Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

Sveikos wink.gif Prisiskaičiau čia visokių naminių kaukių receptukų ir išbandžiusi galiu pasidalinti rezultatais smile.gif Kadangi mano plaukai ilgi (iki pusės juosmens) ir banguoti, prie šaknų riebūs, o galiukai sausi, skilinėjantys ir labai besipučiantys, tai pats geriausias vaistas, kurį jiems atradau, yra alyvuogių aliejus. Aš pašildytu juo ištepu plaukus nuo tos vietos, kur kasa susiriša, iki pat galiukų, tada susipinu į kasą ir taip kelias valandas pavaikštau, po to išplaunu šampūnu, dedu dar balzamo ir esu labai patenkinta rezultatais, nes jau po kelių kartų matosi, kad plaukų galiukai pamaitinti ir nebetaip pučiasi thumbup.gif Dar labai patiko kaukė iš avokado, juodos duonos ir ricinų aliejaus. Tik labai sunku buvo ją tepti sad.gif Bet po kelių valandų, kai išploviau plaukus ir kai jie išdžiūvo, plaukai buvo labai švelnūs ir slidūs, tik galiukai truputį susišiaušę buvo. kažkaip nepagalvojau alyvuogių aliejaus užtepti ant tų galiukų. Bet, kaip sakoma, su laiku ateina ir patirtis biggrin.gif
Atsakyti
aš tai naudoju varnalėšų aliejuką smile.gif jo galima nusipirkti kosmadoje. Jis veiksmingas, tik po kelių savaičių naudojimo, o ne po kelių kartų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgaa @ 2008 12 14, 19:14)
aš tai naudoju varnalėšų aliejuką  smile.gif jo galima nusipirkti kosmadoje. Jis veiksmingas, tik po kelių savaičių naudojimo, o ne po kelių kartų mirksiukas.gif

Toks stikliniame buteliuke? Vokiskas? Jei sis, tai jis tikrai geras, plaukai lb bligzantys tapo, o ir lb pigus, pati nustebau, nes nekad nevertinau tokiu pigiai kainuojanciu priemoniu, bet konsultante nemelavo smile.gif
Papildyta:
Vis skaitau, kad majonezas kaip kauke, bet juk jame visokio slamsto pilna, nera jis ir valgyti sveika, gal geriau, paskaityt, kas i sudeti ieina, ir tik "geruosius" produktus kurie yra jo sudetyje panaudoti, ir kauke pasidaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgaa @ 2008 12 14, 18:14)
aš tai naudoju varnalėšų aliejuką  smile.gif jo galima nusipirkti kosmadoje. Jis veiksmingas, tik po kelių savaičių naudojimo, o ne po kelių kartų mirksiukas.gif

QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 12 14, 18:31)
Toks stikliniame buteliuke? Vokiskas? Jei sis, tai jis tikrai geras, plaukai lb bligzantys tapo, o ir lb pigus, pati  nustebau, nes nekad nevertinau tokiu pigiai kainuojanciu priemoniu, bet konsultante nemelavo smile.gif
Papildyta:
Vis skaitau, kad majonezas kaip kauke, bet juk jame visokio slamsto pilna, nera jis ir valgyti sveika, gal geriau, paskaityt, kas i sudeti ieina, ir tik "geruosius" produktus  kurie yra jo sudetyje panaudoti, ir kauke pasidaryti g.gif

Tai kad jis kaip tik labai ispeiktas SM, kad nieko gero plaukams jis neduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 12 14, 19:31)
Toks stikliniame buteliuke? Vokiskas? Jei sis, tai jis tikrai geras, plaukai lb bligzantys tapo, o ir lb pigus, pati  nustebau, nes nekad nevertinau tokiu pigiai kainuojanciu priemoniu, bet konsultante nemelavo smile.gif
Papildyta:
Vis skaitau, kad majonezas kaip kauke, bet juk jame visokio slamsto pilna, nera jis ir valgyti sveika, gal geriau, paskaityt, kas i sudeti ieina, ir tik "geruosius" produktus  kurie yra jo sudetyje panaudoti, ir kauke pasidaryti g.gif

