Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(tvini @ 2008 09 22, 21:38)
gal zinote kaip geriau tas namines kaukes tepti ant sausu ar dregnu plauku.....siandien pasidariau kauke su medumi,alyvuogiu aliejumi ir kiausinio tryniu....tepiau ant dregnu plauku,nieko negailejau nei medaus nei aliejaus.....bet plaukai niekuo ypatingesni nepasidare,tokie pat kaip r su pirktinemis kaukemis....maniau kad aliejus geriau sudrekins.....nes mano plaukai yra sviesinami,tai labai issauseje,gal kas zino dar kokiu kaukyciu drekinamuju naminiu....kazkaip noras atejo daug daug ju bandyti...netgi galvoju kokia tai per nakti palaikyti.

Tai kažkokio stebuklo daug didesnio nei po pirktinių kaukių ir nebus.. g.gif
Skirtumas tas, kad pirktinės kaukės dauguma yra grynai kosmetinės, poveikis tam kartui, o naminės turėtų palaipsniui gerinti plauko būklę, be visokių silikonų ir kitos chemijos... smile.gif
Mano plaukai irgi sausi, tai darau pakaitom šitą tavo bandytą kaukę, arba vien aliejumi plaukus ištepu..
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 09 22, 20:07)
ech, rozyteaa, o kaip man kartais garbaneliu norisi.. o nesigarbanoja nors pasiusk, net su kirpeju ir siuolaikiniu priemoniu pagalba  lotuliukas.gif

Man su tiesinimu panasej.. Na,gal pavyksa siektiek isitiesint,nors ner tie plaukai tokie garbanoti tik banguoti siektie ir galai labai rieciasi... doh.gif ir dar plaukai puciasi.. Na,dabar panaudojus aliejuku ir pan tai gal kiek ir geriau.. Bet siaip taip noreciau tiesiu plauku... blush2.gif
Atsakyti
unsure.gif viename receptuke skaiciau kad reikia i plauku kauke imaisyti svoguno ir cesnako sulciu...gal kas zinote ka tos sultys gero plaukams duoda? rolleyes.gif beje as pabandziau i kauke isspausti tu sulciu svoguno,cesnako hihihi.gif tai man vietoje sulciu gavosi ju kosele....gal nieko tokio? hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tvini @ 2008 09 22, 23:17)
unsure.gif viename receptuke skaiciau kad reikia i plauku kauke imaisyti svoguno ir cesnako sulciu...gal kas zinote ka tos sultys gero plaukams duoda? rolleyes.gif beje as pabandziau i kauke isspausti tu sulciu svoguno,cesnako hihihi.gif tai man vietoje sulciu gavosi ju kosele....gal nieko tokio? hihihi.gif  4u.gif

paskaityk anksciau forume kalbejom apie svoguna.... cia del kvapo doh.gif
Atsakyti
O jus naudojat abrikosu aliejuka plaukams ? ar jis tik veidui ?
Atsakyti
As siandien po plovimo isskalavau plaukus su alum-kol kas atrodo pasipute, bet tiksliai nezinau kokiom proporcijom reikia naudoti alu?
Papildyta:
Radau si ta apie bananus, net pati nustebau! Dar nebandziau, bet pabandysiu. Gal ir jums patiks ;-)
Bananuose yra nemažai ląstelienos, baltymų, kalio, vitamino A, C, E. Dėka savo minkštumo bananai naudojami įvairioms kaukėms. Galima naudoti ir veido priežiūrai.

