Na ir kas, kad yra, jeigu neveiksminga. Dalį iššukuosi ir atgal įlys. Užlašinus specialiai šukuot nereikia.
hm....na gal... nebandžiau Bet juk vistiek kažkiek mažiau tų parazitų Geriausia paimt "lapatką" ir išdaužyt visas Iškart po lašinimo nereikia šukuot, tiesiog ne taip parašiau praeitame pst`e
Reikia tik vieno dalyko - užlašint gerą veiksmingą preparatą, ir nereikės naudoti jokių akmens amžiaus priemonių, nes jokių parazitų paprasčiausiai nebus.
Mums padėjo Insectin pudra.Tiesa-brangi,bet vieną kartą patepus iškart padėjo.
išbandžiau saviškiui plataus veikimo Advocate. su kiemo šunėkais pabendrauja, tai retkarčiais blusų parsineša. o ir nuo kirmėlių jau buvo laikas duot. mėnesį, atseit, saugo nuo blusų, erkių, išvaro kirmėles ir ausų erkutes, žodžiu, vos ne stebuklas. menesio kaina - 25Lt. žiūrėsim, vertinsim.
labas
gal kas bande Sabunol
pas savo mazyle pekiniuke uztikau blusu vargsiuke kankinas ,draskos...bandziau isgaudyti ,bet veltui ...kasosi kokias 3 dienas
tai va nupirko lasiukus tuos uzlasinau ant spranduko ,bet vistiek draskos ...kiek laiko laukti rezultato reikia...
gal kas bande Sabunol
pas savo mazyle pekiniuke uztikau blusu vargsiuke kankinas ,draskos...bandziau isgaudyti ,bet veltui ...kasosi kokias 3 dienas
tai va nupirko lasiukus tuos uzlasinau ant spranduko ,bet vistiek draskos ...kiek laiko laukti rezultato reikia...
QUOTE(Osera @ 2009 07 21, 19:10)
labas
gal kas bande Sabunol
gal kas bande Sabunol
tai ismaudyt pries tai reikejo... su sampunu nuo blusu... kad jas isnaikinti... o paskui lasiukai kad ju daugiau neatsirastu...
QUOTE(mielka @ 2009 07 21, 19:16)
tai ismaudyt pries tai reikejo... su sampunu nuo blusu... kad jas isnaikinti... o paskui lasiukai kad ju daugiau neatsirastu...
Matau,kad tema sena,bet man siuo metu labai aktuali .As taip pat galvojau,kad palasinus lasiuku suniukui-blusos dings.Bet,deja Lasiukai lasiukais,o blusos liko.Taigi,noreciau patarimo-kaip isnaikint?Pagooglinau,pasirodo,kai kurie sampunai nuo parazitu-tai tik pavadinimai.Gal parekomenduokit koki sampuna nuo blusu,kuris tikrai naikina jas.Nes ciucikas tikrai kasosi
QUOTE(smala @ 2010 08 03, 14:14)
Matau,kad tema sena,bet man siuo metu labai aktuali .As taip pat galvojau,kad palasinus lasiuku suniukui-blusos dings.Bet,deja Lasiukai lasiukais,o blusos liko.Taigi,noreciau patarimo-kaip isnaikint?Pagooglinau,pasirodo,kai kurie sampunai nuo parazitu-tai tik pavadinimai.Gal parekomenduokit koki sampuna nuo blusu,kuris tikrai naikina jas.Nes ciucikas tikrai kasosi
Man atsake kitoje temoje,bet idesiu ir cia.Gal kam prireiks
http://vetlt1.vet.lt/vr/pdf/RV0395.pdf
Jakovo vaistinej,Vln ampule 4.20lt,Pylimo g.veterinarinej vaistinej 4.80Lt
Sitos ampules sunaikina blusas,erkes.
QUOTE(daewoo @ 2010 08 16, 23:11)
mes naudojam lasiukus practic, lasinam reguliariai, bet pastebejau, kad suniukas turi blusu.... kaip is suniuko isnaikint, tai zinau, bet kaip su aplinka????? suniukas gyvena namuose. ar uztenka tik is suniuko kailio isnaikint?
Vakar buvau pas vete,tai sake,kad auksciau mano minimas preparatas gali buti naudojamas ir patalpu valymui.Pabandykit pasiskambint i kokia vaistine-tikrai patars.
O mes lasinom ADVANTIKS ,jei teisingai parasiau,tai nepadejo nei nuo blusu,nei nuo erkiu.Is lauko vis atsinesa tai to,tai to.Dabar dar pora savaiciu palauksim ir pirksim kitus lasiukus,gal jie mums geriau tiks.Vete sake,kad jei neapsaugo-reiskia reikia kitokius naudot.
Keista, mes advantix naudojame (kaip supratau, kaip ir Jūs), labai gerai padeda. Nei vienos erkės nepasigavo, o vaikštome po žoles, kurios vos ne iki liemens man.
Kas naudojo, tai pirmą kartą girdžiu, kad netiko ištikro tai gan stipri apsauginė priemonė, palyginus su kokiu fortline. tačiau lyginti sunku, nes veikimai visai kitoki.
Kas naudojo, tai pirmą kartą girdžiu, kad netiko ištikro tai gan stipri apsauginė priemonė, palyginus su kokiu fortline. tačiau lyginti sunku, nes veikimai visai kitoki.