Visiskai pritariu del majonezo, majonezas gi padarytas is aliejaus ir triniu, ir dar visokiu koncervantu ir kitu sh, tai gi 1000kartu geriau tiesiog pasidaryti kaukyte is tryniu ir aliejaus..
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2008 12 14, 20:41)
Tai kad jis kaip tik labai ispeiktas SM, kad nieko gero plaukams jis neduoda g.gif

Gal kazkam netinka, bet man nei viena kauke, ar balzamas, nesuteike tokio zvilgesio.
Aplamai plaukus gydau jau virs dvieju metu, jau atsirinkau kas man tikrai padeda.

O i tema atsakymas- karta savaiteje pasildyta alyvu alieju, kartais bananu i ta alieju imaisau, laikau per nakti, jei mb isvaziaves buna, visada taikau momenta, kad jo namie nebutu... kai su aliejais zaidziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victoria Beckham: 14 gruodžio 2008 - 20:24
na nezianau as ir turiu ta vokiska aliejuka stikliniam but.,geltonos spal.na sudu sudas nezinau jis man labai nepatiko .plaukai kaip riebaluoti schmoll.gif taipir stovi lentynoje kelis sykius iabandytas
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2008 12 15, 12:32)
na nezianau as ir turiu ta vokiska aliejuka stikliniam but.,geltonos spal.na sudu sudas nezinau jis man labai nepatiko .plaukai kaip riebaluoti  schmoll.gif taipir stovi lentynoje kelis sykius iabandytas

As irgi si aliejuka turiu. Is pradziu jis man labai patiko, bet kai nusipirkau antra, tai nebe. Pastebejau, kad jis man plauku galiukus sausina, o jie ir taip labai sausi verysad.gif
Atsakyti
peike, peike SM ta vokiska varnalesu alieju tongue.gif delto kad jo sudetis yra paraffinum liquidum. kas lietuviskai reiskia naftos atlieka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesee: 15 gruodžio 2008 - 14:57
O man geriausia naminė kaukė tai pašildyti lyvuogių aliejus + medus biggrin.gif ir išsiplovus šį mišinį šampūnu, į belkosmex kauke ipilu arbatinį šaukštelį linu sėmenų aliejaus tongue.gif mano sausučiam žiauriai patinka tokios proceduros, taisos jie man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 12 15, 15:56)
peike, peike SM ta vokiska varnalesu alieju  tongue.gif delto kad jo sudetis yra paraffinum liquidum. kas lietuviskai reiskia naftos atlieka  ax.gif

kad ir rupuzes koja, svarbu , kad padetu. Pasidomekit, kur dar yra nafta naudojama, dar mokykloj mokiausi, kad ir kosmetikoje naudojama...ir ne tik plauku

Prisikaiciau vakar... tai svogunu sultys tryniau, tris kart ssiploviau paskui, truputi kvapelio liko, bet siandien po duonos kaukes kvapo nebeliko smile.gif
Gal zinote, kiek kartu per menesi galima svogunu sultis trinti i saknis? Bijau, kad per daug nebutu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victoria Beckham: 15 gruodžio 2008 - 17:17
http://www.vitamin.l...nu-semenys.html suradau toki receptuka sausiems, dažymo ir cheminio sušukavimo pažeistiems plaukams: prieš plovimą įtrinkite galvos odą ir plaukus linų sėmenų aliejumi, užsidėkite dušo kepuraitę, o ant viršaus – sausą frotinį rankšluostį. Palaikykite 1–2 val. ir išplaukite galvą šampūnu. Gal esate kur naudojusi sia kauke? Jei tap, tai parasykit kos buvo poveikie, ar padejo ir panasiai mirksiukas.gif

mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti