Įkraunama...
Įkraunama...

Apsauga nuo blusų

Iškart atsiprašau už sukurtą naują temą, tiesiog panašios per paieška nesugėbejau surasti...Žožiu yra problema...Prieš pora metų esu pirkusi iš veterinarijos vaistinės (prie senojo turgaus, lygtais Didžiojoje Vandens gatvėje) nuo blusų tokias stiklines kapsules (1vnt-3lt.), kurias reikėdavo prieš naudojant nudaužti stiklinį kakliuką ir visą turinį sumaišyti su puse litro vandens. Kvapas būdavo kaip kokio spirito, dažų, na žodžiu gryni chemikalai. Tai va kur bėda, pas mano mišrūną atsirado tiek blusų, kad neįmanoma verysad.gif bandžiau vėl ten bandyti pirkti, tačiau ji jau užsidariusi, ar bankrutavusi unsure.gif išbandžiau, patikėkit, beveik viską, o šuneliui nei pagerėjo nei ka schmoll.gif ir dar šitiek pinigų išleidau blink.gif visoje Klaipėdoje nerandu kur būtų galima įsygiti šių kapsulių...ir kas svarbiausia, bent žinočiau kaip jos vadinasi doh.gif
Gal kuri žino kaip vadinasi jos, ar bent jau numano kur būtų galima nusipirkti jų. (Jei atrasčiau nepagailėčiau ir 20vnt nupirkčiau rolleyes.gif ) Tikrai geras dalykas! ir užtenka ilgam ax.gif
Tai va mielos mamytes, padėkit man, gaila man šuniuko kurį jau baigia suėst parazitės verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qlka: 16 lapkričio 2007 - 15:42
Duowin Contact, Frontline ir panašūs lašai ant keteros greitai išgelbės šunį nuo parazitų. Jie bekvapiai, lengvai naudojami.
Atsakyti
Neostomazanas
Bet ar tai stebuklas? doh.gif
Mes naudojam Frontline ax.gif užlašini ant sprando, dvi dienas nemaudai šuns, stengiesi kad jis nesušlaptų, ir pora mėnesių ramu.
Atsakyti
nežinau ar būtent juos ir esu išbandžiusi, unsure.gif tačiau pastebėjau kad lašiukai ant keteros,wisokie pavadeliai tikrai jam nepadeda,dar kai buwo mazytis esam isbande g.gif
Atsakyti
Lašiukų irgi visokių būna, tie kikiniai tai neveikia, tik pinigai į balą doh.gif ir jei po lašiukų užlašinimo išmaudai šunį tas pats, pinigai į balą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2007 11 16, 16:47)
Duowin Contact, Frontline ir panašūs lašai ant keteros greitai išgelbės šunį nuo parazitų. Jie bekvapiai, lengvai naudojami.

Neostomazanas? cia tikrai tas, apie kuri kalbejau? unsure.gif
Dianela, man ir mano suneliui jis buwo tikrai kaip stebuklas, tik ismaudzius istepi su tuo spiritu ir blusos pacios issokineja pridususios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qlka: 16 lapkričio 2007 - 15:53
Tikrai geri lašai veikia puikiai. Yra žymiai patogesni negu neostomozanas ir veikia daug ilgiau. Porą mėnesių nuo blusų ir mėnesį nuo erkių. Sulašinus porą dienų nešlapini šunį, o po to net pilnai išmaudžius veikimas nesuprastėja. Man labiausiai patinka Dupwin Contact. Jis turi ir atbaidantį poveikį.
Atsakyti
Tik išmaudžius ir veikia, praeis kelios dienos, iš kiaušinėlių išsiris naujos blusos ir vėl maudyk, ir taip ratu ir kartojasi.
Man patogiau lašai už 20lt smile.gif
Atsakyti
na nezinau rolleyes.gif pabandysiu apwaziuot vaistines ir veterinarijos klinikas (dbr bent jau zinosiu ko prasyt blush2.gif ) jei rasiu jo, ismaudysiu ir paziuresiu, doctor.gif jei nepades-imsiuos jusu priemoniu g.gif
Beje Dianela labai dekoju uz pagalba aciuks.gif
P.S: mano suniukas spaudzia tau letena mirksiukas.gif
Taip pat aciukas ir kitiems 4u.gif
Atsakyti
as dabar irgi nusipirkau frontline, bet tik sekmadieni galesiu sulasint, nes ka tik po skiepo. Pries tai pirkau ampules, kurias reikejo supilt i vandeni ir suniuka istrint, tai istryniau, po 10 dienu pakartojau, o dar po 10 dienu pas suniuka vel beprotiskai daug blusu verysad.gif dabar issikase visa snukuti zaizdom, ir nezinau ka daryt, ar laukt iki sekmadienio ar siandien lasint? o gal cia visai ne nuo blusu, gal koks grybelis ar kas? zodziu turbut reiks siandien vel i veterinarine vaziuot verysad.gif
Atsakyti
Lašint šiek tiek toliau nuo dūrio ir tiek. Tik kad nenusilaižytų. Padės.
Atsakyti
Kikoje yra šukyčių sirtų iššukuoti parazitams ax.gif Tai užlašinkite vaistukų, o poto iššukuokite smile.gif Šukos tikrai nebrangios, yra kataloge www.kika.lt 4u.gif
Atsakyti