Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

o gal kas dedat moliūgų sėklų aliejų? Turiu namie ,gal vertėtų išbandyt .
o ta kaukė ,kur medus ,alyv. aliejus ,kiaušinio trynys ,brendžio šlakelis ,svogūnų sultys ,man thumbup.gif Bet norėčiau ir kokią kitą išbandyt biggrin.gif
Atsakyti
hmm. as vkr ta su avokadu isbandziau, isploviau , ten su balzamais, kauke dar kita , ir plauku galai sunkokais sukavosi, velesi, hm. idomu ar netiko avokadas ar kiausinio trynys . kita syki be trynio bandysiu darytis, mano sausi lb plaukai, maniau jiems tikra atgaiva bus avokadas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 08, 13:44)
o gal kas dedat moliūgų sėklų aliejų? Turiu namie ,gal vertėtų išbandyt .
o ta kaukė ,kur medus ,alyv. aliejus ,kiaušinio trynys ,brendžio šlakelis ,svogūnų sultys ,man  thumbup.gif Bet norėčiau ir kokią kitą išbandyt  biggrin.gif

Paįvairinimui gali pabandyti ricinos aliejų vietoj alyvuogių mirksiukas.gif Sitas tai tikrai geras, o apie tą moliūgų sėklų tai nežinau, nebandžiau... ax.gif Paskui parašyk koks buvo poveikis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 08, 14:04)
hmm. as vkr ta su avokadu isbandziau, isploviau , ten su balzamais, kauke dar kita , ir plauku galai sunkokais sukavosi, velesi, hm. idomu ar netiko avokadas ar kiausinio trynys . kita syki be trynio bandysiu darytis, mano sausi lb plaukai, maniau jiems tikra atgaiva bus avokadas  g.gif

zinok as kai tryni su avokadu dejau irgi nelabai patenta buvau.. man geriau medus aliejus trinys..
Atsakyti
niu reiks pabandyti ir tokia .smile.gif
o kur jus ta ricinos alieju perkate .?
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 08, 21:08)
niu reiks pabandyti ir tokia .smile.gif
o kur jus ta ricinos alieju perkate .?

Vaistinese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knoti @ 2009 01 08, 20:26)
Vaistinese  4u.gif

a aaa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ammy @ 2009 01 08, 20:39)
Paįvairinimui gali pabandyti ricinos aliejų vietoj alyvuogių  mirksiukas.gif  Sitas tai tikrai geras, o apie tą moliūgų sėklų tai nežinau, nebandžiau...  ax.gif  Paskui parašyk koks buvo poveikis  smile.gif

turiu ir ricinos ,ir moliūgų ,tai savaitgalį bandysiu su kuo nors ,parašysiu ar patiko 4u.gif
Atsakyti
Jau 2 kartus dariau tokia kauke
alyvuogiu aliejus,ricinos aliejus,medus ir kiausinio trynis
Patiko labai man ax.gif
Atsakyti
siandien pasidariau kauke:kiausinio trinys+medus+ricinos aliejus.
plaukai dar dregnoki bet jau matau kad biggrin.gif labai svelnus ir blizga labiau nei pries kauke bigsmile.gif thumbup.gif
dar zadu darytis kauke plauku galiukams su citrinos sultymis nes galiukai nusiure nors kirpau pries menesi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 01 09, 21:32)
siandien pasidariau kauke:kiausinio trinys+medus+ricinos aliejus.
plaukai dar dregnoki bet jau matau kad  biggrin.gif labai svelnus ir blizga labiau nei pries kauke bigsmile.gif  thumbup.gif 
dar zadu darytis kauke plauku galiukams su citrinos sultymis nes galiukai nusiure nors kirpau pries menesi. g.gif

O kaip cia ta kauke plauku galiukams darosi ? O ar nesausina citrina plaukuciu ? kiek cia skaitinejaus,tai didesne dauguma teigia,kad sausina.. g.gif
Atsakyti
kazkada sena gerar kirpeja, sake, kad pati geriausia kauke - tai majonezas
Atsakyti