Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(Turkish @ 2008 09 22, 16:11)
šiandien nusipirkau vitamino A, sakykit, kiek jūs jo lašinat? nuo akies?

as dar nedejau, bet ideciau ne daugiau puse arbatinio saukstelio. kokioj vaistinej pirkai? ieskosiu vilniuje, nes pas tevus neradau...
o vit E lygtai skaiciau kad dedama kiek daugiau, koki sauksteli.... g.gif jei kas zino tikslesni mata, pasidalinkite.
O kokia kauke darysi? ta kuria nurodziau? papasakosi kaip veikia bigsmile.gif
Atsakyti
nežinau ar tavo skaičiau ar kieno, bet su vit A ir ricinos aliejum.
aš radau Gintarinėj vaistinėj.
kaukes darausi tik šeštadieniais, tai dar gal ir pati spėsi pirma pasiradyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 09 22, 15:58)
Oi, labai faini plaukuciai.  thumbup.gif Jei tik kas netingit su meduciu pasitepliot, tai davai. Tepliot kauke sunku, bet issiplauna labai lengvai, ir plaukiukai tokie minkstuciai svelnuciai ir blizguciai  bigsmile.gif

O plaukai purus buna? doh.gif
Atsakyti
As sestadieni dariau kauke su medum, aliejum, citrina ir kiausinio tryniu! Man net minciu nekyla, kad kauke reikia tepti ant neplautu plauku!!! O po kaukes ( laikau 1h ar ilgiau) isplaunu normaliai su sampunu ir su kondicionierium. Juk per ta valanda ar kelias, kauke isigeria i plauka ( ar i oda, jei ant odos tepat) ir po to kai plauni su sampunu tai ji niekur nedingsta, nes jau buna isigerusi. Be to, po sitos kaukes, jau trecia diena neplaunu galvos, o plaukai ( prie saknu turputi pasiriebalavo) atrodo sveikai, nesusivele ir nesausi. Paprastai, nors naudoju ir aliejukus, jau antra diena po plovimo budavo sausoki. Na, dabar kaskart bandysiu butinai kauke darytis ir gydyti plaukus! Sekmes ir jums ;-)
Atsakyti
cia dar as ;-) o sviesiaplaukems tinka su alum perskalauti? ar po to nelieka alaus kvapo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteanna @ 2008 09 22, 18:20)
cia dar as ;-) o sviesiaplaukems tinka su alum perskalauti? ar po to nelieka alaus kvapo?  ax.gif

man ir del alaus idomu, o koki pirkt? nes visai nesusigaudau (negeriu alaus, fuj) stipresni, silpnesni? gal kuris yra naturalesnis koks? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 22, 18:39)
O plaukai purus buna?  doh.gif

Sunku pasakyti, rozyteaa g.gif , mano matai purus niekada nebuna. mano labai lygus plaukuciai ir visalaik labai lygiai krinta ir nesipucia.. Tai ir po meducio jie tokie pat lygus ir svelnus, labai lengvai sukuojasi.
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 09 22, 19:33)
Sunku pasakyti, rozyteaa  g.gif , mano matai purus niekada nebuna. mano labai lygus plaukuciai ir visalaik labai lygiai krinta ir nesipucia.. Tai ir po meducio jie tokie pat lygus ir svelnus, labai lengvai sukuojasi.

Kad man kas tokius plaukus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 22, 19:36)
Kad man kas tokius plaukus...  doh.gif

ech, rozyteaa, o kaip man kartais garbaneliu norisi.. o nesigarbanoja nors pasiusk, net su kirpeju ir siuolaikiniu priemoniu pagalba lotuliukas.gif
Atsakyti
vakar dejau alijosiaus , kiausinio trynio, medaus , avokado kauke

bet jau nebesuprantu kuo toliau tuo mano plauku galai kazkokie sausi pasidare nors dedu naturalias kaukes , aliejus ir dar siaip kosmetines kaukes o gal laikas kirptis g.gif
Atsakyti
gal zinote kaip geriau tas namines kaukes tepti ant sausu ar dregnu plauku.....siandien pasidariau kauke su medumi,alyvuogiu aliejumi ir kiausinio tryniu....tepiau ant dregnu plauku,nieko negailejau nei medaus nei aliejaus.....bet plaukai niekuo ypatingesni nepasidare,tokie pat kaip r su pirktinemis kaukemis....maniau kad aliejus geriau sudrekins.....nes mano plaukai yra sviesinami,tai labai issauseje,gal kas zino dar kokiu kaukyciu drekinamuju naminiu....kazkaip noras atejo daug daug ju bandyti...netgi galvoju kokia tai per nakti palaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 22, 10:53)
tai viskas gerai as eus uz naturalias kaukes visom keturiom, paskutiniu metu visiskai ant ju perejau , tik sudomi kam i viena kauke net tiek ingridientu deti g.gif todel ir paklausiau smile.gif

na as taip bandziau 1k ir man labai patiko,bet galbut kita karta desiu maziau nes ta kauke pati sugalvojau o nenaudojau kitu patarimo.galbut ir perdaug visko blush2.gif blush2.gif
Atsakyti