Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

QUOTE(debesiuke:) @ 2008 09 19, 10:13)
O tai majonezas sausina plauka?!!! blink.gif  blink.gif  blink.gif  As kaip tik atvirksciai galvojau kad jis tinka riebiems plaukams....Pas mane prie saknu riebaluojasi nezmoniskai,kas diena galva plaut reikia. O galai sausi nusiure ir tikrai nekaip atrodo (nors paskutiniu metu ant galu balzamo dedu ir net nenuskalauju) Vakar gera sprindi plauku kirpykloj palikau doh.gif  Tai dabar plaukuciai vos pecius siekia smile.gif Ir taip visada tik pasiauginu ilgesnius ir vel daug nukerpu,nes ta nusiurus uodega visai nepuosia... O noreciau ilgesniu rolleyes.gif Beje, dar dazau tamsiai, artima naturaliai spalva tik kad gyvesne ta spalvyte butu.

O kaip medus, kiausinis? Kokiem plaukam geriau? Gal kas zinot kas kokiem plaukam (riebiem, sausiem, slenkantiem) labiau tinka? Butu lengviau pasirinkt sau tinkancia ax.gif

tai jei tinka riebiems-vadinasi,sausina. kazkaip nepagavau, ko jus klausiate biggrin.gif
bet kitos majoneza ir sausiems deda.pati nebandziau,majonezas netraukia kazkaip,geriau aliejus,medus man.mano plaukai sausi.
QUOTE(Kinda @ 2008 09 19, 10:34)
Na, su dilgelem as retkarciais prasiskalauju. Si treciadieni vat kaip tik skalavau.  bigsmile.gif Proporciju as nei virtuvej nei kitose srityse nelabai ziuriu. Viska is akies. Bet gautusi mazdaug taip: saujele nedidele dilgeliu (pas mane nesmulkintos, surinktos dar kol buvo jaunos pavasari ir sudziovintos) ir 2 litrai vandens. Dilgeles uzpilu verdanciu vandeniu ir susuku inda i stora ranksluosti. Palieku kokiai valandai, kad gerai pritrauktu. Gaunasi toks tamsiai zalias, beveik net juodas skystis...  blink.gif Tai zinok nezinau kaip po skalavimo sureaguos sviesus plaukai - dilgeles dazo. Mano tai plaukai tamsiai rudi, tai man kaip tik !!  mirksiukas.gif
Sviesiaplaukei as tai siulyciau berzu pumpurus ar lapelius naudot. Nes jie butent ir tinka sviesiems plaukuciams ir dar netgi truputuka sviesina.  thumbup.gif
Papildyta:

Nezinau ka kiausinis daro plaukams, bet medaus poveikis tai yra toks, kad jis plecia kraujagysles, tai pvz veidui su issipletusiais kapiliarais medaus naudoti nepatartina, o vat slenkantiems plaukams turetu tikti, nes suaktyvintu kraujo apytaka ir sustiprintu saknis.
Butinai pabandysiu meduti pati ant savo slenkanciu plauku, nes plaukams nesu konkreciai nieko su medum bandziusi.
Medu naudoju tik voniai,kai noriu i vonyte isipilt eterinio aliejaus. O eterinis aliejus kaip zinia vandenyje netirpsta, jis tirpsta vat pvz meduje, tai as kazkur apie 15 lasu eterinio aliejaus ilasinu i medu ismaisau ir pilu i vonia.  cool.gif

turiu Metos(firma) ekstrakta su berzu lapu ekstraktu,tai jis man net ranksluosti rudai nudaze...gerai, kad as tamsi,tai jei ka ant plauku ir paliko,tai nesimato.sviesiu plauku nedrisciau tept. schmoll.gif

o medus siaip plaukus maitina, drekina. apie poveiki nuo slinkimo nznau. bet va kunui masazas su medum,tai tikrai aktyvina kraujotaka, veikia pries celiulita.negalima esant issipletusioms ryskioms venoms,del to tu teisi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 19 rugsėjo 2008 - 08:50
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 19, 09:49)
tai jei tinka riebiems-vadinasi,sausina. kazkaip nepagavau, ko jus klausiate  biggrin.gif
bet kitos majoneza ir sausiems deda.pati nebandziau,majonezas netraukia kazkaip,geriau aliejus,medus man.mano plaukai sausi.

