Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

O kaip jus pasildote ta alieju su medumi? blush2.gif galima pvz ideti i mikrobangine? Noriu pabandyti pasdaryti kokia namine kauke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 10 14, 08:24)
zinoma,kad sildziau,galbut jus dedat dirbtini skysta medu?as dejau naturalu kieta,tai sildant jis istirpo kazkiek,bet uztepus ant plauku sustagarejo tik plaukai ir kaip cia kazkuri rase,kad jai taip pat buvo,nes plaukas dar garbanotas,maniskiai irgi garbanoti,tai galbut uztat taip pasijaute g.gif

tai taip ir yra, plaukai labai sulimpa nuo medaus. as supyniau kasa uzsidejau maiseli ir ranksluosti ir ejau miegoti taip, o ryta issiplove viskas geriausiai. labai faini plaukai buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2008 10 14, 13:47)
O kaip jus pasildote ta alieju su medumi?  blush2.gif galima pvz ideti i mikrobangine? Noriu pabandyti pasdaryti kokia namine kauke blush2.gif

Į indelį įsidėk medaus, alyvuogių aliejaus ir mikrobangėj pašildyk mirksiukas.gif
Aš tai irgi tik natūralų medų naudoju tai pašildytas suskystėja ir susimaišo su alyvuogių aliejum smile.gif O tai, kad sulimpa plaukai, juk nieko tokio, tiesiog juos gražiai suimu užsidedu maišiuką, rankšluostį ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 10 14, 08:24)
zinoma,kad sildziau,galbut jus dedat dirbtini skysta medu?as dejau naturalu kieta,tai sildant jis istirpo kazkiek,bet uztepus ant plauku sustagarejo tik plaukai ir kaip cia kazkuri rase,kad jai taip pat buvo,nes plaukas dar garbanotas,maniskiai irgi garbanoti,tai galbut uztat taip pasijaute g.gif

Mano ir plaukai garbanoti... Naudoju natūralų medų, jis kai sušyla ir gerai susimaišo su aliejum, nebesukietėja.. g.gif Aš kaukę laikau apie valandą, tai ir ant plaukų tas medus neturi kada sudžiūti.. Gal labai daug medaus dėjai?

QUOTE(nataliux @ 2008 10 14, 12:47)
O kaip jus pasildote ta alieju su medumi?  blush2.gif galima pvz ideti i mikrobangine? Noriu pabandyti pasdaryti kokia namine kauke blush2.gif

Aš į mažiausia rondeliuką, kurį turiu, supilu viską, ir dedu ant vyryklės.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2008 10 14, 16:22)
Į indelį įsidėk medaus, alyvuogių aliejaus ir mikrobangėj pašildyk mirksiukas.gif
Aš tai irgi tik natūralų medų naudoju tai pašildytas suskystėja ir susimaišo su alyvuogių aliejum  smile.gif  O tai, kad sulimpa plaukai, juk nieko tokio, tiesiog juos gražiai suimu užsidedu maišiuką, rankšluostį ir viskas mirksiukas.gif

Aciukas 4u.gif dabar jau tiksliai zinosiu jau leksiu darytis 4u.gif
QUOTE(Iridy @ 2008 10 14, 23:01)
Mano ir plaukai garbanoti... Naudoju natūralų medų, jis kai sušyla ir gerai susimaišo su aliejum, nebesukietėja.. g.gif  Aš kaukę laikau apie valandą, tai ir ant plaukų tas medus neturi kada sudžiūti.. Gal labai daug medaus dėjai?
Aš į mažiausia rondeliuką, kurį turiu, supilu viską, ir dedu ant vyryklės.. smile.gif

Aciukas 4u.gif bandysim daryti
Atsakyti
kad medu alieju geriau yra pasildyti zinau , o jei i kauke ieina brendis, ir alkoholi pasildyti??? ar pirma pasildyti medu su kiausio tryniu o tada brendi pilt? kaip darote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 15 spalio 2008 - 13:15
tik nesildyk kiausinio nes isvirs biggrin.gif (man taip buvo)
siaip tai pakanka tik medu su aliejumi pirma pasildyti. Jau pasilus, pilti kas liko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ricci: 15 spalio 2008 - 15:07
QUOTE(ricci @ 2008 10 15, 16:04)
tik nesildyk kiausinio nes isvirs biggrin.gif (man taip buvo)
siaip tai pakanka tik medu su aliejumi pirma pasildyti. Jau pasilus, pilti kas liko g.gif

Man ir taip buvo.. blush2.gif
Ir nuėmus aliejų su medum pašildytą reikia palaukti šiek tiek, kol atvės, nes ir įmušus kiaušinį į per karštą mišinį jis susiguzuluoja... doh.gif
Atsakyti
O brendis nuo ko ? Nuo slinkimo? Sorry temos visos neskaiciau. Metaxsos turiu tai nezinau ar isgert ar ant galvos uzsidet rolleyes.gif
Atsakyti
Man pati pati geriausia kauke:

Siltas alyvuogiu aliejus + saukstas medaus + saukstelis cinamono. 15 min laikyt. Jie imanoma siltai, kokinors ranksluosti uzsiviniot smile.gif

Man sita kauke isgyde plauku slinkima ir labai stiprina plaukus.

Isbandykit ir galbut ir jums patiks 4u.gif
Atsakyti
O ka cinamonas daro? bigsmile.gif
Atsakyti
Na pasigirsiu ir as.Vakar uzsidejau kauke savo atseit vadinamiems plaukuciams blush2.gif (jie baisus doh.gif ).Idejau medaus,alyvuogiu aliejaus,viska pasildziau ir dar idejau kiausinio trisi.Rezutatas jegele thumbup.gif.Issukuojant nereikejo jokio balzamo.Plaukai purus ir galiukai ne tokie isisakoje.Siandien pacius galiukus dar palepinsiu alyvuogiu aliejum.Neisivaizdavau,kad tokie paprasti dalygai gali taip padet.Visos pirktines kaukes keliaus i siuksliu deze lotuliukas.gif
Atsakyti