Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(WeGa @ 2008 10 06, 01:11)
ohei, kazin ar man pakaks vieno sampunavimo  g.gif as tai aliejaus nepagailejau  biggrin.gif galvojau liks dar mases, bet sutepiau viska, o tada nuo lipnumo vos supyniau ten kaltuna kazkoki  biggrin.gif

oj nuo ;ipnumo as nieko nebsupinciau...susuku(tiksliau suglamzau biggrin.gif ) kuoda, kaip kai rasiau preis kauke akd lengviau sutepciau pripyliau i plaukus aliejaus,pacioje kaukeje jo negailjeua ir medaus negailejau..
Pamrisau pasakyti jau kai atsibosta laikyti ta kaltuna is alieju ar naminiu kaukiu, sutepu plauku kauke pirktine, na ismuilavau su Ruskaja polia( kaip kauke ji nepatinka tai nenaudoju ja- kad lengviau isplauti) ir po 20min isploviau su sampunu per 1karta.
Atsakyti
ant aliejaus tepi ruskoje pole? nu zodziu ispudziai tokie: dar pilnai neisdziuvo, bet negaliu atplest ranku biggrin.gif labai jau svelnus patapo thumbup.gif tiesa, dejau dar kauke biotraitement 5 min, bet vien del kaukes jie tokie nebuna smile.gif
Atsakyti
As dabar sedziu uzsitepus tokia kauke (kiausinio trynys,medus,svogunu sultys ir brendzio sauksta ipyliau), nes plaukai slenka,nuo svogunu zinau smirdes ilgokai unsure.gif
Atsakyti
O aš dabar sėdžiu ant galvos užsidėjus pašildytą alyvuogių aliejų su medum biggrin.gif liuks kaukytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2008 10 12, 15:17)
O aš dabar sėdžiu ant galvos užsidėjus  pašildytą alyvuogių aliejų su medum biggrin.gif  liuks kaukytė thumbup.gif

kuom liuks? Nes man nuo grynai aliejaus tai plaukai nekokie, siurkstus. Gal su medumi pabandyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 13, 00:15)
kuom liuks? Nes man nuo grynai aliejaus tai plaukai nekokie, siurkstus. Gal su medumi pabandyti...  g.gif

man nuo medaus sulipo visi plaukai,nepatiko man su medum,geriau tik aliejus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 10 13, 07:48)
man nuo medaus sulipo visi plaukai,nepatiko man su medum,geriau tik aliejus schmoll.gif

priestaringos nuomones del medaus, tai gel geriau net nebandysiu - plauku gaila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 10 13, 08:48)

as kaip tik sekmadieni pabandziau pasidaryti kauke su medumi ir makadamiju aliejuku....
na tai ir man tie plaukai sulipo, sustagarejo lotuliukas.gif kieti pasidare..o pas mane dar garbanoti tai tik susivele, bet as juos susisukau ir viskas...uztat kai issiplove- tai pasaka plaukai, minkstuteliai, svelnuteliai smile.gif
Atsakyti

o paskui su sampunu plaut bandei? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 13, 01:15)
kuom liuks? Nes man nuo grynai aliejaus tai plaukai nekokie, siurkstus. Gal su medumi pabandyti...  g.gif

Mano plauku galiukai išsausėję, susišiaušę, šiurkštūs (tksliau nudeginti buvo), tai po šios kaukės minkštučiai, švelnūs, spindi na tokie pamaitinti atrodo thumbup.gif Tokią kaukę prieš plovimą 2-3valandas palaikau, o kai išsiplaunu šampūnu dar Belkosmex kauke su svogūnais palaikau biggrin.gif Nu man geriausias efektas, kokį esu atradus thumbup.gif (lyginant alyvuogių aliejus + kiaušnis ir panašiomis kaukėmis) 4u.gif
Atsakyti

O man klausimas kyla, o medų su aliejum pašildei? g.gif Gal per daug medaus buvo, dėl to sulipo?
Aš kai darausi medus, aliejus ir kiaušinio trynys, tai teka net viskas, sėdžiu servetėlėm apsimuturiavus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 13, 13:54)
o paskui su sampunu plaut bandei?  lotuliukas.gif

ne nebandziau tongue.gif tongue.gif tongue.gif juokingas klausimas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iridy @ 2008 10 13, 22:16)
O man klausimas kyla, o medų su aliejum pašildei? g.gif  Gal per daug medaus buvo, dėl to sulipo?
Aš kai darausi medus, aliejus ir kiaušinio trynys, tai teka net viskas, sėdžiu servetėlėm apsimuturiavus.. doh.gif

zinoma,kad sildziau,galbut jus dedat dirbtini skysta medu?as dejau naturalu kieta,tai sildant jis istirpo kazkiek,bet uztepus ant plauku sustagarejo tik plaukai ir kaip cia kazkuri rase,kad jai taip pat buvo,nes plaukas dar garbanotas,maniskiai irgi garbanoti,tai galbut uztat taip pasijaute g.gif
Atsakyti