UPS.... lotuliukas.gif As norejau parasyt,kad iki siol maniau jog majonezas riebina plaukus ir todel tinka sausiems biggrin.gif O parasiau atvirksciai doh.gif
Atsakyti
Aš tai vis bandau suprasti, kam tą majonezą ant plaukų reikia tepti, juk majonezas, kai natūralus, yra kiaušinis suplaktas su aliejumi ir trupučiu citrinos arba acto. Ar ne geriau tada sumaišyti kiaušinį su aliejum pačiai, tada bent jau visokių nesamonių nebus pridėta kaip parduotuviniuose majonezuose... g.gif
Atsakyti
nu va,is po tos kaukes bus gera savaite kai ja dariau,ir zinot ka?o gi 9balai jai 4u.gif siaip kasdien plaukai buna pusiau riebaluotipusiau sausi ir pasisiause,o po kaukes nereikejo galvos plaut beveik 4dienas,va cia tai bent thumbup.gif ir kasryta plaukai tkie blizgantys,purus grazus ir sveiki atrode ax.gif net nesinorejo ju surist i gumele ir net bosas pastebejo,kai ryte atejaui darba:o sako labai graziai atrodai,tavo plaukai grazus blush2.gif blush2.gif ir mano sirdukui patinka labiau dabartine mano plauku isvaizda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 09 19, 17:00)
nu va,is po tos kaukes bus gera savaite kai ja dariau,ir zinot ka?o gi 9balai jai 4u.gif  siaip kasdien plaukai buna pusiau riebaluotipusiau sausi ir pasisiause,o po kaukes nereikejo galvos plaut beveik 4dienas,va cia tai bent thumbup.gif  ir kasryta plaukai tkie blizgantys,purus grazus ir sveiki atrode  ax.gif net nesinorejo ju surist i gumele ir net bosas pastebejo,kai ryte atejaui darba:o sako labai graziai atrodai,tavo plaukai grazus blush2.gif  blush2.gif ir mano sirdukui patinka labiau dabartine mano plauku isvaizda wub.gif

is po kokios cia kaukes?
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2008 09 19, 11:42)
UPS.... lotuliukas.gif  As norejau parasyt,kad iki siol maniau jog majonezas riebina plaukus ir todel tinka sausiems biggrin.gif  O parasiau atvirksciai doh.gif

biggrin.gif viskas ok drinks_cheers.gif
QUOTE(Iridy @ 2008 09 19, 12:22)
Aš tai vis bandau suprasti, kam tą majonezą ant plaukų reikia tepti, juk majonezas, kai natūralus, yra kiaušinis suplaktas su aliejumi ir trupučiu citrinos arba acto. Ar ne geriau tada sumaišyti kiaušinį su aliejum pačiai, tada bent jau visokių nesamonių nebus pridėta kaip parduotuviniuose majonezuose... g.gif

pritariu. lygiai del tos pacios logikos majonezo nekyla ranka tept. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braskinis_kokteilis @ 2008 09 19, 17:54)
is po kokios cia kaukes?

na kai dejau avokado,alijosiaus sulciu,majonezo.ylan ylang eterinio aliejuko,cemeryciu vandens ir medaus,visko dejau is akies na kad mazdaug gautusi saukstas ar 1,5 sauksto,ir laikiau 2val,perploviau paskui su sampunu,su kondicionierium ir galiausiai su alum 2k. ir nuostabu wub.gif pabandyk jei esi tamsiaplauke mirksiukas.gif
Atsakyti
Man geriausia namine kauke tai pasildyto alyvuogiu aliejaus! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 09 19, 09:34)

Nezinau ka kiausinis daro plaukams, bet medaus poveikis tai yra toks, kad jis plecia kraujagysles, tai pvz veidui su issipletusiais kapiliarais medaus naudoti nepatartina, o vat slenkantiems plaukams turetu tikti, nes suaktyvintu kraujo apytaka ir sustiprintu saknis.
Butinai pabandysiu meduti pati ant savo slenkanciu plauku, nes plaukams nesu konkreciai nieko su medum bandziusi.
Medu naudoju tik voniai,kai noriu i vonyte isipilt eterinio aliejaus. O eterinis aliejus kaip zinia vandenyje netirpsta, jis tirpsta vat pvz meduje, tai as kazkur apie 15 lasu eterinio aliejaus ilasinu i medu ismaisau ir pilu i vonia.  cool.gif

Taip, medus labai padeda nuo plauku slinkimo. Reikia itrinti saknis. Per rusu kanala Malachovas kalbejo apie tai. Tai mama pakui teti priverte itrinti i plauku saknis medaus lotuliukas.gif ir laikyti puse valandos lotuliukas.gif
Atsakyti
mano plaukai sveisinti ir galai sausi, tai kirpeja pataria su majonezu galiukus patepti-jis nesausina tikrai! O siaip aliejus, trynys, medus-manau geriausia kauke!
Papildyta:
as po kiekvienos kaukes plaunu galva su sampunu-cia net kalbos negali buti!!! juk kaip kitaip? jei neplauciau tuomet riebalai varvetu..;-)
Atsakyti
ccoolliiuukkee - plauni su alum???????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkish: 20 rugsėjo 2008 - 16:40
QUOTE(Turkish @ 2008 09 20, 17:38)
ccoolliiuukkee - plauni su alum???????????

skalauja (as taip supratau), ir as paauglysteje alumi skalavau, bet man netiko. Alus suteikia plaukams zvilgesio, tikrai naudingas dalykas.
Atsakyti