Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 12 15, 18:55)
kad ir rupuzes koja, svarbu , kad padetu. Pasidomekit, kur dar yra nafta naudojama, dar mokykloj mokiausi, kad ir kosmetikoje naudojama...ir ne tik plauku

taip naudojama, bet rasoma jog si naftos atlieka yra viena is 10ties pavojingiausiu ingridientu kosmetikoje rolleyes.gif

Papildyta:

3. Mineralinis aliejus, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum)
Naudojamas visų tipų kremuose masažiniuose aliejuose, tai yra pagrindinė „vaikų aliejaus” medžiaga
Tikslas: odos minkštinimas, riebinimas.
Nepageidautas poveikis: pigus naftos subproduktas, kuris padengia odą „nekvėpuojančiu” sluoksniu, sudaro komedonus (juoduosius taškus, uždegimus). Gali turėti poli- cikliškiuosius aromatizuotus angliavandenius (PHA), taip pat yra kancerogenai ir mutagenai. Kosmetikoje dažniausiai naudojamas dėl pigumo, lyginant su aukštos vertės augalų aliejais.

si informacija is
http://www.madara.lt/index.php?id=1956
Atsakyti
isbandziau tokia kauke:2 kiausinio tryniai,2 saukstai ricinu aliejaus,apioe 2 saukstus brendzio, saukstas medaus,saukstas linu semenu aliejaus,kartais dar citrinos ispaudziu.labai plaukai atsiagudineja ir matau kad dygsta nauji plaukeliai wub.gif wub.gif wub.gif (tokia kauke darau viena kart per savaite) thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 12 15, 17:55)
kad ir rupuzes koja, svarbu , kad padetu. Pasidomekit, kur dar yra nafta naudojama, dar mokykloj mokiausi, kad ir kosmetikoje naudojama...ir ne tik plauku

Prisikaiciau vakar... tai svogunu sultys tryniau, tris kart ssiploviau paskui, truputi kvapelio liko, bet siandien po duonos kaukes kvapo nebeliko smile.gif
Gal zinote, kiek kartu per menesi galima svogunu sultis trinti i saknis? Bijau, kad per daug nebutu

Kiek as zinau, tai kaukes su svogunu sultimis galima naudoti karta per menesi ar net per kelis mensesius rolleyes.gif dariausi ir as pries pora savaiciu kauke su svogunu sultimis (kiausinis+ricinos aliejus+svoguno sultys+medus), bet ikisiol plaunant plaukus kvapa jauciu unsure.gif
Atsakyti
sakykit kaip darot kaukes su avokadu, ka dar maisote?Kokiems plaukams ji tinka?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 12 16, 17:48)
sakykit kaip darot kaukes su avokadu, ka dar maisote?Kokiems plaukams ji tinka?

Savaitgali dariausi kauke su avokadu ir juoda duona. Avokadanulupau, sutryniau idejau ismirkytos trintos juodos duonos ir pora saukstu ricinu aliejaus. Istepiau sausus plaukus, uzdejau maisiuka, ranksluosti ir taip kelias valandas vaiksciojau smile.gif Kadangi mano plaukai prie saknu riebus, o galiukai sausi, tai kazkaip nepagalvojau istepus sia kauke saknis, i likusia ipilti pasildyto alyvuogiu aliejaus ir istepti plaukus nuo tos vietos, kur kasa susirisa. Man si kauke visai patiko, plaukai labai slidus buvo thumbup.gif

P.S. avokas maitina plaukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasela: 16 gruodžio 2008 - 17:09
QUOTE(Rasela @ 2008 12 16, 18:08)
Savaitgali dariausi kauke su avokadu ir juoda duona. Avokadanulupau, sutryniau idejau ismirkytos trintos juodos duonos ir pora saukstu ricinu aliejaus. Istepiau sausus plaukus, uzdejau maisiuka, ranksluosti ir taip kelias valandas vaiksciojau smile.gif Kadangi mano plaukai prie saknu riebus, o galiukai sausi, tai kazkaip nepagalvojau istepus sia kauke saknis, i likusia ipilti pasildyto alyvuogiu aliejaus ir istepti plaukus nuo tos vietos, kur kasa susirisa. Man si kauke visai patiko, plaukai labai slidus buvo thumbup.gif

