Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(Turkish @ 2008 09 20, 15:38)
ccoolliiuukkee - plauni su alum???????????

PERPLAUNU smile.gif ir 2k ir jokio vandens,tarp plovimu,po kond,gausiai aplieju pamaszuoju praplaudama galva leidziu truputi padziuti ir vel likusi alu uzpilu ir palieku, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 09 20, 11:35)
Taip, medus labai padeda nuo plauku slinkimo. Reikia itrinti saknis. Per rusu kanala Malachovas kalbejo apie tai. Tai mama pakui teti priverte itrinti i plauku saknis medaus  lotuliukas.gif  ir laikyti puse valandos  lotuliukas.gif

Na ka gi, kaip ir ketinau, isbandziau medaus kauke... Kolkas ji dar mano plaukuose.... ir o vargeli, kaip ten viskas lipnu blink.gif o galvoj tik viena mintis: kaip man dabar ten viskas issiplaus ir kaip reiks issukuoti plaukus doh.gif
Apie poveiki paskui papasakosiu, kai jau isdzius plaukai mirksiukas.gif
Atsakyti
RTai visgi ir neradom niekas tiesos ar kaukes geriau naudoti ant sausu neplautu plauku , ar ant neplautu bet sudrekintu plauku,nes dregni plaukai zymiai jautresni ir geriau pasisavina visas medziagas,ar visgi negerai deti kauke ant purvinu plauku ,nes kauke pervisokius priemoniu likucius ir dulkes neisigers i plaukus arba isigers kartu su tais brudais???... tai gal visgi siekiant optimalaus varianto reikia jas deti ant sampunu isplautu svariu biski dregnu plauku,o poto dar karta sampunu jas isplauti?
Ir man kaip ir daugeliui banguotu pasisiaushusiu sausiaplaukiu butina ir po namines kaukes,kai ja isplaunu sampunu naudoti balzama arba pirktine kauke..nes tokiu plauku isplautu tik sampunu palikti negalima..
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 09 21, 10:30)
Na ka gi, kaip ir ketinau, isbandziau medaus kauke... Kolkas ji dar mano plaukuose.... ir o vargeli, kaip ten viskas lipnu  blink.gif o galvoj tik viena mintis: kaip man dabar ten viskas issiplaus ir kaip reiks issukuoti plaukus  doh.gif
Apie poveiki paskui papasakosiu, kai jau isdzius plaukai  mirksiukas.gif

Nemanau kad labai lengva isplaut bus blink.gif
Bet siaip ar taip cia tik mano nuomone, todel oi laukiam laukiam mes atsiliepimu laukiam lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 21, 11:17)
Nemanau kad labai lengva isplaut bus  blink.gif
Bet siaip ar taip cia tik mano nuomone, todel oi laukiam laukiam mes atsiliepimu laukiam  lotuliukas.gif  4u.gif

Chi chi biggrin.gif Na zinot, pasirodo visai be reikalo jaudinausi - issiplove kuo lenviausiai - bobutes dainos bigsmile.gif biggrin.gif
Dabar dziusta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 09 21, 11:22)
Chi chi  biggrin.gif  Na zinot, pasirodo visai be reikalo jaudinausi - issiplove kuo lenviausiai - bobutes dainos  bigsmile.gif  biggrin.gif
Dabar dziusta  rolleyes.gif

Tai visai neblogai biggrin.gif
Kai isdzius butu smagu isgirst kaip plaukucej jaucias ir pan 4u.gif
Atsakyti
nu va siandien isbandziau kita kauke :is medaus banano,aljosiaus sulciu kiausinio majonezo alyvu aliejaus medus ir istepiau plaukcius,ir prasikeikiau,tas bananas gabaliukais pradejo kipt prie plauku ir niekaip neina isplaut net kelis kartus! doh.gif o kai isdziuvo buvo tokie pasisiause kad gailejausi idejus banana o pries tai dejau avokada,
bet paskui plaukus issukavau tankiom sukom kad iseitu lauk visi tie bananu gabaliukai ir paskui pamaciau rezultata blush2.gif drauge klause ar as cia kuo nors purinau tuos plaukus?sakau ne,tik kauke dejau,ir sako graziai plaukai atrodo tokie blizgantys ir purus mirksiukas.gif kita karta reiks bandyt det visa apuole vit a ar e plaukams...
Atsakyti
biski man nedaieina kam i 1 kauke sukisti viska kas po ranka ? galvojat nuo to geriau bus ? smile.gif nemanau ...
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 21, 14:54)
biski man nedaieina kam i 1 kauke sukisti viska kas po ranka ? galvojat nuo to geriau bus ? smile.gif nemanau ...

kaip sakoma-as surizikavau,ir kolkas nenusivyliau,kiek naudojau tas pirktines,nieko gero,dar greiciau plaukai riebaluojasi
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 09 21, 20:37)
kaip sakoma-as surizikavau,ir kolkas nenusivyliau,kiek naudojau tas pirktines,nieko gero,dar greiciau plaukai riebaluojasi

tai viskas gerai as eus uz naturalias kaukes visom keturiom, paskutiniu metu visiskai ant ju perejau , tik sudomi kam i viena kauke net tiek ingridientu deti g.gif todel ir paklausiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 21, 16:22)
Tai visai neblogai  biggrin.gif
Kai isdzius butu smagu isgirst kaip plaukucej jaucias ir pan  4u.gif

Oi, labai faini plaukuciai. thumbup.gif Jei tik kas netingit su meduciu pasitepliot, tai davai. Tepliot kauke sunku, bet issiplauna labai lengvai, ir plaukiukai tokie minkstuciai svelnuciai ir blizguciai bigsmile.gif
Atsakyti
šiandien nusipirkau vitamino A, sakykit, kiek jūs jo lašinat? nuo akies?
Atsakyti