Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(ditax @ 2009 01 10, 01:00)
kazkada sena gerar kirpeja, sake, kad pati geriausia kauke - tai majonezas

jei jis naturalus, pacios gamybos, tikrai be priedu ir visokiu konservantu, kaip dabar parduotuvese, tai tikiu, kad padeda plaukams. Nes ten ir aliejaus yra, ir kaiusinio. bet parduotuviniai man netinka, labai sausinaa plaukus... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2009 01 10, 02:00)

na gal...bet as asmeniskai taip negalvociau...juk i majonezo sudeti ieina beveik vien milteliai...dazikliai, konservantai...manau geriau pasidaryti is svieziu produkta tas kaukes...ir siaip man majonezas ir plaukai- tai kazkas nesuderinamo ... schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
uzsidejau kauke alyvuogiu aliejus+ kiausinio trinys+ medus. dabar galvoju kaip isplaut reikes nes konsistencija ganetinai tirsta ir lipni gavos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2009 01 10, 02:00)

o man iš jo nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2009 01 10, 14:50)
uzsidejau kauke alyvuogiu aliejus+ kiausinio trinys+ medus. dabar galvoju kaip isplaut reikes nes konsistencija ganetinai tirsta ir lipni gavos  doh.gif

Man tai ji issiplauna po 3 plovimo,ta prasme tris kartus su sampunu plaunu po ,,kaukinimosi,, bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2009 01 10, 15:50)
uzsidejau kauke alyvuogiu aliejus+ kiausinio trinys+ medus. dabar galvoju kaip isplaut reikes nes konsistencija ganetinai tirsta ir lipni gavos  doh.gif

plius ipilu i kaukyte brendzio slakeli ir viskas puikiai plaunasi.Brendis suskustina ta mase ir lengviau tepasi
Atsakyti
Man irgi majonezas nelabai patinka.. schmoll.gif
Bet labai noreciau citrinas isbandyti, idomu kaip ten jos veikia, ar neissausina labai plauku g.gif
Atsakyti
palaikiau dvidesimt minuciu ir isiploviau nes galvojau taip plaukai sulips kad reiks pest smile.gif vis del to keunes kaukyte man pati paciausia. neturiu as kantrybes toms naminems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2009 01 10, 19:27)
palaikiau dvidesimt minuciu ir isiploviau nes galvojau taip plaukai sulips kad reiks pest  smile.gif  vis del to keunes kaukyte man pati paciausia. neturiu as kantrybes toms naminems  biggrin.gif

kai kiausas ieina i sudety man nelb nes, kaip rasei, sulipina plaukus...ploviau 3 kart su sampunu- vis tiek vos issukavau..ir toks siurkstumas jauciasi... g.gif o kai alieju tik pilu- visai kas kita...su medum nebandziau- gal cia tas lipnumas + ir nuo jo .... nu zodziu man kiausinis nelb nelb...
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 01 10, 18:10)
Man tai ji issiplauna po 3 plovimo,ta prasme tris kartus su sampunu plaunu po ,,kaukinimosi,, bigsmile.gif

aš tai pilu dar šlakelį brendžio ar degtinės ,šiek teik citrinų sulčių ,nežinau viskas puikiai išsiplauna rolleyes.gif
Atsakyti
dejau siuso receptus kitoj temoj, bet ir cia idesiu, ka radau plauku slinkimui stabdyti, paskatinti augima:

1. keleta sauksteliu kefiro + 1-2 saukstus ricinos aliejaus. Itrinti i saknis ir 2-3 val palikti.

2. ricinos aliejus + trynys + konjako saukstas. Stiprina plaukus.

3. ramuneles uzpilti 3 saukstais vardanciu vandeniu, ideti i košelę tryni ir pora šaukstu kefiro. Nuo plaukus slinkimo.

4. šitą labai noreciau isbandyti, O cesnako kvapas jauciamas?: Еще один способ - по 1 ст. ложке меда (medus) и сока алоэ (alijosius) плюс 1 ч. ложка сока чеснока (cesnakas). Перед употреблением добавляют желток (trynys) куриного яйца и наносят на кожу головы, тоже не забыв про полиэтиленовую шапочку. Через 20 минут тща телъно промывают волосы, шампунем и ополаскивают отва ром полевого хвоща (dirvinis asiuklis) или крапивы (dilgele) . Смесь можно хранить в хо лодильнике 2-3 дня. Курс - 2-3 раза в неделю в течение месяца.

5. Чтобы волосы лучше росли, смешайте по 1 столовой ложке лимонного сока и лука, добавьте яичный желток. Раз в неделю втирайте состав в корни волос, после чего накройте голову полиэтиленом, укутайте махровым полотенцем. Через 2 часа смойте.

6. Если волосы выпадают, втирайте сок алоэ в кожу головы. Для усиления эффекта наденьте полиэтиленовую шапочку, в которой вы обычно принимаете душ. Проделывают это все ежедневно в течение месяца. Кстати, эта маска заодно избавляет от перхоти.
Atsakyti
Paskutiniu metu mano plaukai pradejo slinkti, pasidare nepaslankus... tad pasiskaicius jusu recepteliu, siandiena bandysiu uzsideti alyvuogiu aliejaus kauke smile.gif pradziai
tai bene mano pirma namine kauke, tad butinai pasidalinsiu rezultatais smile.gif
Atsakyti