Daug kas is jusu raso,kad naudoja majonezo kauke ar maiso ja su kitais priedais.Noreciau zinoti,ar isplovus plaukus nelieka majonezo kvapo,ir ar plaukai lengvai issiplauna
QUOTE(dainele35 @ 2008 03 29, 10:05)
Daug kas is jusu raso,kad naudoja majonezo kauke ar maiso ja su kitais priedais.Noreciau zinoti,ar isplovus plaukus nelieka majonezo kvapo,ir ar plaukai lengvai issiplauna
Bent jau niekas nesiskundė, kad aš majonezu atsiduodu o pati tuo labiau nejaučiu jokio pašalinio kvapo
QUOTE(Adatuke @ 2008 03 29, 12:06)
Bent jau niekas nesiskundė, kad aš majonezu atsiduodu o pati tuo labiau nejaučiu jokio pašalinio kvapo
Na,tai dekui Reikes pabandyti
dariau kazkada kauke vien tik su svogunu, galvojau kad ishgaruos tas kvapas ne tik plaukai savaite smirdejo bet ir paskuij koki puse metu vos sushlapinus jausdavos tas svoguno kvapas tikrai daugiau nesideciau... o rezultato jokio
QUOTE(Inner_me @ 2008 04 13, 21:09)
kažin, o normaliems plaukučiams, ne taip suvargusiems, kaip šviesinti, ar tiks majonezo kaukės? būtų l. gerai, jei tiktų
o kodėl turėtų netikti? maniškiai nėra ragavę dažų, nei peroksido. yra visiškai natūralūs ir aš naudoju alyvuogių aliejų. taip kad tikrai nepakenks, o kaip tik patiks plaukučiams
Nei majonezas, nei bet koks geras aliejus nepakenks jokiem plaukučiams, nuo jų tik atsigaus ir galai nesišakos. O kad geriau galima butu nuplaut, truputi įpilkit citrinų sulčių.
QUOTE(doufyl @ 2008 04 13, 18:38)
o kodėl turėtų netikti? maniškiai nėra ragavę dažų, nei peroksido. yra visiškai natūralūs ir aš naudoju alyvuogių aliejų. taip kad tikrai nepakenks, o kaip tik patiks plaukučiams
šaunumėlis, pabandysiu
QUOTE(Caylee @ 2008 04 14, 18:06)
Klausykit, o tie visi aliejai neriebins labai plauku? Maniskiai jau ir taip gan rieboki, tik zvilgesio jiems truksta
jejgu gerai ishplausi bus
Vakar tepiau plaukus pašildytu extra virgin alyvuogių aliejumi ir laikiau apie pusvalandį, po to išploviau "TIGI" šampūnu porakart, užsitepiau dar "Fructis" kaukę kelioms minutėms - šiandien man mano plaukai super Visgi alyvuogių aliejus man išlieka pats pačiausias, o pašildytas jis dar veiksmingesnis