Norint pasiekti geru rezultatų, reikia griežtai laikytis visos sistemos. Sistema savo ribose leidžia daug laisvės, bet to ko neleidžia, tai viskas atsiliepia kūdėjimo rezultatams, nori rezultatų valgyk viską tai kas numatyta programoje. Bettina, jei tu nori jos laikytis gal gali Tau kas perskaityti http://www.pohudet.ru/so002.htm viską ir ne vieną kartą virš dešimt puslapių, nes viskas yra svarbu, ką nors praleisi, jausi alkį, ir keksi mane, kokią čia sočią, malonią sistemą pasiūlei.
Viena iš sudėtinių sistemos dalių pusryčiams ir vakarienei (ne vėliau 18val) Sibarito kokteilis.
100gr liesos varškės
100gr lieso jogurto, man geriausiai raugintos pasukos
180gr -> 170ml sutrintų vaisių piure.
Šiandien vakarienei dariausi su persimonais
Pasidariau kokteiliuko visai rytojaus dienai(250 g varškės+250g pasukų+ 350g vaisių)...su obuoliu..va tik problemėlė bus su priešpiečiais darbe Dar tikriausiai reikia ir salotas pasigaminti, ens su koše bus tikrai prastai
Linkiu sau ir kitoms sėkmės....
Pakeleive- kaip intensyviai tau krito svoris? Na apytiksliai- noriu truputį sau paprognozuoti Pvz per 1 savaitę?
Linkiu sau ir kitoms sėkmės....
Pakeleive- kaip intensyviai tau krito svoris? Na apytiksliai- noriu truputį sau paprognozuoti Pvz per 1 savaitę?
QUOTE(Letaa @ 2005 11 13, 20:50)
..va tik problemėlė bus su priešpiečiais darbe Dar tikriausiai reikia ir salotas pasigaminti, ens su koše bus tikrai prastai
Taip, papraščiau darytis namie, į dėžutę ir su savimi, daug daug salotų, o košė - darbe avižiniai dribsniai karštu vandeniu užpilti puodelyje. retkarčiais Sveikuolių duona, bet košė-sočiau.
Jeigu viską valgysi kaip numatyta, tai vakare neateis Dėdė Besotis.
Savaitė - kilogramas. Pradžioje šiek tiek daugiau. Jeigu nori gerų rezultatų, nieko tai kas nenumatyta, bet viską suvalgyk kas numatyta.
Kokie pas Tave planai, koks sv. dabar ir kiek nori.
Sėkmės, jei skaitai ryte, Kava ,jei vakare kakava , (vakare kakava būtina, be cukraus ir pieno), dienos bėgyje vanduo, vanduo, nepamiršk vandens.
QUOTE(Pakeleivė @ 2005 11 14, 09:44)
Dabar 73 kg planuose -5 kg t.y. 68 kg...o svajonės mergautinis svoris 64 kg Bet pilnai užtektų 68 kg....noriu su savais rūbais atrodyti normaliai...
O kaip su avokadu? Dėl alyvuogių radau 3 alyvuogės per dieną...
O ten priešpiečiai: tai salotos + košė ,ar tik vienas iš jų?
Ir galima vartoti tas užpiltines košes (avižinė, grikinės)? Aš maniau,kad jos saldintos ir netinkamos vartojimui
O kakavos aš nemėgstu...tai pasitenkinsiu gal tik vandeniu- nes pas mane namie tik su cukrumi kakvos milteliai , tipo Nesquic
QUOTE(Letaa @ 2005 11 14, 15:37)
O kaip su avokadu? Dėl alyvuogių radau 3 alyvuogės per dieną...
Ir galima vartoti tas užpiltines košes (avižinė, grikinės)? Aš maniau,kad jos saldintos ir netinkamos vartojimui
O kakavos aš nemėgstu...tai pasitenkinsiu gal tik vandeniu- nes pas mane namie tik su cukrumi kakvos milteliai , tipo Nesquic
Kiek galima avokado bijau sumeluoti, ant greitųjų nerandu, nedaug, atrodo vienas valgomas šaukstas, bet gal ir klystu.
Košės tos, kur paprastieji dribsniai, žiūrėk, kad būtų be cukraus, žodžiu be priedų dribsniai. Būtinai košė + salotos + arb. šaukšt aliejaus + (riešutai arba alyvuogės arba avokadas).
Kakava mėgsti ar nemėgsti, būtinai. Paprasta kakava be jokių priedų, teks eiti į prekybos centrą(brangesnė skanesnė). Taip kaip vaistai. Aš irgi jos nemėgau, nuo pat vaikystės, dabar vaikai taip pat neperneša, (paveldima ). Vienas būdas-abu šaukštelius užpilti nedideliu kiekiu verdančio vandens ir kaip kartusis šokolado užpilas ant vakarinio kokteilio, arba atradimas:- šiek tie daugiau vandens- 70-100g stiprus gėrimas užkandant moliūgo gabalėliu, šokaladinis moliūgas
Tavo norai tikrai išsipildys dar šiemet, jei tik nenuklysi šonan. Sėkmės.
Dabar Tau rašau gurkšnodama šokaladinį gėrimą,
Čia galima rasti arsakymus į visua klausymus
http://nazdorovie.co...opic.php?t=1601
http://www.pohudet.ru/rf009.htm
http://nazdorovie.co...opic.php?t=1601
http://www.pohudet.ru/rf009.htm
Ačiū
Mano kantrybės man užteko lygiai 4 dienom ...o dabar po savo mmm bandysiu vėl...Nes mane prieš mmm kankina baisus PMS- nenugalima trauka šokoladui bei valgiui+ dar migrena...Šiaip visvien valgyt norėdavosi..bet pasirinkau nes tas dienas dietos pradžiai Taip kad nuo pirmadienio- vėl kokteiliukai ir pagaliau sportas...Ech reikia man kantrybės ir valios mokytis
Sveiki
Mane l.sudomino sitas lieknejimo budas, noreciau isbendyti. Tik as dabar maitinu vaikeli pati, ar galima imtis sio lieknejimo budo? Pagal liniuote matau, kad ir tavo vaikelis panasaus amziaus .
Mane l.sudomino sitas lieknejimo budas, noreciau isbendyti. Tik as dabar maitinu vaikeli pati, ar galima imtis sio lieknejimo budo? Pagal liniuote matau, kad ir tavo vaikelis panasaus amziaus .
TIKUOSI SITAI TINKA IR NORINT NUMESTI NUO 62 IKI 57. KITA DIDELI DARBA JAU PADARIAU PRAEITYJE (-15).