P.S. avokas maitina plaukus.

aciu 4u.gif mano plaukai sausoki tai ipilsiu siek tiek aliejaus 4u.gif
Atsakyti
hmmm...mano plaukai garbanoti ir kazko paskutiniu metu labai greit susiriebaluoja..nors siaip - kaip ir dauguma garbanotu plauku - jie pakankamai sausi
karts nuo karto naudju duonos kauke, bet ir ta paskutiniu metu kazkaip nepadeda - nejaukus plaukai buna.
gal kas kokiu geru minciu turit?
ar tinka kaukes su aliejais tokiems plaukams?
noretus rytoj grazius plaukus turet wink.gif

ir su sventem visas:) drinks_cheers.gif
Atsakyti
as pries savaite dariausi mieliu kauke, po jos plaukai tokie svelnus liko, bet smirdejo rolleyes.gif galvojau po antro plovimo kvapas iseis, ale kur tau doh.gif smirdziu kaip smirdejus lotuliukas.gif
Atsakyti
neskaiciau visos temos tai nezinau ar jau buvo toks klausimas. Noreciau paklaust kokios kaukes tiktu ploniems,sviesiems plaukams, kad jie butu purus,zvilgetu ir,kad ju apimtis padidetu
Atsakyti
Na vsio ,perskaiciau visus psl ,tai ryt tepsiu sawo vargsiukus... bigsmile.gif .
Bandysiu al.aliejus+trynys+medus...Gal cinamono rasiu dar smile.gif .

Man anksciau kirpeja sakydavo : dekis majoneza,jis labai gerai sausiems ,pazeistiems plaukams...bet db truputi baiminuos ,kad dar labiau nesausintu ax.gif . O aliejus manau niekam dar nepablogino bukles smile.gif

Ir dar sugunde kefyras ax.gif ax.gif , na ,bet kita kart smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingkariuke: 03 sausio 2009 - 16:31
QUOTE(dovila @ 2008 12 15, 22:55)
isbandziau tokia kauke:2 kiausinio tryniai,2 saukstai ricinu aliejaus,apioe 2 saukstus brendzio, saukstas medaus,saukstas linu semenu aliejaus,kartais dar citrinos ispaudziu.labai plaukai atsiagudineja ir matau kad dygsta nauji plaukeliai  wub.gif  wub.gif  wub.gif (tokia kauke darau viena kart per savaite)  thumbup.gif  wub.gif

idomios sudeties kauke su brendziu blink.gif biggrin.gif ar tikrai gera? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingkariuke @ 2009 01 03, 17:11)
Na vsio ,perskaiciau visus psl ,tai ryt tepsiu sawo vargsiukus...    bigsmile.gif .
Bandysiu al.aliejus+trinys+medus...Gal cinamono rasiu dar  smile.gif .

Man anksciau kirpeja sakydavo : dekis majoneza,jis labai gerai sausiems ,pazeistiems plaukams...bet db truputi baiminuos ,kad dar labiau nesausintu  ax.gif . O aliejus manau niekam dar nepablogino bukles  smile.gif

Ir dar sugunde kefyras  ax.gif  ax.gif , na ,bet kita kart  smile.gif

majoneze yra kiausinio milteliu, blogiau padaryt neturetu. man patiko kauke - ricinos al.,citrinos sultys ir trinys wub.gif plaukai svelnus ir sustipreja.
Atsakyti
majoneze yra citrinos rugsties sausinancios plauka ir daugybe koncervantu bei seip chemijos, tad geriau naudoti kiausinio trynius medu alieju...
Atsakyti