Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

visose musu naudojamose kaukese, sampunuose ir t.t. visokios chemijos, alkoholio, sausinancio plaukus yra, tai nekaltas majonezas blogiau tikrai nepadarytu biggrin.gif
Atsakyti
siaip man irgi majonezas labai sausina plaukus. Kiek naudojau, tiek sausino, plaukai kaip stagarai, neimanoma issukuoti.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2009 01 04, 00:52)
siaip man irgi majonezas labai sausina plaukus. Kiek naudojau, tiek sausino, plaukai kaip stagarai, neimanoma issukuoti.

tada patarciau naudot tryni ir citrinu sultis super derinukas thumbup.gif
Atsakyti
As naudoju tryni, ricinos alieju ir medu smile.gif labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 01 03, 23:58)
tada patarciau naudot tryni ir citrinu sultis super derinukas thumbup.gif

oj, ne... citrinos sultys irgi sausina plaukus, brendzio kauke irgi (be to jos negalima dazniau nei karta per 10dienu daryti).
Mano plaukam tinka tik riebios kaukes su aliejumi, medumi. Vat siandien sumaisiau visokiu turimu alieju (ricinos kaip pagrindas) plius ilasinau Vit E, palaikiau dvi valandas, niu pasaka plaukuciai. wub.gif Patingejau alijosiu eiti lauzyti, tai buciau ilasinusi i ta kauke. o jei dar butu medaus tai isvis thumbup.gif
Mano plaukams labiausiai tinka visos kaukes, kur pagrindas aliejus.

Ir dar, labai drekina ir atgaivina sausus plaukus, jei i sampuna ipilsite alijosiaus sulciu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2009 01 04, 01:49)
oj, ne... citrinos sultys irgi sausina plaukus, brendzio kauke irgi (be to jos negalima dazniau nei karta per 10dienu daryti).
Mano plaukam tinka tik riebios kaukes su aliejumi, medumi. Vat siandien sumaisiau visokiu turimu alieju (ricinos kaip pagrindas) plius ilasinau Vit E, palaikiau dvi valandas, niu pasaka plaukuciai.  wub.gif  Patingejau alijosiu eiti lauzyti, tai buciau ilasinusi i ta kauke. o jei dar butu medaus tai isvis  thumbup.gif

Ir dar, labai drekina ir atgaivina sausus plaukus, jei i sampuna ipilsite alijosiaus sulciu.  rolleyes.gif

naturalaus alijosiaus, augalo? turiu saldytuve sakeliu prisilauzius punda, bet tingiu naudot.. i sampunus itrekst netingeciau..bet ar nesugadinsiu geru brangiu sampunu,nerugsta jis juose? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2009 01 04, 01:49)
Mano plaukam tinka tik riebios kaukes su aliejumi, medumi. Vat siandien sumaisiau visokiu turimu alieju (ricinos kaip pagrindas) plius ilasinau Vit E, palaikiau dvi valandas, niu pasaka plaukuciai.  wub.gif  Patingejau alijosiu eiti lauzyti, tai buciau ilasinusi i ta kauke. o jei dar butu medaus tai isvis  thumbup.gif

Ir dar, labai drekina ir atgaivina sausus plaukus, jei i sampuna ipilsite alijosiaus sulciu.  rolleyes.gif

tiesa sausina, bet man citrinu sultys plauku skatinimui ir stiprinimui kaip tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 04, 01:34)
naturalaus alijosiaus, augalo? turiu saldytuve sakeliu prisilauzius punda, bet tingiu naudot.. i sampunus itrekst netingeciau..bet ar nesugadinsiu geru brangiu sampunu,nerugsta jis juose? smile.gif

na as pyliau ne i brangius o i maximinius, tai taip ir naudojau visa buteliuka (as pyliau 1buteliukui is vienos sakeles sulciu). man nerugo. Juk i kremus galima pilti alijosiu, i visokius misinius odai ir taip laikyti.
Man tai labai drekino. Vat mamai labai nepatiko, nes ji megsta, kad plaukai "stovetu" (formuoja aukstesne sukuosena), tai jai plaukai per daug dregni buvo, prisplodavo. O man super, nes megstu tiesesnius plaukus, lengvai krentancius, o ne puresnius.

Tu pabandyk pradziai kai tik plauni galva tiesiai saujoj maisyti sulcius su sampunu. (jei bijai sugadinti sampuna) Paziuresi koks efektas, aisku ne po pirmo karto.
Atsakyti
Prisiskaičius, mergaitės jūsų, kaukių receptų nusprendžiau ir aš pabandyti pasidaryti bigsmile.gif

Naudojau kiaušinio trynį, citrinos sultis, medų ir alijošiaus sultis.Gavosi skystoka masė, nors medaus tikrai nemažai dėjau...Laikau dabar, žiūrėsiu koks efektas gausis.
Pabandysiu dar ir į šampūną įpilti alijošiaus sulčių ok.gif
Atsakyti
kodel vienos deda tik tryni, o kt tik baltyma? nes tryny riebalo yra, ar kaip cia? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na va ,siandien ir as po kaukes ax.gif >Prisiskaiciau ir pirma karta dariau namine kauke unsure.gif doh.gif . O darysiu db i sawaite karta.. ax.gif thumbup.gif .Dejau populiariausius is jusu siulytu kaukyciu ingridientus ir thumbup.gif thumbup.gif .

Al.aliejus+ medus+ trynys+ truputi ric.aliejaus+ ir cinamonas

Esu labai patenkinta wub.gif ..Mano sugadintiems plaukuciams ilgokai jas reiks deti ,bet matau ,kad pagalba imanoma naturaliais naminiais receptukais drinks_cheers.gif thumbup.gif

Atsakyti
o jeigu dedant paprasta alieju tryni medu ir cinamona koks butu rezultatas ar tada butinas ricinos aliejus >?
Atsakyti