuo metu yra namuose : citrinų, apelsinų, mandarinų, greifrukto sultimis. Tik ne daug, keliais lasais. Šiek tiek palaikyti, poto sumaišyti su likusiomis.
QUOTE(*Julyte* @ 2006 01 14, 03:46)
ET, Pakeleivė, išgasdinai ir visos išsilakstė.
Dar kart perskaiciau, ką čia prirasinejau, nagi ko gi išsigąsti, vykdyti tik lieka, be nusižengimų, ir jeigu tikslas numesti šiek tiek skiriasi negu atsikratyti kelių tokių kilogramų nuo 56 iki 52, esant 172cm ūgio, ir per savaitę vieno kilogramo nelieka. Nėra viskas lengva, kavinėse pietauti svorio metimo periodu irgi nepatarčiau, kur garantija, kad žaliū daržovių salotose ne daugiau kaip vienas arbatinis šaukštelis aliejaus. Geriau įsidėti iš namų pačios pasiruoštų.
Iš savos patirties: Tikrai lengviau nešiotis svorį rankinėje, negu ant savo nuosavo kūnelio.
Šio ryto pusryčiai, čia taip pat iš kuros puses pasižiūrėse, jei į viską žiuri atstumiančiai - fe putra, o man buvo tikrai skanu , ten ir banano buvo ir mandarino ir obuolio ir citrinos puse riekeles .
Dabar po švenčių toje pačioje vietoje tarp viščiukų randuosi, bet tikiuosi po savaitės persėsti arčiau dešiniojo