Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(nataliux @ 2008 10 23, 09:31)
As vakar taip pat pasidariau ta kauke-aliejus-medus-kiausinio trinys,na man neblogai,tikrai geriau ir matyt efektas didesnis negu vien tik aliejus.Sita kauke gal dazniau pasidarysiu.
Tik toks klausimelis po naturaliu kaukiu jus isplaunate tik sampunu ar uzdedat nors truputi balzamo? ax.gif

As tai nebededu jokiu balzamu, schmoll.gif bet vat ir suvokiau koks stebuklas yra tos naturalios priemones - nesivelia plaukucia anei trupucio man !!!! ir tikrai nereikia jokiu kondicionieriu, balzamu ir viso kito sh... tik sampunas po naturalios kaukes ir plaukai puikus thumbup.gif
Atsakyti
man balzamo nereikianebent pogrynoaliejaus kaukes, o siaip bent galus visada tenka patepti schmoll.gif , labai jau sausi jie pas mane
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 10 23, 16:17)
As tai nebededu jokiu balzamu,  schmoll.gif  bet vat ir suvokiau koks stebuklas yra tos naturalios priemones - nesivelia plaukucia anei trupucio man !!!! ir tikrai nereikia jokiu kondicionieriu, balzamu ir viso kito sh... tik sampunas po naturalios kaukes ir plaukai puikus  thumbup.gif

QUOTE(emiliuxas @ 2008 10 23, 18:53)
man balzamo nereikianebent pogrynoaliejaus kaukes,

g.gif g.gif g.gif tada as nebezinau ar man kauke yra gerai tokia,nes tikrai nera svelnus ir tikrai jie susivelia unsure.gif
Gal as per ilgai arba per trumpai laikau? g.gif
As laukiau gera valanda,gal truputi daugiau...
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2008 10 23, 19:21)
g.gif  g.gif  g.gif tada as nebezinau ar man kauke yra gerai tokia,nes tikrai nera svelnus ir tikrai jie susivelia  unsure.gif
Gal as per ilgai arba per trumpai laikau? g.gif
As laukiau gera valanda,gal truputi daugiau...

Tikrai nepertrumpai, naturalius produktus laikyk nors pernakti,blogiau nebus. o galiukai juk jau senas plaukas nuolat remiasi i pecius ,trinasi su rubais ir pan. vargsai jie, juos butinai dregnus reik patept aliejukais fluidais serumais kremukais..
Atsakyti
na as tai dekinga labai tai forumietei, kuri apie ta kauke su cinamonu pirma pasake 4u.gif ja dar alijosiaus sultim papildau as ir tai man pati fainiausia kauke namine wub.gif tik gal ja kiek sunkiau isplauti..
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 23, 20:34)
Tikrai nepertrumpai, naturalius produktus laikyk nors pernakti,blogiau nebus. o galiukai juk jau senas plaukas nuolat remiasi i pecius ,trinasi su rubais ir pan. vargsai jie, juos butinai dregnus reik patept aliejukais fluidais serumais kremukais..

