HAIR LOSS: Those suffering from hair loss or baldness, may apply a paste of hot olive oil, one tablespoon of honey, one teaspoon of cinnamon powder before bath and keep it for approx. 15 min. and then wash the hair. It was found to be effective even if kept on for 5 minutes. va ka radau del cinamono ir medaus
alyvu aliejus+ majonezas+ medus , tikrai nebloga kauke, jausmas toks plaukuciu lyg buciau dejus brangia pirktine kauke. , bandysiu dabar ta su cinamonu
QUOTE(Karamel'e @ 2008 10 16, 15:42)
Na, reikės išbandyt medus, alyvuogių aliejus+ cinamonas
Vat smalsu, kuo padeda brendis plaukams>?
QUOTE(Hex @ 2008 10 21, 12:37)
Vat smalsu, kuo padeda brendis plaukams>?
Kaukes su brendziu butina deti ant saknu nes isigerdamas i oda aktyvina kraujotaka, taip plauk usaknus greiciau aprupinamos naud med, stimuliuojamos,tad gali paskatinti augima, o tuo paciu ir pagerina ir naudingu mediagu isisavinima is kaukes, beto kaukes su brendziu ir be aliejaus nereikia plauti su sampunu.
As siandiena ja desiu ant svariu dregnu plauku,visa vakara palaikius isplausiu vandeniu.
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 21, 12:47)
Kaukes su brendziu butina deti ant saknu nes isigerdamas i oda aktyvina kraujotaka, taip plauk usaknus greiciau aprupinamos naud med, stimuliuojamos,tad gali paskatinti augima, o tuo paciu ir pagerina ir naudingu mediagu isisavinima is kaukes, beto kaukes su brendziu ir be aliejaus nereikia plauti su sampunu.
As siandiena ja desiu ant svariu dregnu plauku,visa vakara palaikius isplausiu vandeniu.
dėkui reiks kaip tik šį vakarą pabandyti su medumi, kiaušinio tryniu ir brendžiu kaukę
QUOTE(Hex @ 2008 10 21, 13:05)
dėkui reiks kaip tik šį vakarą pabandyti su medumi, kiaušinio tryniu ir brendžiu kaukę
Tik atsargiai su alkoholio kiekiu, jei plaukai ir galvos oda sausa, nes jis sausina...
Man tai patinka alyvuogiu aliejus,bet noreciau ir as kazka naujo isbandyt,o pvz kokia kauke tarkim skatina plauku augima?
Aš katik iš kirpyklos parėjau tai kirpįja gyrė , kad atsigavę mano plaukai medaus + alyvuogių aliejus dėka o kaip čia buvo kalbėta apie cinamoną tai viena karta jau pabandziau ir jo idėti, tačiau jokio skirtumo nepajutau bet vistiek toliau ir su cinamonu darysiu o brendį bijau dėti,nes sausina plauką
dejau ant svariu isplautu plauku kiausinio tryni medu su sausktelius brendzio, laikiau siltai valanda, maloniai kaito galvos oda tikiu kad jai buvo gerai kas brenmdis trikrai prabudina asaknis ir tada kraujas su maistingom medziagos geriau jas aprupina. isiplove lengvai su vandeliu,blizga plaukai,man dar toks ipudis kad mano tamisiai rudus dazus biski pasviesno..kazkokie vos nebendzio spalvos ir gavosi plaukai bet buvvo neipatingai svelnus,neipatinga glotnus..man labaiu patiko aliejus medus kiausas pries plaunant galva.
Na ką, prisiskaičius kokias čia mandrystes išdarinėjat, ir aš šįvakar namiškius šiurpinau tepdamasi ant galvos trynio-alyvuogių aliejaus-medaus košę Nuo vieno karto stebuklo nepastebėjau, tačiau tikiu, kad taip "myluojami" mano vargšiukai plaukai (po gimdymo baisiai išslinko ir dabar atauginėja) atgaus savo ankstesnes apimtis
As vakar taip pat pasidariau ta kauke-aliejus-medus-kiausinio trinys,na man neblogai,tikrai geriau ir matyt efektas didesnis negu vien tik aliejus.Sita kauke gal dazniau pasidarysiu.
Tik toks klausimelis po naturaliu kaukiu jus isplaunate tik sampunu ar uzdedat nors truputi balzamo?
Tik toks klausimelis po naturaliu kaukiu jus isplaunate tik sampunu ar uzdedat nors truputi balzamo?
Būkite geros, atsakykite į šios anketos klausimus
http://www.apklausa.....php?form=16811
Ji apie naują matematikos mokyklą, skirtą vidutinio pažangumo mokiniams. Ačiū
http://www.apklausa.....php?form=16811
Ji apie naują matematikos mokyklą, skirtą vidutinio pažangumo mokiniams. Ačiū