Bananų kaukė sausėjantiems plaukams: 1–3 bananus (priklauso nuo plaukų ilgio) ištrinkite iki vientisos masės su stikline pieno. Gautą masę užtepkite ant drėgnų ištrinktų plaukų. Palikite 15–20 min. Kursas tęsiamas 20 dienų, tepant kaukę kas antrą dieną. Plaukai taps lankstūs, bus sudrėkinti ir sveikai blizgės.
Atsakyti
As vakar isbandziau tokia kauke : trynys, saukstas medaus, ir alijosiaus minkstima, viska i viena mase, uzdejau ant isplautu plauku saknu, palaikiau pusvalandi iplovus kondicionieriaus uzdejau dar... plaukai labai blizgejo wink.gif tik va deja del slinkimo tai vargiai ar cia ka pades... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteanna @ 2008 09 23, 12:49)
As siandien po plovimo isskalavau plaukus su alum-kol kas atrodo pasipute, bet tiksliai nezinau kokiom proporcijom reikia naudoti alu?
Papildyta:
Radau si ta apie bananus, net pati nustebau! Dar nebandziau, bet pabandysiu. Gal ir jums patiks ;-)
Bananuose yra nemažai ląstelienos, baltymų, kalio, vitamino A, C, E. Dėka savo minkštumo bananai naudojami įvairioms kaukėms. Galima naudoti ir veido priežiūrai.

Bananų kaukė sausėjantiems plaukams: 1–3 bananus (priklauso nuo plaukų ilgio) ištrinkite iki vientisos masės su stikline pieno. Gautą masę užtepkite ant drėgnų ištrinktų plaukų. Palikite 15–20 min. Kursas tęsiamas 20 dienų, tepant kaukę kas antrą dieną. Plaukai taps lankstūs, bus sudrėkinti ir sveikai blizgės.

Net mane sudomino ta kauke bigsmile.gif 4u.gif

O kaip tau plaukucej po alaus? 4u.gif
Atsakyti
Vakar isbandziau tokia namine kauke:
1kiaus.trynys
1s.majonezo
1s.medaus
1/3citrinos sulciu
1ampule Mg tirpalo(tinka vit C ir D)
Viska sumaisiau ir uzdejau ant isplautos galvos saknu.Palaikiau siltai 2,5 val.,isploviau samp.ir uzdejau kauke.Po sitos proceduros plaukai atsigavo,igavo zvilgesi,tapo gyvybingi thumbup.gif Manau,reikes sia kauke pasidaryti dazniau.
Atsakyti
katik susimaisiau toki sedevra - kiausinio trynys, medus, sildytas alyvu aliejus. gavos kazkas idomaus blink.gif tik idomu ar ta kazka pavyks nuplaut nuo galvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 06, 00:58)
katik susimaisiau toki sedevra - kiausinio trynys, medus, sildytas alyvu aliejus. gavos kazkas idomaus  blink.gif  tik idomu ar ta kazka pavyks nuplaut nuo galvos? g.gif

uzvakar taip dariausi, tik vietoj alyvuogiu al;iejaus-kokosu aliejus pasildytas, okad butu lengviau uztepti plaukus sudrekinau makedamiju aliejum. Man puikiai isplove per viena sampunavima su sausiems plaukams skirtu sampunu,tiesa sampuno nepagailejau...
Tik va poveikio absoliuciai nepajutau,iskyrus tai kad taip dariau sestadieni isryto, o va dabar vakare jau saknys apsiriebalavusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 06, 01:06)
uzvakar taip dariausi, tik vietoj alyvuogiu al;iejaus-kokosu aliejus pasildytas, okad butu lengviau uztepti plaukus sudrekinau makedamiju aliejum. Man puikiai isplove per viena sampunavima su sausiems plaukams skirtu sampunu,tiesa sampuno nepagailejau...
Tik va poveikio absoliuciai nepajutau,iskyrus tai kad taip dariau sestadieni isryto, o va dabar vakare jau saknys apsiriebalavusios  doh.gif

ohei, kazin ar man pakaks vieno sampunavimo g.gif as tai aliejaus nepagailejau biggrin.gif galvojau liks dar mases, bet sutepiau viska, o tada nuo lipnumo vos supyniau ten kaltuna kazkoki biggrin.gif
Atsakyti