Oi kas liecia del aliejuku serumu,tai as ne tik dregnus o ir sausus i diena kelis kartus tepu,kad tik nesausutu taip,nes visgi jie blondinti ax.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes, noreciau prisijungti prie jusu ir isbandyti naturales priemones doh.gif nes jau pavargau kariaut su savo plaukais.
Gal kuri turit tokia pacia situacija kaip mano ir galetumet pasakyti doh.gif nuo kurios kaukes pradet, kad kuo greiciau atsigautu plaukuciai.
Tai vat:
Mano galvos oda labai riebi. Galva galeciau plauti du kart per diena. Aisku, kad nuo dazno plobimo plauku galai kaip sienas verysad.gif kirpimas net nepadeda, po dvieju savaiciu tas pats buna. taip pat negaliu naudoti to pacio sampuno ir balzamo doh.gif net neisnaudoju vieno buteliuko ir turiu keist blink.gif bo kitaip pleiskanos puola
4u.gif aciu jums is angsto
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2008 10 24, 15:46)
4u.gif  sveikutes, noreciau prisijungti prie jusu ir isbandyti naturales priemones  doh.gif  nes jau pavargau kariaut su savo plaukais.
Gal kuri turit tokia pacia situacija kaip mano ir galetumet pasakyti  doh.gif  nuo kurios kaukes pradet, kad kuo greiciau atsigautu plaukuciai.
Tai vat:
Mano galvos oda labai riebi. Galva galeciau plauti du kart per diena. Aisku, kad nuo dazno plobimo  plauku galai kaip sienas  verysad.gif  kirpimas net nepadeda, po dvieju savaiciu tas pats buna. taip pat negaliu naudoti to pacio sampuno ir balzamo  doh.gif  net neisnaudoju vieno buteliuko ir turiu keist  blink.gif  bo kitaip pleiskanos puola
4u.gif  aciu jums is angsto

kadangi tavo galvos oda riebi, tai pirmas dalykas kuri reiktu atlikti - pasidaryti galvos pylinga - jei nori naminem priemonem, tai puikiai tinka rusiska druska: suslapini ja ir galvos oda ismasazuoji gerai. o galams tai tinka visos cia isvardintos kaukes - nes beveik visos jos skirtos sausiems pazeistiems plaukams. tik plaukucius tada reikia tepti nuo tos vietos, kur susirisa jie, kad palei saknis nesiriebaluotu. na ir po visu kauku, kad riebumo neliktu, galima citrinu sultimis praskalaut, arba juoda ar zalia(priklausomai nuo plauku spalvos) arbata. daug priemoniu yra sitoj temoj, tik pasiskaityt netingekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2008 10 24, 15:46)
4u.gif  sveikutes, noreciau prisijungti prie jusu ir isbandyti naturales priemones  doh.gif  nes jau pavargau kariaut su savo plaukais.
Gal kuri turit tokia pacia situacija kaip mano ir galetumet pasakyti  doh.gif  nuo kurios kaukes pradet, kad kuo greiciau atsigautu plaukuciai.
Tai vat:
Mano galvos oda labai riebi. Galva galeciau plauti du kart per diena. Aisku, kad nuo dazno plobimo  plauku galai kaip sienas  verysad.gif  kirpimas net nepadeda, po dvieju savaiciu tas pats buna. taip pat negaliu naudoti to pacio sampuno ir balzamo  doh.gif  net neisnaudoju vieno buteliuko ir turiu keist  blink.gif  bo kitaip pleiskanos puola
4u.gif  aciu jums is angsto

Pabandyk duonos kauke, ji riebiems plaukams
Atsakyti
Namines kaukes plaukams yra nupstabus dalykas ax.gif Mano pati paciausia plauku kauke butu : majonezas,citrina,alyvuogiu aliejaus keli saukstukai ir vienas zalias kiausinis... Palaikyti apie 25 mintues, o poto istrinkti plaukus sampunu. Rezultatas : Plaukai zvilga, nuotaika puiki, gera isvaidza 4u.gif
Atsakyti
aš norėjau paklaust,ar tokie ingridientai kaip majonezas,kiaušinio trinys ir medus neriebina plaukų? noriu bandyt kaukę dėtis,bet mano plaukai ir taip žiauriai riebūs,ypač šaknys doh.gif ar nebus dar blogiau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lattčiukė @ 2008 11 16, 20:27)
aš norėjau paklaust,ar tokie ingridientai kaip majonezas,kiaušinio trinys ir medus neriebina plaukų? noriu bandyt kaukę dėtis,bet mano plaukai ir taip žiauriai riebūs,ypač šaknys  doh.gif  ar nebus dar blogiau?  rolleyes.gif

dek kauke nuo tos vietos kur susirisa i kasa smile.gif
Atsakyti