Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(Gerberda @ 2008 10 16, 11:33)
O ka cinamonas daro? bigsmile.gif

Gal pakvėpina biggrin.gif
Atsakyti
Tai va ir as uzsidejau ant galiuku pasildyto medaus su alyvuogiu aliejum, dar sugalvojau ricinos aliejaus imaisyt, na ir cinamonu pasibarsciau, kad kvepaciau, kita syki reikes vanilini cukru pabandyt wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai, kad gal ne tik pakvepina, bet ir stiprina plaukus smile.gif radau google, kad medus+cinamonas - super vaistas smile.gif vajetus pasirodo ant plauku galima krauti vos ne viska ka saldytuve turim lotuliukas.gif
Atsakyti
as sildziau tik alieju. paskui uzpyliau ant kiausinio trynio, idejau sauksta medaus ir ismaisiau. razultatai faini buvo thumbup.gif
Atsakyti
Na, reikės išbandyt medus, alyvuogių aliejus+ cinamonas biggrin.gif
Atsakyti
Ir as atejau cia pasidziaugti naminiu kaukiu gerumais. Makaliavau kiausinio tryni, medu, isrugas(liko nuo varskes darymo) smile.gif ir kazkoki alieju, kuri nusipirkau vasara turkijos viesbucio kirpykloj. Ai tiesa, dar galvojau apie sauksta brendzio, bet namie jo neturejau, tai ipyliau tiek pat viskio. Nu tikrai labai gerai plaukams tie visi naturalumai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 10 16, 13:59)
tai, kad gal ne tik pakvepina, bet ir stiprina plaukus smile.gif radau google, kad medus+cinamonas - super vaistas smile.gif vajetus pasirodo ant plauku galima krauti vos ne viska ka saldytuve turim lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif majonezas, grietine, kefyras, aliejus, kiausinis.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(seamouse @ 2008 10 16, 11:25)
Man pati pati geriausia kauke:

Siltas alyvuogiu aliejus + saukstas medaus + saukstelis cinamono. 15 min laikyt. Jie imanoma siltai, kokinors ranksluosti uzsiviniot smile.gif

Man sita kauke isgyde plauku slinkima ir labai stiprina plaukus.

Isbandykit ir galbut ir jums patiks  4u.gif

O cia tai demesio verta kauke !! Jau zinau ka sekanti karta bandysiu ax.gif
Cinamonas juk dar taip maloniai kvepia kas megsta si kvapa thumbup.gif
Atsakyti
isbandziau as ta kauke su cinamonu, tai po jos man daug plauku iskrito, o dabar ziuriu kad pasaknese, tokie riebesni plaukai buvo, matyt blogai issiplove, reiks is naujo perplaut.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 10 19, 19:24)
isbandziau as ta kauke su cinamonu, tai po jos man  daug plauku iskrito, o dabar ziuriu kad pasaknese, tokie riebesni plaukai buvo, matyt blogai issiplove, reiks is naujo perplaut.. doh.gif

O as vakar taip pat isbandziau sia kauke. thumbup.gif mano plaukuciams ji pasirode fantastiska !!! Dabar tokie aksominiai, minksti ir spindintys. mirksiukas.gif Tiesa tik cinamonas ganetinai nenoriai issiplove ir man, per du kartus su sampunu ir paskui ilgai ilgai skalavau, nes vis rudas vandenukas bego. doh.gif Bet tikrai zinau, kad dar kartosiu sias proceduras, nes lb faina bigsmile.gif as tik aliejaus labai nedaug pyliau, nes mano gana greitai besiriebaluojantys plaukai. rolleyes.gif
Atsakyti
sedziu dabar su medus+alyvu aliejus+majonezas, ziuresiu kas gausis, nesu labai didele naturaliu kaukiu gerbeja, bet kai pradejo slinkti plaukai tai pirmas patarimas kuri isgirdau buvo nenaudoti sampunu ir balzamu su silikonais visokiais, tai ta proga sakau isbandysiu ir visai naturalias priemones. tik man visalaika budavo neaisku ar naturalios kaukes veikia tik kaip pirktiniai balzamai (paglotnina ,pasvelnina plauka tik laikinai tam kartui) ar cia toks ju gydomasis efetas.as jei po sampuno nededu nieko tai plaukai siausiasi, susi labai negrazus, tai sakau gal panaudojus natur kaukes nebebus tu problemu ir galesiu nebedeti tu balzamu daugiau g.gif
Atsakyti
as vakar dejausi kauke bet ne i skanis i ant paciu polauku- karstas makedamiju aliejus kiausinio trinys ir medus, laikiau kokias 6val, po maisu ir kepure. Ipsloviau per viena karta bet su sauja sampuno...nu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gyvenime nera bucve tokio poveikio tik isplovus smapunu! As visada naudojau aliejus ir neiakda niekada nesu jutusi jokio aliejaus poveikio nei plaunant tik sampunu,nei plaunant sampunu ir priktine kauke/balzamu. ir smapuna si karta naudojau lne koki tigi o pacius paprasciausius-i skanis itryniau Aplecin ,o i pati plauka-dove.
Bet jauciu tokia kauke tobula mano plaukams sausiems storiems pasiputsiems ir banguotiems, nes juos priploja prie galvos, sumazina apimti, sutekia svelnumo, o ploniems ir retiems -padarytu tysalus
Atsakyti