Įkraunama...
Įkraunama...

Pasaka be galo

QUOTE(Pakeleivė @ 2005 12 04, 21:19)
Jei maitini, tai varškę nemaišyk su kefyru-jorgutu, o imk 500g liesos varškės su vaisiais kokteiliui
SĖKMĖS ax.gif

OK, bandysiu drinks_cheers.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TRIK: 05 gruodžio 2005 - 11:20
pakeleive, o tu celiulito atsikratei??? ir beje tu man papasakok visas 3 savo proceduras daraisi po 3 dienas, bet kad saviteje tik 7 dienos, kaip tu jas issidestai. Ar jas ir dabar dabar daraisi tas proceduras???
Atsakyti
kaip "laminarija" angliskai?
Atsakyti

Galiu visas nuliūdinti su savais rezultatais, celiulito pas mane dar gal pusę kibiro, bet man ir taip šiuo metu gerai 4u.gif 4u.gif tongue.gif

Procedūras visai neskaičiavau, kuri diena savaitėje, masažas kasdien, arba du kart su kremuku, o kaukės kas antrą dieną, kaip ir medaus masažas. Visa tai tikrai duoda rezultatų.
Kai atsiversiu žodyną parašysiu kas yra laminarija, iki šiol lietuviškai buvo jūros kopūstai, o laminarila tikriausiai lotyniškai
Atsakyti
o ivyniojimams tinka tik melynasis molis???? nes as gyvenu USA, tai nelabai isivaizduoju kur jo pirkti, internete radau, bet ten 1 kg 35$, o as is parduotuves nsusipirkau kazkokio balto indenisko molio is mirusio slenio, tai vakar isilasinau apelsinu aliejuko ir isiviniavau:) pries tai pasidariau pylinga su kavos tirsciais, visai patiko, o po visos proceduros saltu siltu dusiuku apsiprausiau ir isistepiau DOVE stangrinanciu kremuku smile.gif visai smagu buvo smile.gif

o laminarija angliskai "sea kelp", o lotyniskai "marine algae". o kur tuos perki??
Atsakyti
kelp [kelp] n

1 bot. rudadumbliai, ypač laminarijos

2 tų dumblių pelenai, iš kurių išgaunamas jodas

-------------------------------
Perku arčiausiai namų markete, Maksimoje lietuviškai, pas mus jų galima rasti ir vaistinėje kaina 50g apie 2 Lt , mažiau 1$, molis kokio nori spalvos, ma2iau balto , žalio, balto, ružavo, geltono 50g apie 1Lt, kainos....., tik netingėti savimi užsiimti, aišku maloniau, kai apie mane šokinėja kiti, bet už tai mokėti man nelabai piniginės storis neneša.
Atsakyti
QUOTE(Pakeleivė @ 2005 12 06, 12:46)
kelp [kelp] n

1 bot. rudadumbliai, ypač laminarijos

2 tų dumblių pelenai, iš kurių išgaunamas jodas

-------------------------------
Perku arčiausiai namų markete, Maksimoje lietuviškai, pas mus jų galima rasti ir vaistinėje kaina 50g apie 2 Lt , mažiau 1$, molis kokio nori spalvos, ma2iau balto , žalio, balto, ružavo, geltono 50g apie  1Lt, kainos....., tik netingėti savimi užsiimti,  aišku maloniau, kai apie mane šokinėja kiti, bet už tai mokėti man nelabai piniginės storis neneša.

tai, o molis ivyniojimams betkoks tinka??? ar butent melynaisi turi geresniu savybiu???
Atsakyti
[quote=COSMO,2005 12 06, 21:21]
o ivyniojimams tinka tik melynasis molis???? nes as gyvenu USA, tai nelabai isivaizduoju kur jo pirkti, internete radau, bet ten 1 kg 35$, o as is parduotuves nsusipirkau kazkokio balto indenisko molio is mirusio slenio, tai vakar isilasinau apelsinu aliejuko ir isiviniavau:) pries tai pasidariau pylinga su kavos tirsciais, visai patiko, o po visos proceduros saltu siltu dusiuku apsiprausiau ir isistepiau DOVE stangrinanciu kremuku smile.gif visai smagu buvo smile.gif

o laminarija angliskai "sea kelp", o lotyniskai "marine algae". o kur tuos perki??
rici
sveikos mielos mergaites.Turiu labai ispudinga lieknejimo dijeta. 6-8kg per 10 dienu .kas nori isbandyti//1 diena-1kg virtu bulviu lupinuose,2diena- 0,5k varskes liesos.3diena.- 0,5kg virtos jautienos.4 diena-0,5 kg virtos zuvies.5 diena-0,5 kg virto kumpio arba virtos desros. 6 diena 0,5 kg fermentinio lieso surio.7-diena -1kg vaisiu.8 diena-1kg darzoviu.9 diena-1litra kefiro arba pieno.10diena-tik ersketroziu arbata.viska valgyti be druskos,gerti be cukraus.Papildomai,kas negali be kavos,tai tik be cukraus,arbata taip pat,ersketroziu be cukraus.Mineralinio vandens kiek norit,geriau negazuoto.Joko alkogolio visas 10 dienu. Sekmes///
Atsakyti
sunku buna pirmas 3 dienas,paskui viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(rici @ 2005 12 06, 22:18)
sunku buna pirmas 3 dienas,paskui viskas gerai

Rici, čia gi pasaka gan greitai baigiasi, ar Tu pati iš tikrųjų netekai 6kg per tas 10 dienų, ar Tavo draugės draugė, ar kaimynės kaimyne, ir kiek laiko pavyko palaikyti pasiektą rezultatą.
Atsakyti
Čia šiek tiek panašu į baltymų dietą, bet dietoje įvairesnis maistas, geriau subalansuotas, o ne viena rūšis per dieną.
Man dieta buvo sunku, bet numečiau apie 6 kg (pirmąkart), ir nė vieno antrąkart.
Atsakyti
QUOTE(Pakeleivė @ 2005 12 06, 23:18)
Rici, čia gi pasaka gan greitai baigiasi, ar Tu pati iš tikrųjų netekai 6kg per tas 10 dienų, ar Tavo draugės draugė, ar kaimynės kaimyne, ir kiek laiko pavyko palaikyti pasiektą rezultatą.

AS ASMENISKAI ISBUVAU TIK 6 DIENAS,NUMECIAU 5 KG,MANO DRAUGE NUMETE 8,ISLAIKE VISA KURSA,O SVORIS MANO ISSILAIKE APIE METUS,DABAR NUO VASAROS NEDIRBU,TAI VEL PRIAUGO,BET DRAUGEI TIKRAI VISKAS GERAI
Atsakyti