as jau daug metu darau ta pacia, paprastute kauke pasildau alieju ( alyvuogiu arba vynuogiu seklu) koki namie turiu, i ji idedu medaus sauksta , kad istirptu pamaisau, imaisau kiausini ( pagal nora su tryniu ar be ), paskutiniu metu dar dadedu ricinos aliejaus, ir laikau koki pusvalandi , 40 min, issiplauna man per 1 karta , tikrai nereikia man daugiau (sampunas Himalaya)
o majonezo 1 karta nadziau, totali nesmaone, nematau visiskai naudos,
git tikro majonezo sudetis trinys, aliejus ir garstyciu, geriau siaip sumaisyta kiausiuka ir aliejuka
Man pati geriausia namine kauke tai - kiausinio trynis ismaisomas su labai letai ir po truputi pilamu alyvuogiu aliejumi, gaunasi tokia mase kaip majonezas ir tada istepu plaukus uzdengliu maiseliu ir valanda laikau ant plauku. Po isplovimo plaukai buna minkstuciai ir svelnus
As ir db sedziu su kaukyte ,antra kart jau daraus ,praeita kart mazai laiko turejau palaikyt (tik viena valandziuke). siandien jau palepinsiu ilgiau
Bandau tokia : al.aliejus+ricinos aliejus+trynys+cinamonas+brendziukas
Atsiliepimus parasysiu
Tiesa , as dar norejau paklaust o semenu aliejus ,kuris prekybos centruose parsiduoda prie visu alieju,geras?
Atsiliepimus parasysiu
Tiesa , as dar norejau paklaust o semenu aliejus ,kuris prekybos centruose parsiduoda prie visu alieju,geras?
QUOTE(ingkariuke @ 2009 01 11, 19:03)
taip, o kodel turetu buti blogas? as naudojau.
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 11, 21:04)
taip, o kodel turetu buti blogas? as naudojau.
Aciu ,as galvojau gal sitie nelabai tinkami gali buti ,gal reik pirkt specialiose sweikose parduotuvese,kur zoles visokios,aliejai ir t.t
as taip pat duodu pirmenybe naminems kaukems esu sviesiaplauke. darau kauke karta i savaite: trynys-medus-makadamiju aliejus (is spec.alieju pard.)arba linu semenu aliejus-ir maisau kartais brendzio,ricinos aliejaus,citrinos isilasinu... plaukai ir stiprus ir zvilga ir auga aisku sezoninio slinkimo neisvengsi vistiek,bet nesiskundziu plaukuciais
QUOTE(ingkariuke @ 2009 01 11, 21:45)
Aciu ,as galvojau gal sitie nelabai tinkami gali buti ,gal reik pirkt specialiose sweikose parduotuvese,kur zoles visokios,aliejai ir t.t
ne, zinok, tinka ir maistiniai...
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 01 11, 23:34)
ne, zinok, tinka ir maistiniai...
Aciu ,ryt prigriebsiu ir ji
QUOTE(ingkariuke @ 2009 01 11, 21:03)
As ir db sedziu su kaukyte ,antra kart jau daraus ,praeita kart mazai laiko turejau palaikyt (tik viena valandziuke). siandien jau palepinsiu ilgiau
Atsiliepimus parasysiu
Atsiliepimus parasysiu
o tai jusu plaukai riebus, taip?
mano sausi, tas brendis visai nusausintu
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 07, 10:56)
alyvuogiu aliejaus siulyciau nedeti,yra nemazai zmoniu kam atrodo plaukus jis tik sausina ( na jie tampa kietesni siurkstesni), taip pat manes niekas nepriverstu deti citrinos..tik medus, ivairus aliejai, trinys, cinamonas. Alijosius i sampuna ir galvos odai patrint.
kazkur skaiciau, kad alyvuogiu aliejus ir keliu rusiu, t.y. vieni turi dideli rugstinguma, kiti ne. Berods, geriausia naudoti toki, kur yra uzrasas "Extra Virgin Oil". Tai va, gal cia tas rugstingumas daug ka lemia
QUOTE(arpaci @ 2009 01 09, 21:32)
siandien pasidariau kauke:kiausinio trinys+medus+ricinos aliejus.
plaukai dar dregnoki bet jau matau kad labai svelnus ir blizga labiau nei pries kauke
dar zadu darytis kauke plauku galiukams su citrinos sultymis nes galiukai nusiure nors kirpau pries menesi.
plaukai dar dregnoki bet jau matau kad labai svelnus ir blizga labiau nei pries kauke
dar zadu darytis kauke plauku galiukams su citrinos sultymis nes galiukai nusiure nors kirpau pries menesi.
Patarciau nusiurusiems galiukams citrinos nenaudoti, nes nuo jos dar labiau nusiurs. Citrina geriau kuo maziau reikia naudoti sausiems ir siurstantiems plaukams. Tokiems plaukams geriausia deti alieju kaukes.
QUOTE(ditax @ 2009 01 10, 02:00)
kazkada sena gerar kirpeja, sake, kad pati geriausia kauke - tai majonezas
QUOTE(Ammy @ 2009 01 10, 19:05)
Man irgi majonezas nelabai patinka..
Bet labai noreciau citrinas isbandyti, idomu kaip ten jos veikia, ar neissausina labai plauku
Bet labai noreciau citrinas isbandyti, idomu kaip ten jos veikia, ar neissausina labai plauku
Man ta nuo majonezo labai susisiausia plaukai, atrodo labai sausi. Ir paskui pasidomejau, kodel taip. Parirodo, visa tai yra del majonezo sudetyje naudojamo acto
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.